♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni Allaha havale ediyorum.
Polemik çıkarmayacağım. Asla seni aşağılamadım insan değilsin demedim.. Abla dedim saygı duydum.. ama cidden insan değilmişsin anlamamışsın..
Hadi sende git kozalaklarınla mumlarınla foto çekin.
İstenmiyorsun ne işin var burada.Rahatsız ediyorsun bizi. Polemik yaratıyorsun. Takip etme bizi artık

ben buradan senin yazdıklarını paylaşacam sonra hakaret etmedim dersin herkese .niye rahatsız ediyon ozaman beni

ben buradan senin yazdıklarını paylaşacam sonra hakaret etmedim dersin herkese .niye rahatsız ediyon ozaman beni
bunu yaptığın an suç duyurusunda bulunacağım
yaptığın haberleşmenin gizliliğini ihlal suçunu oluşturuyor

Madde 132 - (1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlâl eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlâli haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, verilecek ceza bir kat artırılır.

(2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Kendisiyle yapılan haberleşmelerin içeriğini diğer tarafın rızası olmaksızınhukuka aykırı olarak alenen ifşa eden kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. İfşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayımlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur.

lan gece gece rahatsız eden SEN değil misin sapık .sevgili arkadaslarına söyle sana kooca bulsunlar yada onları ara yanlız kalınca ne diye beni rahatsız ediyon.. hala insan değilmişsin diyon.
sana ne benim çektiğim fotoo.dan ister kozalak çekerim ister kıçımı ceker koyarım

kişiye hakaret insan değilsin falan suç sayılmıyoor tabi dimi avukat hanım

Geçen sene gelen kitaplarımı paylaşayım.. Ne güzel bir gündü

şu büyük kısmı bana açıklamanı istiyorum
hangi yazışmamda arkandan atıp tutmuşum? özge hanım özellikle de sen demişsin, özellikle benim yaptığım iddiasıyla itham ettiğin konuyu açıklamanı istiyorum

Bu konuyu şu hale getirdiğine inanamiyorum müge...

Bi insanin yanliz yaşamasi sefillik mi??? Çocugu olmamasi evli olmamasi sefillik mi böyle bel alti vurulur mu??? Senin de benim de evladim eşim var bugün var ama yarin olacağı belli mi???

Lan lı lun lu konuşmalar ne diye yaziyosun hala konuya???? Madem özelden yazmiş özelden cevap ver o zaman....

Hem sen nerden biliyosun yazilanlari ne gördün ???? Biliyorum biliyorum diye geziyosun Kim ne anlatti sana ne gösterdi???

asıl ben size inanamıyom.
kız akşam bana hakaret etti insan degilsin yazdı.gıkım çıkmadı.
paylaşayım isterseniz diyom halen devam ediyor hakaretlerine.suru psikolojisiyle bana saldırıyrsunuz.saatlerce arkamdan gıybet yapıyorsunuz.

biri çıkıp arkandan gıybet yapmıyoz desin.

Hala birşeyler için çabalıyorum, kapatmaya çalışıyorum. ( ki daha önce birçok kez kapattım kimse üzülmesin diye.) Bir problem varsa özelden konuştum herkese tek tek açıklamamı yaptım. Gün Grubumuz bozulmasın diye diğer gruptan çıkıyorum, burdaki gergin ortamı dağıtmaya çalışıp resim paylaşıyorum altına yine aynı konu uzatılıyor. Ne istiyorsunuz ben anlamadım ki?

Erdemlik göstermek gerekirken uzatmak niye?

Duymak istediğiniz ne? Mügenin evet @__Dalida__ sizin konuşmalarınızın hepsini bana gönderdi. Herşeyi biliyorum demesini mi bekliyorsunuz? Kankanla bizi ayrı tutmayı beceremedin dediniz, yalancısın dediniz, lafçı dediniz.. Herşeye rağmen sustum kapatmaya çalıştım. Bari hediyelerimin gelmesine günler kala bunu yapmayın lütfen ya !

NOT : Sen neden üstüne alındın gibi birşey yazmayın. Gayette herkes oklarını bana çevirdi ...

Arkandan tek bir kelime bile konuşulmadi!!! Eğer konuştuğumuzu iddia ediyosan kanitla...

Maviş müge ne gördü??? Kanitlasin.... Uzatmayalim...

son bi şey daha yazayım kapatayım bu konuyu.

o savundugunuz arkadasınız dün aksam anneliğime de laf söyledi. yok azrayı uzmuşum aksine siz mutlu etmek istiyormuşsunuz onu.
benim kızımda benim gibi güçlü karakterli bir kızdır. Çünkü aynı acılarla güçlendik ve büyüdük. siz buna ego deyin.
Hiçbirşey onu üzmez.ne beni nede ailemi tanımıyorsunuz. o yüzden rahatsız etmeyin beni.

Ben ne oldu ne bitti hic bilmiyorum, tam olarak anladigim da soylenemez.

Kimse kimsenin arkasindan konusmadi grupta. Ilk ay ayrilma durumu oldu, tuh kotu oldu keske boyle olmasaydi dedik kapandi gitti konu. Kizlar gonderilenleri geri istemedi bile, eger kotu niyetli olunsaydi "biz hediye ettik o kitaplari, geri gonderme veya ucretini gonderme lutfen" denmezdi diye dusunuyorum.

Eger biri bir sey dediyse, ki hic zannetmiyorum oyle olacagini, onu boyle burda ulu orta soyleyip de huzursuzluk cikarmak cok yakisiksiz oldu bence. Soylenilenler de gercekten cok kotu

Bi şey sallıyosun madem gelmeyi biliyosun buraya kanıtla!!!!

benim soruma cevap vereceksiniz azra2004 hanım, iddia ediyorsan ispat edeceksin

arkamdan atıp tutun sonrada aranızda yüzüme şirinlik taslayın yok öyle özge hanım özelliklede sen.ben sizin yazışmalarınızı gördüm

şu büyük kısmı bana açıklamanı istiyorum
hangi yazışmamda arkandan atıp tutmuşum? özge hanım özellikle de sen demişsin, özellikle benim yaptığım iddiasıyla itham ettiğin konuyu açıklamanı istiyorum

Topik sahibi olarak bizim güzel sayfamızı tekrar lekelemeye kalkmanı istemiyorum. Boş boş konuşmak yerine ispatlayabileceğin durumları söyle ve ispatla.
Kötü kalpliliğin sonucu hepimizin canını sıktın. Dalidaya kankam kankam diyorsun bizi bırak, onu da mutsuz ettin.
Tadımızı kaçırıp seviniyorsan, sevincin boşuna. Bizim dostluğumuz öyle kıymetli ve keyifli ki sen çabalasanda lekeleyemezsin.
Duru durup can sıkmak için dönme.
Düzgün bir profil çizmiştin ama sahteliğini kendin döktün şimdi tekrar bize bulaşma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…