• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar
Okuyamıyorum okur muyum bilmiyorum annem biraz rahatsız testleri falan var. Lütfen anneleriniz her yıl mamografi ve simer testlerini yaptırsın

Benim annem kemoterapi görüyor
Ben de herkese aynı şeyi söylüyorum
Çok geçmiş olsun canım

Maalesef halam ablam aile hekimligindr olmasına rağmen araba ayaklarına kadar gitmesine ve ablamın arayıp çağırmasına rağmen işim var diyerek gitmedi. 5-6 ay önce 4. evre metastaz yapmış meme kanseri teşhisi kondu. Keşke biraz daha ısrar etseydim diyor ablam hepimiz çok üzgünüz.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Allah şifa versin.

Dido Sotiriyu- Benden Selam Soyle Anadolu'ya bitti. Osmanli'nin son donemleri ve Kurtulus Savasi'ni bir de karsi tarafin gozunden gormek acisindan faydali bir okuma oldu benim icin. Okumayan arkadaslar varsa tavsiye ederim.
Su an Peter Pan okuyorum. Onda da sayfa 73 teyim.

Vadideki Zambak'a başladım :) sayfa 50.

C Calcifer geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun Canım

Kizlar herkese cok gecmis olsun bize de hatirlatma yaptığınız icin tesekkurler Allah annelere acil sifalar versin insallah

Çok geçmiş olsun kızlar, Allah acil şifalar versin
Benim annem de 7 yıl önce tedavi gördü kemoterapi, ışın tedavisi aldı iyi şimdi çok şükür her sene kontrolleri var.

Geçmiş olsun canım.
İnşaallah her şey iyi olur...

Geçmiş olsun arkadaşlar. Allah şifa versin.

Selamlar
Bir süredir uğrayamıyorum, bu sırada Türk Romanında Postmodernist Açılımlar ve Dr. Moreu’nun Adası bitti

C Calcifer annene Acil şifalar dilerim canım, liste konusunda da haklısın ama bayağı vakit ve uğraş istiyor..
Hepinize çok teşekkür ederim :KK200:

Selamlar
Bir süredir uğrayamıyorum, bu sırada Türk Romanında Postmodernist Açılımlar ve Dr. Moreu’nun Adası bitti

C Calcifer annene Acil şifalar dilerim canım, liste konusunda da haklısın ama bayağı vakit ve uğraş istiyor..
Yılbaşından sonra isterseniz listeyi hazırlayabilirim :)

Dan Brown Melekler ve Şeytanlar’a başlayıp 60 sayfa kadar okudum ama ilerleyemiyorum :silah:
Belki biraz daha sabretsem hoşuma gider ama zaten ders çalışıyorum gün içinde okumaya ayırdığım max 1 saati de keyif almadığım bir kitaba harcamamaya karar verdim ve bırakıyorum :KK43:

Niye bu kadar uzun açıklama yaptıysam :KK53:

Selamlar
Elif Şafak-Mahrem bitti
Dun aksam kitabi bitirdim Bugun donup kitabin icine serpistirilmis nazar sözlüğünü bir daha okumayi dusunuyorum
Kitabi begendim Sonuna dogru kucuk kizin yaşadığı olayin anlatildigi bolumde yumruk yemis gibi oldum tabi

Simdi ayni yazarin Araf kitabına baslayacagim

Selamlar
Elif Şafak-Mahrem bitti
Dun aksam kitabi bitirdim Bugun donup kitabin icine serpistirilmis nazar sözlüğünü bir daha okumayi dusunuyorum
Kitabi begendim Sonuna dogru kucuk kizin yaşadığı olayin anlatildigi bolumde yumruk yemis gibi oldum tabi

Simdi ayni yazarin Araf kitabına baslayacagim
Elif Şafak'ın 6- 7 tane kitabını okudum. Her zaman akıcı muhakkak severek de okudum yalnız dikkatimi çeken bir sekilde tüm romanlarının içine cin , peri, olağanüstü bir şeyler serpiştiriyor zamanla biraz itici gelmeye başladı bu durum.

Back