- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
Seni Allaha havale ediyorum.arkamdan atıp tutun sonrada aranızda yüzüme şirinlik taslayın yok öyle özge hanım özelliklede sen.ben sizin yazışmalarınızı gördüm
dün yine bana yazıyor halen sadece hakaret etmek için bunu anlamak imkansız
abla diye başlayıp sen aşagılıksın insan bile değilsin yazmış.sen ne egosundan bahsediyorsun.ben diyom kız bana hakaret ediyor.sen kalkmış bunu savunuyorsun.ve iyi sabrettim yalnızlığına verdim.
bana bulaşmayın ya ne istiyorsunuz halen benden
bunu yaptığın an suç duyurusunda bulunacağımben buradan senin yazdıklarını paylaşacam sonra hakaret etmedim dersin herkese .niye rahatsız ediyon ozaman beni
arkamdan atıp tutun sonrada aranızda yüzüme şirinlik taslayın yok öyle özge hanım özelliklede sen.ben sizin yazışmalarınızı gördüm
dün yine bana yazıyor halen sadece hakaret etmek için bunu anlamak imkansız
abla diye başlayıp sen aşagılıksın insan bile değilsin yazmış.sen ne egosundan bahsediyorsun.ben diyom kız bana hakaret ediyor.sen kalkmış bunu savunuyorsun.ve iyi sabrettim yalnızlığına verdim.
bana bulaşmayın ya ne istiyorsunuz halen benden
Arkandan tek bir kelime bile konuşulmadi!!! Eğer konuştuğumuzu iddia ediyosan kanitla...asıl ben size inanamıyom.
kız akşam bana hakaret etti insan degilsin yazdı.gıkım çıkmadı.
paylaşayım isterseniz diyom halen devam ediyor hakaretlerine.suru psikolojisiyle bana saldırıyrsunuz.saatlerce arkamdan gıybet yapıyorsunuz.
biri çıkıp arkandan gıybet yapmıyoz desin.
Maviş müge ne gördü??? Kanitlasin.... Uzatmayalim...Hala birşeyler için çabalıyorum, kapatmaya çalışıyorum. ( ki daha önce birçok kez kapattım kimse üzülmesin diye.) Bir problem varsa özelden konuştum herkese tek tek açıklamamı yaptım. Gün Grubumuz bozulmasın diye diğer gruptan çıkıyorum, burdaki gergin ortamı dağıtmaya çalışıp resim paylaşıyorum altına yine aynı konu uzatılıyor. Ne istiyorsunuz ben anlamadım ki?
Erdemlik göstermek gerekirken uzatmak niye?
Duymak istediğiniz ne? Mügenin evet @__Dalida__ sizin konuşmalarınızın hepsini bana gönderdi. Herşeyi biliyorum demesini mi bekliyorsunuz? Kankanla bizi ayrı tutmayı beceremedin dediniz, yalancısın dediniz, lafçı dediniz.. Herşeye rağmen sustum kapatmaya çalıştım. Bari hediyelerimin gelmesine günler kala bunu yapmayın lütfen ya !
NOT : Sen neden üstüne alındın gibi birşey yazmayın. Gayette herkes oklarını bana çevirdi ...
Bi şey sallıyosun madem gelmeyi biliyosun buraya kanıtla!!!!son bi şey daha yazayım kapatayım bu konuyu.
o savundugunuz arkadasınız dün aksam anneliğime de laf söyledi. yok azrayı uzmuşum aksine siz mutlu etmek istiyormuşsunuz onu.
benim kızımda benim gibi güçlü karakterli bir kızdır. Çünkü aynı acılarla güçlendik ve büyüdük. siz buna ego deyin.
Hiçbirşey onu üzmez.ne beni nede ailemi tanımıyorsunuz. o yüzden rahatsız etmeyin beni.
son bi şey daha yazayım kapatayım bu konuyu.
o savundugunuz arkadasınız dün aksam anneliğime de laf söyledi. yok azrayı uzmuşum aksine siz mutlu etmek istiyormuşsunuz onu.
benim kızımda benim gibi güçlü karakterli bir kızdır. Çünkü aynı acılarla güçlendik ve büyüdük. siz buna ego deyin.
Hiçbirşey onu üzmez.ne beni nede ailemi tanımıyorsunuz. o yüzden rahatsız etmeyin beni.
Topik sahibi olarak bizim güzel sayfamızı tekrar lekelemeye kalkmanı istemiyorum. Boş boş konuşmak yerine ispatlayabileceğin durumları söyle ve ispatla.son bi şey daha yazayım kapatayım bu konuyu.
@__Dalida__ siparişini anca verebildim. Dün hastane işi derken giremedim sipariş. Bakalım hoşuna gidecek mi seçimlerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?