• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabahı şerifleriniz hayırlı olsun bayanlar :KK52:
Yok mu sıcak sıcak bir çay isteyen :KK50:
çay.jpg

Selam kızlar.
xyzt-5544 xyzt-5544 ciğim keyifle okuman dileğiyle. Notum neden çıkmadı üzüldüm. Bende gizem için aldığım kitapta noteklemiştim:D canım kendim falan yazmıştım öyle hatırlıyorum:D:D:D
bana gelen not tam ama yanlış gelmiş.
Daha çok boyband dinlemen dileğiyle. bide 4 taneisim yazılmış okunmuyorlar. Biri melöş:D:D:D

Selam kızlar.
xyzt-5544 xyzt-5544 ciğim keyifle okuman dileğiyle. Notum neden çıkmadı üzüldüm. Bende gizem için aldığım kitapta noteklemiştim:KK70: canım kendim falan yazmıştım öyle hatırlıyorum:KK70::KK70::KK70:
Daha çok boyband dinlemen dileğiyle. bide 4 taneisim yazılmış okunmuyorlar. Biri melöş:KK70::KK70::KK70:
melöş ben miyimmm
ne oluyor hiçbir şey anlamadım :KK53:

Selam kızlar.
xyzt-5544 xyzt-5544 ciğim keyifle okuman dileğiyle. Notum neden çıkmadı üzüldüm. Bende gizem için aldığım kitapta noteklemiştim:KK70: canım kendim falan yazmıştım öyle hatırlıyorum:KK70::KK70::KK70:
Daha çok boyband dinlemen dileğiyle. bide 4 taneisim yazılmış okunmuyorlar. Biri melöş:KK70::KK70::KK70:

D&R notlara kendi yorumunu da katıyor demek :KK70::KK70:

bende anlamadım:KK70: içimde ki melöş uyandı:KK70:

bide not tam çıkmış:KK70: boyband ne ya:KK70: gençliğime geri döndürecekler beni illaki:KK70:

Gerçi gönderici isimleri konusunda da kendi yorumlarını katıyorlardı değil mi :KK70::KK70:

Back