• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar:KK36:

Selaaam. Benim kargom Bakirkoyden Ankaraya gelmis aktarma icin.:KK57: Neden boyle oldu anlamadim. :KK17:Adresi de kontrol ettim dogru yazmisim.:KK64:

Yolu şaşırmış:KK48:

Benim kargom k.kent şubede, neden dağıtıma çıkmadı bilmiyorum

Bizim burada kargolar sıkıntılı dün MNG şubeye gidince sordum yolda olan var yarın dağıtılır dedi.
Bugün geliyor:halay:

:skandal::skandal::skandal:canım kusura bakma ya ben bu ay listeye son anda bakabildim DonukPudra DonukPudra ile aynı kitabı seçmişiz hiç farkında olmadan
ahahha bi de aynı gün gitmişler:KK70:

Günaydınlar
Dün akşam yine çok güzel iki paketle karşılaştım.
loliss loliss ciğim ve DonukPudra DonukPudra cığım çok teşekkür ederim kızlar kesenize bereket:KK74:

Teşekkür ederim canım:KK200:

:skandal::skandal::skandal:canım kusura bakma ya ben bu ay listeye son anda bakabildim DonukPudra DonukPudra ile aynı kitabı seçmişiz hiç farkında olmadan
ahahha bi de aynı gün gitmişler:KK70:

Önemli değil canım fazladan kitap olsun benim iki tane büyüyen kuzum var biri de temiz temiz onların kütüphanesine gider.

Ay _bloom_ _bloom_ nasıl da şekersin hiç sormuyosun bile kızlar neden böyle diye canım ya:KK19:

o senin tatlılığın:KK74:

Teşekkür ederim canım:KK200:

Önemli değil canım fazladan kitap olsun benim iki tane büyüyen kuzum var biri de temiz temiz onların kütüphanesine gider.

o senin tatlılığın:KK74:
çok güzel düşünmüşsün:KK200:
Ama eminim okuduğun kitaplar da tertemizdir
İstersen şöyle yapalım, temmuz benim günüm nasılsa, elden göndermek senin için sıkıntı olmazsa sen onu bana gönder ben sana yeni ve diğerlerinin gönderdiğinden farklı:bicak: bi kitap göndereyim:KK200:

çok güzel düşünmüşsün:KK200:
Ama eminim okuduğun kitaplar da tertemizdir
İstersen şöyle yapalım, temmuz benim günüm nasılsa, elden göndermek senin için sıkıntı olmazsa sen onu bana gönder ben sana yeni ve diğerlerinin gönderdiğinden farklı:bicak: bi kitap göndereyim:KK200:
Yok güzelim takma kafana benim için sorun değil ben gayet memnunum günümüze aynen devam edelim :KK55:
Üzülme de lütfen olur öyle şeyler:KK200:

Back