Olmaz öyle dökül tahminlerini ama
Kaçırdım ben olsun sohbeti yakaladım.
Çok mızıkçı çıktın banne göndermiyorum.Kitaplarım geldikçe tutturup tutturmadığımı açıklarım ama o kadar, şimdilik renk vermem
Çok mızıkçı çıktın banne göndermiyorum.
Tahminde bulunamıyorum demiyor da ...Aaaaaa göndermiyorum da ne demek
Ben de sana göndermem o zaman, üstelik kitaplara karar verdim bile
Tahminde bulunamıyorum demiyor da ...
Söyle de bu işin keyfine varalım. Bende ne zaman sipariş verceğimi söylerim sanaKoskocaman bir listem var, senin için şüphelendiğim de tam 4 kitabım var
Söyle de bu işin keyfine varalım. Bende ne zaman sipariş verceğimi söylerim sana
Sorulara karşılık sorular offf. Bu gidişle kitap sepette kalacakHala sipariş vermedin mi yoksa
Sorulara karşılık sorular offf. Bu gidişle kitap sepette kalacak
Hmm niye 4 ü de değilOff tamam yaa
Tahminlerimden ikisini söyleyeceğim ve bunun karşılığında sen de siparişlerimi hemen vereceksin anlaştık mı
Hmm niye 4 ü de değilPeki olur ben uyumlu bir şirineyim
Şimdi seçtiğim kitabı değiştirip mi sipariş versem bilemedim. Du bi ben vi kitabına bi daha bakayım.Eğer ikisinden biri değilse kıvırma payım olsun diye dördü de değil
Seninle ilgili şüphelerim diyor ki ya "Alper Canıgüz" kitaplarından aldın ya da "Hayvanlardan Tanrılara Sapiens" ama ilk söylediğim en çok şüphelendiğim. Ama neden bu kitaplardan şüphelenmiştim unuttum şimdi, keşke onu da not alsaymışım
Şimdi seçtiğim kitabı değiştirip mi sipariş versem bilemedim. Du bi ben vi kitabına bi daha bakayım.
Bu ara da ipucularını hiç takip edemiyorsun. Yoksa yazılanları mı okumadın.
Ne dedim ben sana buralarda adı geçmedi benim seçtiğim kitabın
Bilemedin ki nasıl değiştireyimYaa işte bu yüzden söylemek istemiyordum ben
Lütfen değiştirme, önemli olan senin içinden gelen ben her şekilde seveceğim söz veriyorum ama değiştirme lütfen
Bilemedin ki nasıl değiştireyimZaten ben siparişimi verdim. Temin edilme süresi 76268765 günmüş :/
bende tahmin istiyorum , ipucu verdiysek tahmin de hakkımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?