♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar

Selaaam. Benim kargom Bakirkoyden Ankaraya gelmis aktarma icin. Neden boyle oldu anlamadim. Adresi de kontrol ettim dogru yazmisim.

Yolu şaşırmış

Benim kargom k.kent şubede, neden dağıtıma çıkmadı bilmiyorum

Bizim burada kargolar sıkıntılı dün MNG şubeye gidince sordum yolda olan var yarın dağıtılır dedi.
Bugün geliyor

canım kusura bakma ya ben bu ay listeye son anda bakabildim DonukPudra ile aynı kitabı seçmişiz hiç farkında olmadan
ahahha bi de aynı gün gitmişler

Günaydınlar
Dün akşam yine çok güzel iki paketle karşılaştım.
loliss ciğim ve DonukPudra cığım çok teşekkür ederim kızlar kesenize bereket

Teşekkür ederim canım

canım kusura bakma ya ben bu ay listeye son anda bakabildim DonukPudra ile aynı kitabı seçmişiz hiç farkında olmadan
ahahha bi de aynı gün gitmişler

Önemli değil canım fazladan kitap olsun benim iki tane büyüyen kuzum var biri de temiz temiz onların kütüphanesine gider.

Ay _bloom_ nasıl da şekersin hiç sormuyosun bile kızlar neden böyle diye canım ya

o senin tatlılığın

Teşekkür ederim canım

Önemli değil canım fazladan kitap olsun benim iki tane büyüyen kuzum var biri de temiz temiz onların kütüphanesine gider.

o senin tatlılığın
çok güzel düşünmüşsün
Ama eminim okuduğun kitaplar da tertemizdir
İstersen şöyle yapalım, temmuz benim günüm nasılsa, elden göndermek senin için sıkıntı olmazsa sen onu bana gönder ben sana yeni ve diğerlerinin gönderdiğinden farklı bi kitap göndereyim

Yok güzelim takma kafana benim için sorun değil ben gayet memnunum günümüze aynen devam edelim
Üzülme de lütfen olur öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…