- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
Kendi bacagima sıkmış oldum sanki
Simdi bence şoyle yapalim. Sen yine gondermicegini iddia et. Ben de inanmis gibi yapip ortaligi ayaga kaldiriyim. Benden sonrakiler de oyle korksun, eyvah kitap gondermicek bize cesmi desinlerSana kıyamayıp minik bir kitap yollarim belki
Simdi bence şoyle yapalim. Sen yine gondermicegini iddia et. Ben de inanmis gibi yapip ortaligi ayaga kaldiriyim. Benden sonrakiler de oyle korksun, eyvah kitap gondermicek bize cesmi desinlerkazan-kazan olsun, cevir kazi blackpearl yanmasin
inanmıyoruzSimdi bence şoyle yapalim. Sen yine gondermicegini iddia et. Ben de inanmis gibi yapip ortaligi ayaga kaldiriyim. Benden sonrakiler de oyle korksun, eyvah kitap gondermicek bize cesmi desinlerkazan-kazan olsun, cevir kazi blackpearl yanmasin
Plan tamamdır o zaman
inanmıyoruz
Sana kurban olurum ama sağlıklı şeylerden alayım ben. Doğru yolu buldum.
canın çekmiştir diye düşündüm. evleneceksin azıcık etli butlu ol, ele avuca gelmen lazımSana kurban olurum ama sağlıklı şeylerden alayım ben. Doğru yolu buldum.
canın çekmiştir diye düşündüm. evleneceksin azıcık etli butlu ol, ele avuca gelmen lazım
canın çekmiştir diye düşündüm. evleneceksin azıcık etli butlu ol, ele avuca gelmen lazım
beni dinleme evlileri dinleEtimi butumu azaltmam gerek ama sen madem öyle diyorsun diye seni mi dinlesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?