- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.801
Merhaba arkadaslar epeydir aranızda değildim isler yogundu ev de tasidim bu arada kilo da aldim ama bugün araniza geri döndüm bir geysa nin anilari sayfa 75
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar
Okuyamıyorum okur muyum bilmiyorum annem biraz rahatsız testleri falan var. Lütfen anneleriniz her yıl mamografi ve simer testlerini yaptırsın
Size de geçmiş olsun canım.Benim annem kemoterapi görüyor
Ben de herkese aynı şeyi söylüyorum
Çok geçmiş olsun canım
Merhaba kızlar
Okuyamıyorum okur muyum bilmiyorum annem biraz rahatsız testleri falan var. Lütfen anneleriniz her yıl mamografi ve simer testlerini yaptırsın
Benim annem kemoterapi görüyor
Ben de herkese aynı şeyi söylüyorum
Çok geçmiş olsun canım
Maalesef halam ablam aile hekimligindr olmasına rağmen araba ayaklarına kadar gitmesine ve ablamın arayıp çağırmasına rağmen işim var diyerek gitmedi. 5-6 ay önce 4. evre metastaz yapmış meme kanseri teşhisi kondu. Keşke biraz daha ısrar etseydim diyor ablam hepimiz çok üzgünüz.
Çok geçmiş olsun Canım
Kizlar herkese cok gecmis olsun bize de hatirlatma yaptığınız icin tesekkurler Allah annelere acil sifalar versin insallah
Çok geçmiş olsun kızlar, Allah acil şifalar versin
Benim annem de 7 yıl önce tedavi gördü kemoterapi, ışın tedavisi aldı iyi şimdi çok şükür her sene kontrolleri var.
Geçmiş olsun canım.
İnşaallah her şey iyi olur...
Geçmiş olsun arkadaşlar. Allah şifa versin.
Hepinize çok teşekkür ederim
Vallahi ben isterim çok da sevinirimYılbaşından sonra isterseniz listeyi hazırlayabilirim :)
Elif Şafak'ın 6- 7 tane kitabını okudum. Her zaman akıcı muhakkak severek de okudum yalnız dikkatimi çeken bir sekilde tüm romanlarının içine cin , peri, olağanüstü bir şeyler serpiştiriyor zamanla biraz itici gelmeye başladı bu durum.Selamlar
Elif Şafak-Mahrem bitti
Dun aksam kitabi bitirdim Bugun donup kitabin icine serpistirilmis nazar sözlüğünü bir daha okumayi dusunuyorum
Kitabi begendim Sonuna dogru kucuk kizin yaşadığı olayin anlatildigi bolumde yumruk yemis gibi oldum tabi
Simdi ayni yazarin Araf kitabına baslayacagim