♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu hafta hafiften gün canlanır sanki

Siparişi ayın 1 inde gireceğim ben

ben sipariş verdim ama alçak kitapyurdu yine temin edemiyor bir türlü

Biliyorum yalnız gecelerini saksıyla gecirecek kadar sefil insanlar var aranızda.
o yuzden cevresine mutsuzluk sacmak istiyorlar .aramızdaki mevzu kapanmıs aylar olmus. yinede beni rahatsız edip yok sen instagramda maraton maraton geziyon diye çemkiren haddini bilmezler var
.yok ben insanlıktan uzakmısım cok aşagılık mışım.bu hakaret nedir. bu sahıs hangi boyutta yaşıyor. ben bu kişiye ne yapmışım. bunları ancak bi şirofren yada sapık yazar.

ben size bisey söyleyim Ben 2 sene içinde annemi babamı ve karnındaki bebegini kaybetmiş.insanım . O yuzden beni bu dünyada bu saatten sonra hiçbir insan üzemez yada kıramaz . ben bi kapıyı kapattım mı bir daha da asla açmam.actırırsanızda çok kötü olur. O yüzden kendi sefil dünyanızda yasamaya devam edin

Sen kendini ne sanıyorsun?? Ne bu kibir, ne bu üstünlük nesin sen Kraliçe mi?
Sen evlenmiş iki pırlanta evlat yetiştrmişsin, geceleri yalnız değilsin de noluyor? Çok merak ediyorum bu egonu hangi özelliğine dayanarak bu kadar şişirdin? Senin bizlerden farkın ne?
Bir insan yalnızsa (ki tercih meselesidir seni hiç alakadar etmez onun geceleri yalnız mı saksıyla mı kimle olduğu, bu senin haddine olan bir şey değil) bu onu sefil mi yapar? Senin o mutsuzluk saçıyor dediğin kişi hepimizin hayatındaki mutluluk kaynağı!
Asıl sen kötü kalplisin, kibirlisin
Biz sana gün sayfasına yazmıyorsun diye tatlı serzenişlerde bulunduk, bunu kişiselleştirip kimi hediyelerin gönderilmişken, kimileri yola çıkmışken pat diye ben ayrılıyorum hediyelerinizi de geri yoluyorum diye başka boyuta taşıyan sendin!
Biz sana yine gayet kibar bir şekilde o kitapları kızına severek aldığımızı, o kitapların onun olduğu, geri istemediğimizi söyledik
Ama sen yine o inanılmaz kibrinle benim vaktim değerli, sizin gibi kek börek paylaşamıcam diye lafını soktun gittin
Yine soruyorum senin burdaki insanlardan ne üstünlüğün var?
Beni çok ama çok şaşırttın, uzun zamandır biliyorum seni hep akıllı bilgili, mütevazi sanırdım ama sen sırf egoymuşsun
Arkadaşlarımı üzmene izin vermiyorum hanımefendi! Sefil dünya seninki, haddini bil!

arkamdan atıp tutun sonrada aranızda yüzüme şirinlik taslayın yok öyle özge hanım özelliklede sen.ben sizin yazışmalarınızı gördüm
dün yine bana yazıyor halen sadece hakaret etmek için bunu anlamak imkansız
abla diye başlayıp sen aşagılıksın insan bile değilsin yazmış.sen ne egosundan bahsediyorsun.ben diyom kız bana hakaret ediyor.sen kalkmış bunu savunuyorsun.ve iyi sabrettim yalnızlığına verdim.
bana bulaşmayın ya ne istiyorsunuz halen benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…