- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.781
Merhaba kızlar
Okuyamıyorum okur muyum bilmiyorum annem biraz rahatsız testleri falan var. Lütfen anneleriniz her yıl mamografi ve simer testlerini yaptırsın
Benim annem kemoterapi görüyor
Ben de herkese aynı şeyi söylüyorum
Çok geçmiş olsun canım
Maalesef halam ablam aile hekimligindr olmasına rağmen araba ayaklarına kadar gitmesine ve ablamın arayıp çağırmasına rağmen işim var diyerek gitmedi. 5-6 ay önce 4. evre metastaz yapmış meme kanseri teşhisi kondu. Keşke biraz daha ısrar etseydim diyor ablam hepimiz çok üzgünüz.
Arkadaslar okul çağındaki çocuk gelişimi ile ilgili önereceginiz bir kaynak var mı? İtaat sorunu vb var sanırım ebeveynlerine birkaç kaynak önermek istiyorum.
Teşekkürker, inşallah.Günaydınlar Nam-ı Diğer Grace syf 467 çok akıcı gidiyor ama bir Damızlık Kızın Öyküsü gibi vurmadı beni.
erken evrede tespit imkanı mümkünken kacırılması çok üzücü gercekten acil sifalar diliyorum. Ablanız da üzmesin kendini kolundan zorla tutacak degildi ya. Umarım bir an önce toparlar halanız.
Benim için farketmez canım sana motivasyon olsun diye yazarım o topige. Bence seni bir de hamaratlıkların etkiliyor :)Kızlar çok teşekkür ederim hepinize.
Bi konu hakkında fikirlerimi paylaşmak istiyorum sizinle. Daha önce her ay okumalarımızı belirleyip bir sıralama yapıyorduk bu durum bittiğinden beri bende bir rahatlık oldu. O liste olunca 1. Olmak değil ama en azından kimseden geri kalmamak için konsantre olup daha çok okuyordum ve beni motive ediyordu. Bu durumu yeniden canlandırsak mı sizce
Ya evde durmakta yaramıyor bana. Kesmiyor kitap örgü çocuk ev. Bence çözüm işe başlamam ama oğluma da kıyamıyorumBenim için farketmez canım sana motivasyon olsun diye yazarım o topige. Bence seni bir de hamaratlıkların etkiliyor :)
Benzer durumdayız. Ben de ücretsiz izimdeyim şu an. 2 çocuk , ev, yemek, kitap, dizi ve örgüYa evde durmakta yaramıyor bana. Kesmiyor kitap örgü çocuk ev. Bence çözüm işe başlamam ama oğluma da kıyamıyorum
Ben henüz 6 aydır evdeyim ama bazen çok monotonlaştığımı hissediyorumYa evde durmakta yaramıyor bana. Kesmiyor kitap örgü çocuk ev. Bence çözüm işe başlamam ama oğluma da kıyamıyorum
Alışırsınız annesi :)Ya evde durmakta yaramıyor bana. Kesmiyor kitap örgü çocuk ev. Bence çözüm işe başlamam ama oğluma da kıyamıyorum
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize.
Bi konu hakkında fikirlerimi paylaşmak istiyorum sizinle. Daha önce her ay okumalarımızı belirleyip bir sıralama yapıyorduk bu durum bittiğinden beri bende bir rahatlık oldu. O liste olunca 1. Olmak değil ama en azından kimseden geri kalmamak için konsantre olup daha çok okuyordum ve beni motive ediyordu. Bu durumu yeniden canlandırsak mı sizce
Mezbaha 5Acaba 2. dünya savaşı ile alakalı ya da bu dönemlerde geçen bir roman öneriniz var mı?
Mezbaha 5
Savaşı farklı bakış acısıyla anlatmışKitabın tarzı çok güzel duruyor. Teşekkür ederim Listeme ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?