- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.841
esomesom hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Skosnob ilgine teşekkür ederim. ilaç , uçucu yağ, hacamat, botox , kahveye limon suyu katıp yutmak, avucunun içindeki bir noktaya baskı uygulamak, evde akapunktur tutmak falan filan aklına gelen ne varsa denedim / deniyorum. hiçbir şey için "hah! tamam bu işe yaradı" diyemiyorum. yirmi yedi yildir filan migren hastasiyim. bir şeyler bazen iyi geliyor bazen iyi gelmiyor. Allah herkese sağlık şifa versin. Allah bugünümüzden kötü etmesin ne diyeyim? Buna şükür Allaha.Filozof__Prenses senin de migrenin çok sık tutuyor.Bir şey yapıyor ya da kullanıyor musun?
Geçmiş olsun bu arada
Bana acılara boğulmadığından değil ama konu geçişleri çok kopuk geldi. Sanki diğer kitapların gölgesinde kalmamak için zorlama olmuş gibi geldi. Diğer kitapları baz almazsam mükemmel değil ama vasat bir kitapta değilSelamlar kızlar
Ve dağlar Yankılandı 174deyim. Yazarın daha önce Bin Muhteşem Güneş ve Uçurtma Avcısı kitaplarını okudum ki bi 9-10 yıl oluyor, onlar gibi acılara boğulmuş bir kitap değil. Ki bundan mıdır bilinmez çoğu Türk okuyucu kitabı ilk iki kitaba göre başarılı bulmamış gibi. Sanırım trejedinin popüler olmasıyla alakalı.
Ben Ve Dağlar Yankılandı'yı okudukça daha başarılı buldum, farklı hikayelerin ve serpiştirilmiş Afgan kültürüne dair detayların tam dozunda olduğunu düşünüyorum. Tabi bitirince gerçekçi bir yorum yapacağım.
Merhaba Kitapsever Hatunlar
İnce Memed ikinci cilt bitti.
Skosnob ilgine teşekkür ederim. ilaç , uçucu yağ, hacamat, botox , kahveye limon suyu katıp yutmak, avucunun içindeki bir noktaya baskı uygulamak, evde akapunktur tutmak falan filan aklına gelen ne varsa denedim / deniyorum. hiçbir şey için "hah! tamam bu işe yaradı" diyemiyorum. yirmi yedi yildir filan migren hastasiyim. bir şeyler bazen iyi geliyor bazen iyi gelmiyor. Allah herkese sağlık şifa versin. Allah bugünümüzden kötü etmesin ne diyeyim? Buna şükür Allaha.
Uzun zamandir hikaye okumamistim iyi geldi:)yeni bitirdim memleket hikayelerini :)
herkese günaydın :)
dün akşam büyük bir heyecanla benim güzel ve sevimli vampirlerim Zoey Kızılkuş'a, Afrodite'e, Neferet'e veda ettim. 12 kitaptan oluşan Gece Evi Serisinin son kitabını da bitirdim. Ve şimdi Kırık Çömlek Parçası'na başlıyorum. Ardından hedefim Wulf Dorn'un 7 kitaplık Psikolojik Gerilim Setine başlamak.
Benim gibi Fantastik , Bilim - Kurgu seven arkadaşlar varsa da onlarla da hasbihal etmek isterim :)
En derin saygı ve sevgilerimle
Sanırım bu işaret serisinin 7 kitabını okudum yıllar önce. Oldukça akıcı bir anlatımı vardı neredeyse günde 1 kitap bitiyordu. Fantastik kurgu çok severim ama sen sanki daha çok genç fantastik tarzını seviyorsun gibi.
Tarih ve biyografi harici her şeyden keyif alabiliyorum aslında. ruhum genç belki de ondandır :) bana önerilerin var mı? tamda şuan alışveriş yapmaktayken önerilerin benim için çok kıymetli olacak.
Harry Potter okumuşsundur. Yüzüklerin Efendisi Serisi var, Yerdeniz Serisi Yürüyen Şato serisi benim sevdiklerim. Aslında fantastik kurgu bir süredir çok okumuyorum bilimkurguya yöneldim daha çok.
1000kitap uygulaması kullanıyoruz genelde sen de kendine hesap açsana ordan da fikir edinirsinYerdeniz Serisi'ni bilmiyordum araştıracağım. Teşekkür ederim.