Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese mutlu haftalar arkadaşlar,
Oliver Sacks' ın Karısını Şapka Sanan Adam' ını bitirdim. kitaptaki sevmedigim yan hastaları e hastalıkları anlatımındaki karışıklık oldu. Benim makalelerden veya vaka sunumlarından alısık oldugum sistematik tarz yerine bir ordan bir burdan anlatmış gibi geldi. Sevdigim yanı ise hastaların birey yönlerini önplana cıkartarak anlatısıydı. Tarzını sevmesemde ilginç vakalar var ama sıkça terminoloji sözlügüne bakmanız gerekebilir. :)
Yeni kitabım Hacı Ağa.

sapiens' i okumuştum demek ki bu kitaba da bayılacagım. :)

Hoşgeldin Esra. Sağlam torpilin varmış Burada herkes istedigini okuyor. Sevdigin türe eklemeler de yapman çok güzel olur bence. Ben mesela bu topikten sonra bazı önyargılarımı yenerek okumayacagım kitapları da okudum.

Torpili benim arkadaşlar
Hoşgeldin canım, burasını seveceksin
hocam bize de bi torpil...

ucucu yağların tıbbi miydi?? Önerecegim iki tıbbi aromaterapik yağ var 1. florame 2. art de huile :)

arada ses ver bize yeter :))

Nazan Bekiroğlundan La yı okudum hiiiiç sevmedim tarzıma uymadı. O sebepten Nar Ağacı 2-3 yıldır rafta bekliyor :))

Arkadaşlar
İnternetten kitap aldığınız zaman hangi siteden alıyorsunuz ?
Ben dr den alıyorum ama gelmesi uzun sürüyor.
kitapkoala.com :)) tüm kazancını sokak hayvanlarının tedavisine aktarıyor. ama bastan söyleyim birkac tl fazladır fiyatları. Onun harici benim icin tutar önemli dersen idefixde şuan sanal kitap fuarı basladı indirimli olabilir. dr ve idefix demirören grubun oldu biliyorsunuzdur. Ama idefix bir kitapla ilgili sorunumu hemen çözdü yine de. Kitapyurdu da amazon bunyesine katılmış diye okumuştum. Ben şahsen global firmaları tercih etmiyıorum. Bir de genel bir bilgi ülkemizde kagıt sıkıntısı cekildiginden birçok kitap kargosu gecikti, alınan firmadan bagımsız olarak. Ben bir haftayı gözden cıkarıyorum acıkcası alırken.

Nar ağacını mutlaka okumanı tavsiye ederim. La'dan çok çok farklı, çok güzel bir hikaye.

Ve yazarın Mucella kitabı da aynı şekilde çok güzel.

Bende Dr kitapyurdundan alıyordum hep. Kargo bedavalar cezbediyor benim

Dün bir arkadaşın tavsiyesiyle bkmkitap tab aldım. Kasim ayı boyunca kargo bedavaymis.

Torpillin çok sağlam hosgeldin

O kadar çok olumsuz yorum gördüm ki kitaptan soğumuştum teşekkürler canim

Kişisel zevkler ve değerlendirmeler ne kadar farklılık arz ediyor. Mesela Ben La'yı farklı yazım şeklinden dolayı çok sevmişken Nar Ağacı'nı çok da sevememiştim.

Kişisel zevkler ve değerlendirmeler ne kadar farklılık arz ediyor. Mesela Ben La'yı farklı yazım şeklinden dolayı çok sevmişken Nar Ağacı'nı çok da sevememiştim.
İnan 4 kez elime aldım ve bıraktım. Normalde hiç sevmem yarım kitap bırakmak .ne olursa olsun okurum.

La ve limon ağacı bu iki kitabı nedense kaç kez baslamama rağmen bitiremedim.

İnan 4 kez elime aldım ve bıraktım. Normalde hiç sevmem yarım kitap bırakmak .ne olursa olsun okurum.

La ve limon ağacı bu iki kitabı nedense kaç kez baslamama rağmen bitiremedim.
Limon Ağacı'nı ben de sevmemiştim. Popüler kitap da çok sevmiyorum belki ondan. Zamanı geçince okuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…