- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.761
Eşimin alanıAcaba 2. dünya savaşı ile alakalı ya da bu dönemlerde geçen bir roman öneriniz var mı?
Hemen sordum, Glenn Meade hayranıdır kendisi, Sakkara’nın Kumları kitabını önerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin alanıAcaba 2. dünya savaşı ile alakalı ya da bu dönemlerde geçen bir roman öneriniz var mı?
Atakan Büyükdağ’ın ‘kavgamız’ ve ‘hesaplaşma’ kitaplarına bi göz atın derim. 2. Dünya savaşı, Hitler ve dönemin bilimadamlarının mücadelesini anlatan kitaplar..Acaba 2. dünya savaşı ile alakalı ya da bu dönemlerde geçen bir roman öneriniz var mı?
keşke o kadar olsaKişi başına yıllık 1/6 kitap bana bizim ülke için normal gibi geldi. Geçtiğimiz günlerde Sunay Akın bir gösterisinde anlatmıştı.
Canım benim hayırlı uğurlu olsun
Bir ömür mutluluklar
_asmunikal_ hayırlı olsun ben nişan sanmıştım ama evlenmişsin. Mutluluklar dilerim :) :)
Mutluluklar..
Günaydınlar, iyi haftalar
Dan Brown - Kayıp sembol bitti baya uzun bir sürede okuyabildim ne yazık ki
Yeni kitabım Kumral Ada Mavi Tuna bugün başlarım inşallah
Mutluluklar dilerim canım
Selam Kızlar,
İyi Haftalar
Bir süredir gelemedim işlerim çok kafam dolu yetişemiyorum artık
_asmunikal_ hayırlı olsun mutluluklar dilerim
@Mavisu27 çok geçmiş olsun zamanında saglıkla gelsin minik
_asmunikal_ hayırlı uğurlu olsun canım mutlu bir ömür dilerim eşinle.
herkese merhaba
ince memed ikinci cilt devam ediyorum.
Mavisu geçmiş olsun.
Bebeğine söyle durduğu yerde sağlıkla dursun.
Bebeğin karnında olarak (içli dışlı) sağlıkla 40. haftayı görmenizi diliyorum. :)
Hoş geldiniz.
Neeee? Ben nişanı yeni tebrik etmiş iken! :))) yoksa tebrik ettiğim şey kına gecesi miydi? Ben nişan zannettim zahir. :)
Allah mesut etsin ASMU
İnan çok sevindim.
Ben de !
Yılmaz ÖZDİL 'in kitabı mı? Ben de en kısa zamanda okumak istiyorum.
Eşimin alanı
Hemen sordum, Glenn Meade hayranıdır kendisi, Sakkara’nın Kumları kitabını önerdi
Atakan Büyükdağ’ın ‘kavgamız’ ve ‘hesaplaşma’ kitaplarına bi göz atın derim. 2. Dünya savaşı, Hitler ve dönemin bilimadamlarının mücadelesini anlatan kitaplar..
Ben çok beğenmiştim yazarın kalemini..
Selam kızlar,
Nam-ı Diğer Grace 150. Güzel gidiyor.
keşke o kadar olsa
Filozof__Prenses sen mi paylaşmıştın _Lavin_ mi emin olamadım unesco verilerine göre Türkiye de 12bin küsür kişiye bir kitap düşüyordu .
söylüyorum gitmiyo benimki.Merhaba kızlar
Okuyamıyorum okur muyum bilmiyorum annem biraz rahatsız testleri falan var. Lütfen anneleriniz her yıl mamografi ve simer testlerini yaptırsın
Benim annem kemoterapi görüyorMerhaba kızlar
Okuyamıyorum okur muyum bilmiyorum annem biraz rahatsız testleri falan var. Lütfen anneleriniz her yıl mamografi ve simer testlerini yaptırsın
Çok sağol canım. Senin anneciğine de çok geçmiş olsunBenim annem kemoterapi görüyor
Ben de herkese aynı şeyi söylüyorum
Çok geçmiş olsun canım
Benimki de gitmiyordu zorla gönderdim erken tanı olması çok önemli sanırımsöylüyorum gitmiyo benimki.
öyle hatta gecen hafta bir aile hekiminin 4-5 vaka yakaladıgını duydum mukemmel bir basarı. bu taramalar çok muhim ama bizim yaramaz benim birseyim yok deyip konuyu kapatıyor.Benimki de gitmiyordu zorla gönderdim erken tanı olması çok önemli sanırım
Çok geçmiş olsun CanımBenimki de gitmiyordu zorla gönderdim erken tanı olması çok önemli sanırım
Maalesef halam ablam aile hekimligindr olmasına rağmen araba ayaklarına kadar gitmesine ve ablamın arayıp çağırmasına rağmen işim var diyerek gitmedi. 5-6 ay önce 4. evre metastaz yapmış meme kanseri teşhisi kondu. Keşke biraz daha ısrar etseydim diyor ablam hepimiz çok üzgünüz.öyle hatta gecen hafta bir aile hekiminin 4-5 vaka yakaladıgını duydum mukemmel bir basarı. bu taramalar çok muhim ama bizim yaramaz benim birseyim yok deyip konuyu kapatıyor.
Merhaba kızlar
Benim annem kemoterapi görüyor
Ben de herkese aynı şeyi söylüyorum
Çok geçmiş olsun canım
Maalesef halam ablam aile hekimligindr olmasına rağmen araba ayaklarına kadar gitmesine ve ablamın arayıp çağırmasına rağmen işim var diyerek gitmedi. 5-6 ay önce 4. evre metastaz yapmış meme kanseri teşhisi kondu. Keşke biraz daha ısrar etseydim diyor ablam hepimiz çok üzgünüz.
Dostoyevski- Yeraltından Notlar 20.sayfadayim
erken evrede tespit imkanı mümkünken kacırılması çok üzücü gercekten acil sifalar diliyorum. Ablanız da üzmesin kendini kolundan zorla tutacak degildi ya. Umarım bir an önce toparlar halanız.Maalesef halam ablam aile hekimligindr olmasına rağmen araba ayaklarına kadar gitmesine ve ablamın arayıp çağırmasına rağmen işim var diyerek gitmedi. 5-6 ay önce 4. evre metastaz yapmış meme kanseri teşhisi kondu. Keşke biraz daha ısrar etseydim diyor ablam hepimiz çok üzgünüz.