♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sorulara karşılık sorular offf. Bu gidişle kitap sepette kalacak

Off tamam yaa
Tahminlerimden ikisini söyleyeceğim ve bunun karşılığında sen de siparişlerimi hemen vereceksin anlaştık mı

Off tamam yaa
Tahminlerimden ikisini söyleyeceğim ve bunun karşılığında sen de siparişlerimi hemen vereceksin anlaştık mı
Hmm niye 4 ü de değil Peki olur ben uyumlu bir şirineyim

Hmm niye 4 ü de değil Peki olur ben uyumlu bir şirineyim

Eğer ikisinden biri değilse kıvırma payım olsun diye dördü de değil
Seninle ilgili şüphelerim diyor ki ya "Alper Canıgüz" kitaplarından aldın ya da "Hayvanlardan Tanrılara Sapiens" ama ilk söylediğim en çok şüphelendiğim. Ama neden bu kitaplardan şüphelenmiştim unuttum şimdi, keşke onu da not alsaymışım

Şimdi seçtiğim kitabı değiştirip mi sipariş versem bilemedim. Du bi ben vi kitabına bi daha bakayım.

Şimdi seçtiğim kitabı değiştirip mi sipariş versem bilemedim. Du bi ben vi kitabına bi daha bakayım.

Yaa işte bu yüzden söylemek istemiyordum ben
Lütfen değiştirme, önemli olan senin içinden gelen ben her şekilde seveceğim söz veriyorum ama değiştirme lütfen

Bu ara da ipucularını hiç takip edemiyorsun. Yoksa yazılanları mı okumadın.
Ne dedim ben sana buralarda adı geçmedi benim seçtiğim kitabın

Bu ara da ipucularını hiç takip edemiyorsun. Yoksa yazılanları mı okumadın.
Ne dedim ben sana buralarda adı geçmedi benim seçtiğim kitabın

O zaman sapiens değil ama Alper Canıgüz'den olabilir. Ya da diğer tahminlerim olabilir

Yaa işte bu yüzden söylemek istemiyordum ben
Lütfen değiştirme, önemli olan senin içinden gelen ben her şekilde seveceğim söz veriyorum ama değiştirme lütfen
Bilemedin ki nasıl değiştireyim Zaten ben siparişimi verdim. Temin edilme süresi 76268765 günmüş :/

Bilemedin ki nasıl değiştireyim Zaten ben siparişimi verdim. Temin edilme süresi 76268765 günmüş :/

Yuhh o ne bee
Bilemedim mi, o zaman diğer iki tahminim hiç değildir, daha çok merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…