• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba, yorum yazmasam da sizi takip ediyorum, haberiniz olsun.:)

Direksiyon sınavından kaldım. Daha da fazlası var. Bu konuyu bdv' de açtım. Siz de fikrinizi yazarsanız memnun olurum. Çünkü gerçekten çok canım sıkkın. 2. sınava girmeyeceğim. 3. ve 4. sınavlara gireceğim ise belli değil. Vazgeçtim bu işten. Konumu okursanız durumumu daha iyi anlarsınız.

Selamlar

Kitap okumuyorum.

Bişey merak ediyorum. Burada çok güzel arkadaşlıklar var, kendiniz özelden konuşuyorsunuz diye biliyorum. Buraya bilerek mi gelmiyorsunuz yoksa gerçekten fırsat bulamıyor musunuz?

Selamlar

Kitap okumuyorum.

Bişey merak ediyorum. Burada çok güzel arkadaşlıklar var, kendiniz özelden konuşuyorsunuz diye biliyorum. Buraya bilerek mi gelmiyorsunuz yoksa gerçekten fırsat bulamıyor musunuz?
Ben yerleşik hayata geçtiğime göre artık buralarda olacağım

Selamlar

Kitap okumuyorum.

Ben fırsat bulamıyorum.

Selamlar.
Tatil bitti artık evdeyiz. Okumalara devam.
Alaycı Kuş sayfa 80.

Selamlar

Kitap okumuyorum.

Özellikle buraya gelmeyeyim gibi bi durum yok fırsat buldukça, aklıma geldikçe, yeni kitaba başladıkça geliyorum ben
şu bir gerçek o eski muhabbetin tadı yok artık ama bu sayfa yıllardır birçok güzellik kattı bana, ayda bir uğrarım ama yine uğrarım bırakmam buraları:KK22:

Selamlar

Kitap okumuyorum.

Ben bayadır kitap okumadigim için konuya gelmiyorum , yazın da etkisi vardi yavaş yavaş canlanır konu

Selamlar

Kitap okumuyorum.

Okuduğum zamanlar gelip yazıyorum, kitaplara dair yorum da yapıyorum ama okumadığım zamanlar sürekli okumuyorum diye sürekli yazmak içimden gelmiyor.
Kitaplara dair konuşuyoruz burada zaten, özelden tanışıyor olmanın bu durumu etkileyeceğini sanmıyorum.
Ayrıca yaz ayının da buraların boş olmasında büyük payı var bence, tatilde olup eline telefon almayan ya da gezmekten okumaya fırsat bulamayanımız çok oluyor. Ben de kendimi dizi, anime, manga gibi farklı şeylerle meşgul ederken buldum, pek okuyamadım, geçen ay düzene girdim.

En kısa zamanda hareketlenir buralar yine.

Selamlar

Kitap okumuyorum.

Ben melinda feleğimi şaşırttığı için gelemiyorum

Selamlar

Kitap okumuyorum.

Bu ara okumaktan ziyade örgü örmeyi tercih ediyorum o yüzden de gelemiyorum. Yaz aylarında genelde böyle oluyor. Kimimizin bebeği oldu, kimimizin sağlık sorunları, kimimiz tatilde yani çok norma :)

Selamlar

Kitap okumuyorum.

Ben de cok yogunum yaz başından beri ara ara okudum sayfayı da ara ara takip edebiliyorum kitap okumayi cok iatiyoeum dunya kadar kitap oldu ama elime alamiyorum

Selamlar

Kitap okumuyorum.

Merhaba
Özellikle gelmemezlik yapmıyorum kesinlikle ama benim bağlanma sorunum var:KK70:Sanal ortamlarda çok fazla vakit geçirmemeye çalışıyorum.Bu mesajını tesadüfen gördüm.Geçtiğimiz yıl daha aktiftim çünkü bildirim sayfası beni çok motive ediyordu.Yine okuyorum ama hızım düştü.Belki ocaktan sonra kendime yine hedef koyup takip edersem daha sık uğrarım.

Günaydın,

Guermantes Tarafı 70. sayfadayım. Bugün kitabın hakkını vermeye başladığımı hissettim, 2-3 gündür 3-5 sayfa okuyabilmiştim, bu da kitapla bir bağ kuramamış olamama sebep olmuştu ama bugün gönül bağımızı kurduk. Hatta fazlasıyla kurdum sanırım ki, DonukPudra DonukPudra 'yı taciz edip duruyorum. :confused:
Ortak okuma yoldaşıma buradan sevgiler :KK37:
Diğer baykuşlara da kitaplarında keyifli yolculuklar, heyecanlı, sürükleyici, çekirdek misali başladın mı bırakayamayacakları okumalar dilerim .:KK28:

Günaydın,

Guermantes Tarafı 70. sayfadayım. Bugün kitabın hakkını vermeye başladığımı hissettim, 2-3 gündür 3-5 sayfa okuyabilmiştim, bu da kitapla bir bağ kuramamış olamama sebep olmuştu ama bugün gönül bağımızı kurduk. Hatta fazlasıyla kurdum sanırım ki, DonukPudra DonukPudra 'yı taciz edip duruyorum. :confused:
Ortak okuma yoldaşıma buradan sevgiler :KK37:
Diğer baykuşlara da kitaplarında keyifli yolculuklar, heyecanlı, sürükleyici, çekirdek misali başladın mı bırakayamayacakları okumalar dilerim .:KK28:
O kadar ki kitapta aynı sayfada kalmışız .:KK200::KK200:
Proust'la aşk yaşıyoruz.

Back