- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Giz den sonra Mart ayı benim ama Yazık değil mi banaSeninkine geleceğim, senden sonra kaçacağım ama laf aramızda kalsın kimseye söyleme tamam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giz den sonra Mart ayı benim ama Yazık değil mi banaSeninkine geleceğim, senden sonra kaçacağım ama laf aramızda kalsın kimseye söyleme tamam mı
Siparişim sevk için hazırlanıyormuş. Yarın ulaşır belkiii
Giz den sonra Mart ayı benim ama Yazık değil mi bana
Günaydın canım
Haziran der susarımO zaman yarın gelecek kargolarım 2 oldu
Hııı o da doğru
__giz__ acaba Mart ayında da burda olsak da sonra mı kaçsak ne dersin
xyzt-5544 çıkmıyoruz kuzum, ne yapalım artık gelir ikramlardan yeriz, bir iki gıybet yaparız.
Yarın kargolarım üçlenecek o zman
Bugün de şimdilik tek beklediğim _meLinDa_ bakalım sürprizler olacak mı
Çıkamıyoruz o halde günden
ortak okunacak bir kitap dahaaaaKargocuğumun üstünde isim yazmıyordu ama azıcık tüyo aldım arkadaşlardan kitapaşığına aitmiş
İşyerinde olduğum için fotoğraflar çok özenli olmadı kusura bakmayın lütfen
Ama uzun zamandır istediğim bir kitaptı, çok da güzel oldu. Seçimin için ve güzel notun için teşekkür ederim arkadaşım
Eki Görüntüle 1941356 Eki Görüntüle 1941357
kargon dağıtımda bebişim
hadi tahmin et ne almış olabilirim
ortak okunacak bir kitap dahaaaa
Yetişemiyorum artıkortak okunacak bir kitap dahaaaa
bende artık aylık okuma listesi yaptım elimdeki kitapları bitirmek için yoksa daha çooooook bekleyecekleraynen
ortak okumalardan sıra gelmiyo, diğer kitaplar 47451054154 aydır bekliyo kitaplığımda
Şu an karar aldım. Kitaplığımda var ise ortak okumaya katılacağım yoksa almayacağım. Mantıklı dimiaynen
ortak okumalardan sıra gelmiyo, diğer kitaplar 47451054154 aydır bekliyo kitaplığımda
Şu an karar aldım. Kitaplığımda var ise ortak okumaya katılacağım yoksa almayacağım. Mantıklı dimi
Hemen yoldan çıkmaya yakınsın amaBen zaten öyle yapıyorum sanırım
Bazı çok istediğim kitapları alabilirim ama o konuda söz vermiyorum
Yaptım tahmin ama sen hiçbiri değil dedin, tahminlerim tükendiHemen yoldan çıkmaya yakınsın ama
Kargom bugün yola çıkacakmış benim. Yarın eline geçer artık
Ne aldım hiç tahmin de yapmıyorsun. Gidiyorum ben.