Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sağlıkla kavuş bebeğine

Nazan bekiroglu- yusufla Züleyha 135 yetim

Nazan Bekiroğlu un Nar ağacı ve Mucella kitaplarını çok büyük zevkle okudum.

Sonsuzluk hecesi la kitabını defalarca başlayıp bıraktım.

Bu kitabı da akıcı gitmiyor hiç. Yusuf ve zuleyhanin öyküsünü bulduğum.icin süreç çok.bilindik şaşırtmıyor merakta birakmiyor.

Ama okuyup bitireceğim, elimde sürünen kitap sevmiyirum

Nebula alan yazarlara bakabilirsin. Ben de kitap olarak pek hasir nesir degilim ama sinemada en sevdigim turdur bilimkurgu. Ne zamandir da Asimov , Arthur c. Clarke ve Ursula le guin okumak istiyorum, firsat olmadi bi turlu.

Bozgunda Fetih Rüyası bu gece bitiyor insallah. Şaşırttı beni bitmek bilmeyen sıkıcı ilk 50 sayfanın ardından muhteşem bir kitaba dönüşüverdi. Osmanlı'nın son dönemleri, cumhuriyet'in ilk yılları ve bu önemli olaylar arasında edebiyat okumak gayet keyifliydi. Yahya Kemal Beyatlı üzerine biyografik bir roman. Büyük emek verildiği belli. Tarih ve edebiyat severlerin kaçırmaması gereken bir kitap.

Merhaba,

Birkaç gün önce DonukPudra ile buluştum ve bana Dr. Moreau'nun Adasını hediye etti. Çok beğenildiği için ona başlamayı düşünüyordum ama elimdeki Sodom ve Gomorra öyle bir hal aldı ki elimden bırakasım gelmedi, tam da kitap okuma havası var, yağmurlu. Proust'un alengirli ve şamatalı dünyasında merakla dolaşmaya devam edeyim ben.

Yeni gelen arkadaşlara ve daha önce aramızda olup kısa bir aradan sonra dönenlere de topluca hoş geldiniz diyorum, herkese mutlu hafta sonları.

Guzelligim ,seninle onu da ortak okuruz.. Çok keyifli oluyor seninle okuyup analiz yapmak Prost'u.

Ben kitapyurdundan aliyordum, 1 sene oldu ama suan nasildir bilmiyorum. O zaman gayet memnundum. Dr gercekten cok yavas
Bende kitap yirdundundan alıyordum.3-4 sene önce ama kendime alırken kızıma da alıyorum artık, çocuk kitap ağı daha geniş diye Dr den almaya başlamıştım.

Şimdi kendime.alacagim sadece. Kitapyurdu 24 saatte kargo demiş çoğu kitaba bakalim

Kızlar
Çok.depresift bir donemdeyim.
Kafamı dağıtmak için etkileyici sürükleyici bir kitaba ihtiyacım var.
Sefilleri okumamistim klasiklerden , iş Bankası yayınlarını kimi alsam, nasıl sürükleyici mı acaba ? Kafamı dağıtır mı ?

Sefilleri ben ağlaya ağlaya okumuştum, daha kötü olmayasın.

Arkadaşlar
İnternetten kitap aldığınız zaman hangi siteden alıyorsunuz ?
Ben dr den alıyorum ama gelmesi uzun sürüyor.
Kitapyurdu favorimizdi burdaki bir çok arkadaşla. Ama şimdi kargo 70 tl üzeri bedava olunca bkmkitap daha cazip geliyor.çoğu zaman da kampanyası oluyor ücretsiz kargo yapıyor.

Sefiller sürükleyici bir kitap ama duygu yoğunluğu çok . bu dönemde okumamani öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…