♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Masum yüzüme kanıp kendileri teslim ediyorlar bana ilk günü
Geçen sene dediğim gibi oldu kuzu, bu sene de ilk değildim aslında ama lanetim kovaladı galiba ilk sıraya çökmüş oldum yine
Olsun ben kıskandım. Gizemi acana bu akşam kandırsamda şubatı alsam mı kandırabilirmiyim ki Çok konuşursam kafası karışır kanar belki

Keyifle oku Canım. Kesenize bereket kızlar.

Olsun ben kıskandım. Gizemi acana bu akşam kandırsamda şubatı alsam mı kandırabilirmiyim ki Çok konuşursam kafası karışır kanar belki

Bence yemez ama sen yine de bi şansını dene istersen
Seneye eğer kurada ilk aylar bana çıkarsa sana veririm söz Hem senin ayın da çok güzel ki doğum günü ayı, değiştirebilirdik isteseydin
Keyifle oku Canım. Kesenize bereket kızlar.

Bence yemez ama sen yine de bi şansını dene istersen
Seneye eğer kurada ilk aylar bana çıkarsa sana veririm söz Hem senin ayın da çok güzel ki doğum günü ayı, değiştirebilirdik isteseydin

Takılıyorum kuzum. Olayların gelişme aşamasını biliyorum. Ama ballısın diye kıskanmayayım mı
Şimdi şubatı alsam martta aklım kalır sıramı bekleyeyim en iyisi

güle güle oku canım bende burda dört dönüyordum yoksa kargom bugün yetişmeyecek mi diye

MNG Kargo geldi, adamı gördüm camdan elinde kitapyurdunun paketlerine benzer paket tutuyor hemen zıpladım koridora. 1 tane beklerken 2 tane geldi bir de
Ama tahmin etmemiştim bu kitapları, daha doğrusu hep tek kitap üzerine yoğunlaştım iki kitap olacağını hiç düşünmedim Seçimlerin için çok teşekkür ederim

güle güle oku canım ben ikisini de çok beğenmiştim, sende seversin umarım

Sanırım ben adımı yazmayı unuttum ama bence kargonun benden olduğunu anlayacaksın.İpucu verdim sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…