♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En güzel hizmet bende değildi, çünkü hazırlıksız yakalanmıştım

@The Black Pearl yolladığım kitapların hepsi okuyup çok sevdiklerimden. O yüzden sana da bunları seçmek istedim
Ben de maalesef siparişi geç verenlerden olduğum için bir de hediye paketi ile bekletmek istemedim seni. Memnun kalmışsındır umarım tüm seçimlerden

Keyifle mutlulukla oku=) . Sipariş için geç kalmıştım daha da geç kalmayayım diye hediye paketini seçmedim. Sırf sen kitaplarına çabucak kavuş diye
Tesekkur ederim canimm, iyi ki secmemissin de cabucak geldiler kavustum kitaplarima

Gecikme hic problem degil, ki zaten gecikmedi de
Hediye paketsizlerden biri de benim

Çok begendim hepsini coooook. Herkesin hediyesine hemen hemen ayni seyleri yazmis olma sebebim diyecek baska bi sey bulamamam
Hepsi ayri ayri cok guzel. Sizin cok sevdiklerinizi gondermeniz ayrica daha guzel benim icin cok sey ifade ediyor.

Cok tesekkur ederim canimm cok begendim

Gec kalmadiniz merak etmeyin

Doğum günün kutlu olsun canım.
Kitaplarını da keyifle oku inşallah.
Gözünün korktuğu kitabı almam iyi olmuş, okumamak için bahanen kalmadı. Almayı ertelerdin yoksa, ayrıca çok güzeldir, gözün korkmasın.

@The Black Pearl doğum günün mü İyi ki doğdun güzel kıs.. İyi ki varsın

Tesekkur ederimm sen de iyi ki varsin canim

Tesekkur ederim canim
Evet bence de iyi ki onu secmissin. Aslinda kalin kitaplarin goruntusunu cok severim ama okumaya baslamadan once ufak bi tedirginlik olur yine
İyiki doğdun:) iyiki seni tanıdık ve gündaş olduk:)
Ve böylece günü devir aliyorum:)
Cok tesekkur ederim canimm. Ben de iyi ki sizleri tanidim.
Günün coook guzel gecsin
Guzel kitaplarin olacak benden duymus olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…