• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keyifle oku Kuzum.
Bu ara da hediye için başlık açmamışım açayım mı?

Kargocuğumun üstünde isim yazmıyordu ama azıcık tüyo aldım arkadaşlardan kitapaşığına aitmiş :rolleyes::rolleyes:

İşyerinde olduğum için fotoğraflar çok özenli olmadı kusura bakmayın lütfen :KK23:
Ama uzun zamandır istediğim bir kitaptı, çok da güzel oldu. Seçimin için ve güzel notun için teşekkür ederim arkadaşım :KK36::KK36::KK36:
Eki Görüntüle 1941356 Eki Görüntüle 1941357
Aa ismimi de yazmistim halbüsü ya.

Rica ederiiim canim. Begenmene cok sevindim. :KK200:Acilisi yapmak cok guzel bi duyguymus. Hadi diger kitaplar da geliversin de gorelim:spor:

Aa ismimi de yazmistim halbüsü ya.

Rica ederiiim canim. Begenmene cok sevindim. :KK200:Acilisi yapmak cok guzel bi duyguymus. Hadi diger kitaplar da geliversin de gorelim:spor:

İpucu aldım biraz bazı arkadaşlardan kim olduğunu bulmak için :-)
Geçen gün de en son kitabı göndererek sürpriz yapmıştın bana bu sene ilk senin ki geldi :KK37:
Çok teşekkür ederim canım, zevkine sağlık. Bu kitabı çok merak ediyordum çok da güzel oldu. Okuyacağım mutlaka ve seni anacağım :KK6:

Haydi herkes çalışmaya bir ara versin kahvemizi içip azıcık dinlenelim :kahve:
Çikolata-Mekanları-4-470x317.jpg

Euro yükseldi bizim işler kesat :confused:
Bazen neredeyse tüm gün boş boş oturuyoruz ofiste, çok sıkıcı :KK14:
Siz çalışıp kendinizi kurtarın :KK70:
aslında benim çooooook işim var ama dayanamıyorum sürekli bi açım bakim kim ne yazmış diyorum :rolleyes:

Back