- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #25.521
Aldığı kitabı geri vermeyenlere yapmak istediğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir benzerini yaptıgım oldu eve girip kitabı okumuyorsan alıyorum diye aldım :))) esasında paylaşmak güzel birşey ama kitaplar bana göre saygıyı hak ediyor. ( kötü çocuk vb hariç bu arada)
Kesinlikle paylaşmak güzeldir ama değer verenle. Kitabımı sorunca "ay yemedik kitabını" demeleri yok muGünaydın,
J.Safran FOER Buradayım' a basladım yahudi propagandası var gibi hissediyorum 680 sayfa bir de okuma zevki başladım bitireyim bari mecburiyetine dönüşmez umarım.
bir benzerini yaptıgım oldu eve girip kitabı okumuyorsan alıyorum diye aldım :))) esasında paylaşmak güzel birşey ama kitaplar bana göre saygıyı hak ediyor. ( kötü çocuk vb hariç bu arada)
bi yemedigin kalmış demek lazım :)))Kesinlikle paylaşmak güzeldir ama değer verenle. Kitabımı sorunca "ay yemedik kitabını" demeleri yok mu
"yiyecek bir şey değil zaten, öyle olsa ben yerdim. " demek geldi içimden...Kesinlikle paylaşmak güzeldir ama değer verenle. Kitabımı sorunca "ay yemedik kitabını" demeleri yok mu
güzel bi cevap, peködünç vermem ama öyle bi durumda kullanabilirim telif istemezsin degil mi?? :)))Merhaba Kitapsever Canlar
Harlen Coben - Zaman Tükeniyor
sayfa...124
"yiyecek bir şey değil zaten, öyle olsa ben yerdim. " demek geldi içimden...
Paylaşmak güzel evet ama Cicoretti güzel demiş "kitaba saygı gerek" alıp yıpratmaları veya alıp unutmaları insanı çileden çıkarıyor. sonra "malı kıymetli" etiketini yapıştırıyorlar. yooo! gayet de kuzenlerim ile filan kitap alışverişi (ödünç alıp verme) yapıyorum.
Neyse ben de içimi dökmüş oldum.
: ))) ne demek , tabii ki sen de kullan. : ))güzel bi cevap, peködünç vermem ama öyle bi durumda kullanabilirim telif istemezsin degil mi?? :)))
Ben duymuştum ama Yahudi antipatisinden uydurulmuş olduğunu düşündüm açıkçası. Doğruluğunu da araştırmadim malesef. Söylememeye dikkat ederim hep ama söylediğim zamanlarda da benim niyetim öyle değil diye düşünüp kendimi rahatlatiyorumKaka (r.a) diye bir sahabe varmış ve ben yeni duydum, kendimi çok cahil hissettim. Bizim kaka kelimesi de zamanında yahudiler Kaka' yı sevmedigi icin cocuklarının yaptıgı gaiataya kaka demesinden geliyormuş. Bileniniz var mı böyle birşeyi?