♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay ben biraz atlamisim gibi olcam ama firsat bulup da girmisken fikirlerinizi alayim.

Simdi eylulun ilk yarisi benim gunum. Ama ben bayram sonrasina kadar annemle kalmaya karar verdim. Kitaplari kendinizin secmenizi istemeyi dusunuyorum, ortak okuma yapmak istediginiz, okuyup cok begendiginiz herkesin okumasi lazim dediginiz kitaplardan istiyorum ben onun icin okumak istediklerim listemi degil de kutuphanemi guncellemem gerekecek. Onun icin de eve gecmem lazim.

Bu durumda eylulun ikinci yarisinin gun sahibiyle sirami degistirmek istesem nasil olur? Kimdi hatirlayamadim ozur dilerim
Eylul sonrasi da olabilir.

Hosbuldum kizil guzel gun sahibii

Hala bulantilardan cekiyorum ama Iyiyim canim tesekkur ederim sen nasilsin?

Bebis cok çapraz, beni mahvediyor

inşallah kısa zamanda biter bulantılar, arkadaşlarımdan da kardeşimin eşinden de biliyorum hayatı cehenneme çeviriyo resmen
iyiyim ben de çok şükür, heyecanla kitaplarımı bekliyorum

iyi fikir, neden olmasın, kalinkaselin in galiba ikinci yarı

inşallah kısa zamanda biter bulantılar, arkadaşlarımdan da kardeşimin eşinden de biliyorum hayatı cehenneme çeviriyo resmen
iyiyim ben de çok şükür, heyecanla kitaplarımı bekliyorum
Ay insallah valla sabirsizlikla o gunleri bekliyorum hayattan sogudum resmen insallah sen rahat gecirirsin
Cok guzel kitaplarin olacak bissürü tane

Tüm ay senin ay sonuna doğru göndersek sorun olmaz dimi
Artık pıçak kemiğe dayandı.. Çok dardayım çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…