Pek tatlisin tesekkurler canim benimçok uğrayamıyorum sıkıntılarım var dediydin ne zamandır aklımda sorcam unutuyorum
feraha erişmene sevindim, bundan sonra daha sık gelirsin
ben de iyiyim çok şükür
ben bu güzel şarkının üstüne göndermemezlik yapamayacağım yaEee şimdi kesin karar verdik dimi Dalida'nın kitaplarını göndermiyoruz
ben bu güzel şarkının üstüne göndermemezlik yapamayacağım ya
ama çeşmi şu iç karartıcı iş gününde böyle bütün katı mutlu edebilmiş bir dalida ya kıyamam ki napayımÇok çabuk sattın bee bizi
çoooook güzel şarkı ya
iş arkadaşlarım kalkıp yanıma geldiler bu şarkı ne diye
bence sen bize ikram yerine her gün bir doz dalida ver zaten diyet yapmak gerekevet bayılıyorum bu kadına
Eee şimdi kesin karar verdik dimi Dalida'nın kitaplarını göndermiyoruz
İyi dinlemeler gün arkadaşlarım
ama çeşmi şu iç karartıcı iş gününde böyle bütün katı mutlu edebilmiş bir dalida ya kıyamam ki napayım
Kaptin tabi kitaplari en basta. Yerinde olsam ben de gondermezdimEee şimdi kesin karar verdik dimi Dalida'nın kitaplarını göndermiyoruz
Kaptin tabi kitaplari en basta. Yerinde olsam ben de gondermezdimayagimi denk almam lazim
Sen sert gorunmek icin pos biyik birakan ama ote yandan kaslarini alan abiler gibisin, hep gondermeyelim diyosun ama icinde incelik varHep içimdeki iyi niyetten işte, yine göndermeye devam ediyorumKıyamadım size
Sen sert gorunmek icin pos biyik birakan ama ote yandan kaslarini alan abiler gibisin, hep gondermeyelim diyosun ama icinde incelik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?