• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Veee canım _bloom_ _bloom_ cuğumdan da çok muhteşem iki kitap geldi, bugünün kargolarını da kapattıımmm :rolleyes::rolleyes:

Hediye topiğine yollanıyorum hemen :KK55:
Keyifle okumanı dilerim canım, Od un yeri başkadır bende onun hatırına bir sürü İskender Pala kitabı okudum umarım sende beğenirsin:KK200:

_bloom_ _bloom_ kesene bereket.
Bitmiyor hatunun günü bitmiyor. ilk ayı neden sana çıkardım.:KK34: Hile yapmalıydım.
Keyifle oku Kuzu

İyiki ilk ay benim olmuş, çok da güzel olmuş :KK53::KK53:

20 kitap 1 ajanda :KK8::KK8:
Sanırım henüz iki kişiden daha kitaplarım gelecek :skandal:
Keyifle okumanı dilerim canım, Od un yeri başkadır bende onun hatırına bir sürü İskender Pala kitabı okudum umarım sende beğenirsin:KK200:

İskender Pala'yı çok sevdim, ilk defa geçen sene gün hediyemde gelmişti de okumuştum :KK49: Bide Şah Sultan var elimde. Hepsini çok keyiğfle okuyacağım eminim :KK15: Kesene bereket, zevkine sağlık canım :KK15:

Tabi kuzum geç bile kaldın hatta, kızların bazıları bana seçti yolladı, seninki bitsin paylaşmaya başlayacağım. :mapus:
Ay kıyamadım ya, şaka şaka, seninki bitmeden bana kitap koklatmazlar. :KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Son kitaplarım da gelse de gruba alsanız beni yaa, ne kaynatıyorsunuz çok merak ediyorum :skandal:

Back