• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba arkadaslar epeydir aranızda değildim isler yogundu ev de tasidim bu arada kilo da aldim ama bugün araniza geri döndüm bir geysa nin anilari sayfa 75

Ben burayı çok boşladım. Özledim:KK43:

Merhabalar kızlaryeniden aranızda tüm inşallahgunluk.bildirimleri yaparım
Geçen ay okuduğum kitaplar,
Sebahattin Ali - kuyucakli Yusuf
Osman bagcigil- karanlık oda
İskender pala - abumrabum

kacak arkadaslar hosgeldiniz. Daha sık görelim sizleri burada :)

Günaydın
Hasan Ali Toptaş- Geçmiş Şimdi Gelecek okuyorum
Aşk tazeliyoruz :KK200::KK22:
Hasan Ali Toptaş bana seni hatırlatıyor. :))

inşallah bundan sonra buralardayım tasındım kitaplığımı da yaptırdım tüm kitaplarım gözümün önünde düzenli okuycam artık

herkese merhaba,
bu ara grip migren vs pek okuyamadım. ince memed devam...

İyi geceler kitapsever canlar

Başlamayı düşündüğüm kitap:
Paul Kalanithi - Son Nefes Havaya Karışmadan

nasıl ya? @nickelanjelo nun hamileliğini dün gibi hatırlıyorum ben, hem o @_meLinDa_ ların devresi değil mi? Oğlu ilk okula gidemez ✋ gidebilemez aybalam :KK70:

Ben krese filan başladı sandım @nickelanjelo okul yazınca :KK64:

(Yalnız nasıl sen ilkokul yazınca birden nasıl şaşırdım ise @nickelanjelo dan önce cevap/yorum yazmışım bir paragraf :-) )

Eki Görüntüle 2190566
Bunu da şuraya bırakayım :cry::KK42:

UNESCO: Türkiye, kitap okumada 86. sırada..

Japonya’da kişi başına düşen kitap sayısı yılda 25 iken, Fransa’da bu sayı yılda sadece 7.

Gözümüze az mı geldi? Bir de Türkiye gerçekliğine bakalım;

… Türkiye’de yılda 12.089 kişiye 1 kitap düşüyor.
… Çünkü okumaya ihtiyacımız yok. Zira ihtiyaç duyulan maddeler sıralamasında kitap, Türkiye’de 235. sırada yer alıyor.
… Okunan kitaplar ise genellikle tabulaştırılmış cinsellik ve aşk üzerine..

Peki sonuç?
Sonuç ortada değil mi?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=886714621527761&id=764752927057265
:KK14::KK14::KK14:

Selam kızlar,
Nam-ı Diğer Grace 150. Güzel gidiyor.

keşke o kadar olsa
Filozof__Prenses Filozof__Prenses sen mi paylaşmıştın _Lavin_ _Lavin_ mi emin olamadım unesco verilerine göre Türkiye de 12bin küsür kişiye bir kitap düşüyordu .
Evet ben paylaşmış(t)ım :KK56:
Merhaba kızlar
Okuyamıyorum okur muyum bilmiyorum annem biraz rahatsız testleri falan var. Lütfen anneleriniz her yıl mamografi ve simer testlerini yaptırsın
Kelebek , annene geçmiş olsun. İyi mi? İnşallah ciddi bir şey yoktur.
Maalesef halam ablam aile hekimligindr olmasına rağmen araba ayaklarına kadar gitmesine ve ablamın arayıp çağırmasına rağmen işim var diyerek gitmedi. 5-6 ay önce 4. evre metastaz yapmış meme kanseri teşhisi kondu. Keşke biraz daha ısrar etseydim diyor ablam hepimiz çok üzgünüz.
Sizin annenize de geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Merhaba arkadaslar epeydir aranızda değildim isler yogundu ev de tasidim bu arada kilo da aldim ama bugün araniza geri döndüm bir geysa nin anilari sayfa 75
O halde hoş geldin.

Ben burayı çok boşladım. Özledim:KK43:
Skosnob hoş geldin. :KK200:

herkese merhaba,
bu ara grip migren vs pek okuyamadım. ince memed devam...

Evet ben paylaşmış(t)ım :KK56:

Kelebek , annene geçmiş olsun. İyi mi? İnşallah ciddi bir şey yoktur.

Sizin annenize de geçmiş olsun. Allah şifa versin.
O halde hoş geldin.

Skosnob hoş geldin. :KK200:

Hoşbulduk tekrar.Madem öyle bildirim yapayım.Milena’ya Mektuplar sayfa 192.

Merhabalar, iyi aksamlar herkese. Kitap topiklerinin arasinda en aktif baslik burasi. Cok guzel okuyorsunuz insan imreniyor. :KK68:
Benim 9 aylik bir kizim var, malesef sizler kadar cok okuyamiyorum. Ama sizlerden kitap tavsiyesi almak istiyorum. Bebek bakimi, cocuk psikolojisi, egitimi, daha iyi ebeveyn olmayla ilgili kitaplar onerebilir misiniz bana? Cok mutlu olurum. :KK200:

Iyi aksamlar arkadaslar. Peter Pan bitti. Iki kitaba basladim birini e kitap olarak okuyorum. Refik Halit Karay- Memleket Hikayeleri sayfa 50, Koushun Takami- Olum Oyunu sayfa 50.

Selam kizlar bayadir ugrayamadim.

Tufek, mikrop, celik bitti ama ben de bittim :) Ingilizce okumak gercekten zorladi beni. Guzel tarafi ayni zamanda esim de Sapiens`i okuyordu. Benzer konularin farkli ele alinislari oldugu icin guzel beyin firtinasi yaptik. Hem ben de hatirlamis oldum. Kitabi sevdim okudugunuza kesinlikle degiyor ama bolumlerin endi icinde sik tekrar var gibi geldi, bir de bazi konu basliklarinda kronolojisiz gitmis gibi hissettim. Yine de cok keskin yorum yapamiyorum, anadilde okumadigim icin cabuk yoruluyordum okurken ve kopukluklar benden kaynakli olabilir. Ayrica edebi bir kitap da olmadigindan anlasilabilir.

Yeni kitabim Dark Money
https://www.goodreads.com/book/show/27833494-dark-money?ac=1&from_search=true
Yine ingilizce bir kitap , kitap okuma grubu secti. Benim herhangi bir fikrim yok ama konu ilgi cekici geldi. Zaten Turkiyede hic duymadigimiz kitaplar burada tercih ediliyor. Bizim okurlarimizin tercih ettiklerini de buradaki insanlar pek okumuyor. Gercekten ilginc :(

Iki kitabin da ingilizce pdf leri elimde var, kindle versiyolari da var isteyenle paylasabilirim.

Selam millet herkesler iyidir umarım geçmişe bakamadım
Boyalı Kuş 149 sanırım.. canım acıya acıya okuyorum küçücük çocuğa karşı bile nasıl böyle acımasızca davranılabilir aklım almıyo
Kurgu da değil üstelik.. senelerdir erteliyordum kitabı haklıymışım
Yazar bi de sıradan birşey gibi yazmış çocuk ağzından, bir de dramatik yazsaydı herhalde nolurdum bilmem

Efendim herkese günaydın. Bendeniz Esra. Uzun zamandır - ki yaklaşık 1 yıl -forumu ve güzel paylaşımlarınızı ara ara olsa da okuyorum. İllaki kaçırdığım çok şey vardır ama genelde kendi tarzıma uygun kitap önerileri görmediğimden bir türlü girizgah yapmamıştım ama bugün o gündür diye düşündüm. Torpilim sağlam :) ondan aldığım cesaretle bende artık buralarda olmak isterim. Sevin beni :)

Selamlar kızlar
Ve dağlar Yankılandı 174deyim. Yazarın daha önce Bin Muhteşem Güneş ve Uçurtma Avcısı kitaplarını okudum ki bi 9-10 yıl oluyor, onlar gibi acılara boğulmuş bir kitap değil. Ki bundan mıdır bilinmez çoğu Türk okuyucu kitabı ilk iki kitaba göre başarılı bulmamış gibi. Sanırım trejedinin popüler olmasıyla alakalı.
Ben Ve Dağlar Yankılandı'yı okudukça daha başarılı buldum, farklı hikayelerin ve serpiştirilmiş Afgan kültürüne dair detayların tam dozunda olduğunu düşünüyorum. Tabi bitirince gerçekçi bir yorum yapacağım.

Efendim herkese günaydın. Bendeniz Esra. Uzun zamandır - ki yaklaşık 1 yıl -forumu ve güzel paylaşımlarınızı ara ara olsa da okuyorum. İllaki kaçırdığım çok şey vardır ama genelde kendi tarzıma uygun kitap önerileri görmediğimden bir türlü girizgah yapmamıştım ama bugün o gündür diye düşündüm. Torpilim sağlam :) ondan aldığım cesaretle bende artık buralarda olmak isterim. Sevin beni :)
Torpili benim arkadaşlar :KK45:
Hoşgeldin canım, burasını seveceksin :KK54:

Merhabalar Esra hoşgeldin:KK24:
Burda herkes farklı bir tarz okuyor ne kadar insan varsa o kadar farklılık olması çok doğal. Paylaşımlarını bekleriz

Back