Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sanırım bozulmuş ya da pili zayıflamıştır. geçmiş olsnu tekrardan canım.

Selamlar.
Ustalık Gerektiren Kafayı Takmama Sanatı
Sayfa 135.
Güzel gidiyor ancak kaç yerde denk geldim eksik sayfalar var. Aslimda Sayfa var ama bomboş. Nasıl bu kadar basım hatası yapılmış anlamadım...
okur kafaya takıyor mu bu sayfa işini diye mahsus yapmışlrdır belki

Ben de Medisana aldım ama henüz kullanmadım.
Braun almıştım koltuk altından ölçmek için bir iki kere hatalı mı acaba diye düşündürttü. O yüzden medisana aldım

okumuyorum ve kendime gıcık oluyorum. O kadar okumuyorum ki kitabımı nerede unuttugumu bile hatırlayamıyorum. O kadar okumuyorum ki Cin Ali serisini bile bitiremem ve hatta okumayı unutmuş da olabilirim emin degilim.
Aynı durumdayım. Dün zorladım kendimi biraz okumak için uyuyakalmışım sonra

Tess Gerritsen- Cerrah bitti güzeldi . Tıbbi gerilim -polisiye severler için keyifle okunacak bir kitap . Rizzoli &Isles serisinin ilk kitabı , ben serinin ilerki kitaplarından birini daha evvel okudum . Şimdi bulabilirsem sıraya uygun olarak hepsini okumak istiyorum .
Sırada okumayu düşündüğüm kitabım ise Ahmet Ümit - Kukla

Selamlar.
Ustalık Gerektiren Kafayı Takmama Sanatı
Sayfa 135.
Güzel gidiyor ancak kaç yerde denk geldim eksik sayfalar var. Aslimda Sayfa var ama bomboş. Nasıl bu kadar basım hatası yapılmış anlamadım...
Can kırıkları, kitabimi okurken ayni durumu yaşamıştım. Olsundu:)

Geçmiş olsun size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…