Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar
Okuyamıyorum okur muyum bilmiyorum annem biraz rahatsız testleri falan var. Lütfen anneleriniz her yıl mamografi ve simer testlerini yaptırsın

Benim annem kemoterapi görüyor
Ben de herkese aynı şeyi söylüyorum
Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun kızlar, Allah acil şifalar versin
Benim annem de 7 yıl önce tedavi gördü kemoterapi, ışın tedavisi aldı iyi şimdi çok şükür her sene kontrolleri var.

Teşekkürker, inşallah.

Bozgunda Fetih Rüyası s114'teyim. Açıkcası bir fikrim yoktu konusuyla ilgili Istanbul'un fethinden bahsettiğini düşünmüştüm hatta :) Kitap bildiğimiz biyografik roman çıktı Agâh Kemal üzerine yani Yahya Kemal Beyatlı :)

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize.
Bi konu hakkında fikirlerimi paylaşmak istiyorum sizinle. Daha önce her ay okumalarımızı belirleyip bir sıralama yapıyorduk bu durum bittiğinden beri bende bir rahatlık oldu. O liste olunca 1. Olmak değil ama en azından kimseden geri kalmamak için konsantre olup daha çok okuyordum ve beni motive ediyordu. Bu durumu yeniden canlandırsak mı sizce

Benim için farketmez canım sana motivasyon olsun diye yazarım o topige. Bence seni bir de hamaratlıkların etkiliyor :)

kızlar bu arada 10 kasım için Suç Ve Ceza oyununa bilet almıştım sanırım bir rahatsızlık sebebiyle iptal olmuş sabahın köründe kalkıp sıralara girmiştim hatta sıra bize gelene kadar internet satısı acılmıştı ve ben sıradayken internetten falan almıştım bileti hahahahah cok heyecanlıydı ama oyun iptal oldu cok mutsuzum.
Bir de geçenlerde Kafka Dönüşüm' ün Altkat Sanat tarafından oyunlastırılmış halini izledim bence gayet güzeldi tavsiye ederim .

Benim için farketmez canım sana motivasyon olsun diye yazarım o topige. Bence seni bir de hamaratlıkların etkiliyor :)
Ya evde durmakta yaramıyor bana. Kesmiyor kitap örgü çocuk ev. Bence çözüm işe başlamam ama oğluma da kıyamıyorum

Ya evde durmakta yaramıyor bana. Kesmiyor kitap örgü çocuk ev. Bence çözüm işe başlamam ama oğluma da kıyamıyorum
Ben henüz 6 aydır evdeyim ama bazen çok monotonlaştığımı hissediyorum
Çalışmayı özlemek değil de ne bileyim farklılık lazım hayatıma
Ama kızım daha çok küçük.. hoş çalışaaydım 3 aylık bırakmam gerekecekti

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Uğrayamıyorum pek. Kayıp zamanın izinde serisinin sodom ve gomorra kitabına giriş yaptım.

C Calcifer canım liste için gerçek anlamda ayrı bir vakit lazım . bunu yapabilecek varsa aramızda neden olmasın. Ben 1000k takip ettiğim için kendimi buraya yazmıyorum bile bazen.

Bence de güzel olur sıralama. En azından okuyamadığımız dönemlerde ne kadar kitap okumanın mümkün olduğunu görmek güzel oluyor.

Selam arkadaşlar, geçmiş birikmiş okudum geldim. Nasılsınız ?

Ben en son Oblomov okuyordum, onu bitirdim, sonra da Karamazov Kardeşler'e başladım. İş yerimde de Suna Kıraç'ın Ömründen Uzun İdeallerim Var kitabını okuyorum. Suna Kıraç Vehbi Koç'un kızıymış, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın kuruluşunda çok emekleri olmuş, o yüzden kitabı merak ettim ve başladım. Sanırım anı kitabı okumayı da seviyorum. Akıp gidiyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…