- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.861
Ayda bir buraya gelip hala kitap okumuyorum diyip gidiyorum
Neden böyle oldum hiç bi fikrim yok. En sevdiğim kitapları bile elime alsam biraz okuyup sıkılıp bırakıyorum. Bebekle, doğumla ilgili bişeyler okuyorum ben de.
Birkaç hafta kaldı doğuma, ondan sonra bu değişik ruh halim geçecek biliyorum. Eğer hala okumuyor olursam sızlanmaya, okumaya dönmüş olursam bildirim yapmaya tekrar gelirim.
Bu arada ben geçmişi de okumadım pek, niye gelip de arada yazıp gidiyorum hiç bi fikrim yokumarım herkes için herşey yolundadır. Bol keyifler diliyorum hepinize
herkese günaydın :)
dün akşam büyük bir heyecanla benim güzel ve sevimli vampirlerim Zoey Kızılkuş'a, Afrodite'e, Neferet'e veda ettim. 12 kitaptan oluşan Gece Evi Serisinin son kitabını da bitirdim. Ve şimdi Kırık Çömlek Parçası'na başlıyorum. Ardından hedefim Wulf Dorn'un 7 kitaplık Psikolojik Gerilim Setine başlamak.
Benim gibi Fantastik , Bilim - Kurgu seven arkadaşlar varsa da onlarla da hasbihal etmek isterim :)
En derin saygı ve sevgilerimle
Guzelligim ,seninle onu da ortak okuruz.. Çok keyifli oluyor seninle okuyup analiz yapmak Prost'u.Merhaba,
Birkaç gün önceDonukPudra ile buluştum ve bana Dr. Moreau'nun Adasını hediye etti. Çok beğenildiği için ona başlamayı düşünüyordum ama elimdeki Sodom ve Gomorra öyle bir hal aldı ki elimden bırakasım gelmedi, tam da kitap okuma havası var, yağmurlu. Proust'un alengirli ve şamatalı dünyasında merakla dolaşmaya devam edeyim ben.
Yeni gelen arkadaşlara ve daha önce aramızda olup kısa bir aradan sonra dönenlere de topluca hoş geldiniz diyorum, herkese mutlu hafta sonları.
Ben kitapyurdundan aliyordum, 1 sene oldu ama suan nasildir bilmiyorum. O zaman gayet memnundum. Dr gercekten cok yavasArkadaşlar
İnternetten kitap aldığınız zaman hangi siteden alıyorsunuz ?
Ben dr den alıyorum ama gelmesi uzun sürüyor.
Bende kitap yirdundundan alıyordum.3-4 sene önce ama kendime alırken kızıma da alıyorum artık, çocuk kitap ağı daha geniş diye Dr den almaya başlamıştım.Ben kitapyurdundan aliyordum, 1 sene oldu ama suan nasildir bilmiyorum. O zaman gayet memnundum. Dr gercekten cok yavas
Dr nefretim artık.Arkadaşlar
Kargo bedava kampanyalari kandırdı beni de hepDr nefretim artık.
Sefilleri ben ağlaya ağlaya okumuştum, daha kötü olmayasın.Kızlar
Çok.depresift bir donemdeyim.
Kafamı dağıtmak için etkileyici sürükleyici bir kitaba ihtiyacım var.
Sefilleri okumamistim klasiklerden , iş Bankası yayınlarını kimi alsam, nasıl sürükleyici mı acaba ? Kafamı dağıtır mı ?
Kitapyurdu favorimizdi burdaki bir çok arkadaşla. Ama şimdi kargo 70 tl üzeri bedava olunca bkmkitap daha cazip geliyor.çoğu zaman da kampanyası oluyor ücretsiz kargo yapıyor.Arkadaşlar
Sefiller sürükleyici bir kitap ama duygu yoğunluğu çok . bu dönemde okumamani öneririm.Kızlar
Çok.depresift bir donemdeyim.
Kafamı dağıtmak için etkileyici sürükleyici bir kitaba ihtiyacım var.
Sefilleri okumamistim klasiklerden , iş Bankası yayınlarını kimi alsam, nasıl sürükleyici mı acaba ? Kafamı dağıtır mı ?
Kitapyurdu favorimizdi burdaki bir çok arkadaşla. Ama şimdi kargo 70 tl üzeri bedava olunca bkmkitap daha cazip geliyor.çoğu zaman da kampanyası oluyor ücretsiz kargo yapıyor.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Sefiller sürükleyici bir kitap ama duygu yoğunluğu çok . bu dönemde okumamani öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?