Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme, moralin düzelsinÇok tatlısınız kızlar seviyorum sizi
Az önce bir toplantıdan çıktım çok ilginçti günler önce hep beraber bir karar aldık hop üzerime kaldı sadece ben demişmişim ne güzel satıveriyor insanlar
aa kötü olmuş, sonucu kötü olacak bi karar mı pekiÇok tatlısınız kızlar seviyorum sizi
Az önce bir toplantıdan çıktım çok ilginçti günler önce hep beraber bir karar aldık hop üzerime kaldı sadece ben demişmişim ne güzel satıveriyor insanlar
Teşekkür ederimüzülme, moralin düzelsin
ben yolladım kargomu
Sonucu çok önemli değil bereket de koca koca adamların tavırları şaşırttı doğrusuaa kötü olmuş, sonucu kötü olacak bi karar mı peki
Çok tatlısınız kızlar seviyorum sizi
Evet canım ne yazık ki dün şokunu yaşadım ama bugünün yarını da var unutmayacağımNasrettin Hoca misali olmuş. Vesile olmuş iş arkadaşlarını tanımışsın.
Aaa gelmiş, ben pazartesi kaldı sanmıştımmerhabalar gündaşlarım
Bugün 2. hediyem de geldi. Çok mutlu oldum
_meLinDa_ cığım çok teşekkür ederim
Bugün gelmiş canım az önce konuştum bakıcımızla akşamı sabırsızlıkla bekliyorumBenim kargom dün teslim edilmedi mi
Günaydın gündaşlarım
Bugün gelmiş canım az önce konuştum bakıcımızla akşamı sabırsızlıkla bekliyorum