Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tekrardan merhabalar,
Sultanı Öldürmek bitti. Bildiğim konuları tekrar etmek ve bilmediğim noktaları okumak çok iyi geldi. yalnız kitabın sonunu beğenmedim. Bence katil çok sönük kalmış. Buna rağmen bence okunması gereken kitaplardan. Yeni kitabım Ela Gözlü Pars Celile

Cicoretti evet bu doğru.ben de çok yakın zamanda öğrendim. Wc eğitimi ile ilgili araştırmalar yaparken.
Peygamberimiz zamanında öyle bir Sahabe varmış.Yahudiler de onu sevmedikleri için dışkılarına Kaka demişler .. Bunu da kullana kullana pis kaka diyerek yerleştirmişler maalesef. Özellikle izmir ve çevresinde oldukları için de buradan yayılmış bu kaka terimi !

Bunu da öğrenmeme vesilen olan olay ;Kaka diye futbolcu var . ibadetine çok düşkün .bu ad ne anlam taşıyor diye yakın zamanda araştırdığımda çıkmıştı.

Merhaba,epeydir okuyamıyorum.Yakın bir arkadaşımın oğlu intihar etti.Sene başında da bir yakınım intihar etmişti.İkisi de gencecikti.Sanırım depresyondayım.Sürekli aklımdalar.Arkadaşımın hali gözümden gitmiyor.Okuyamıyorum.Hafif ,eğlenceli,sürükleyici bir şeylerle başlasam iyi olacak.Odaklanamıyorum.

Başınız sağolsun. Allah ailelerine sabır versin

İyi tatiller ,
Kurma Kız bitti. Çok ama çok sevdim.bu türü sevmek için bu kadar beklemiş olmama hayıflanıyorum bazen.

Biyoteknoloji , gen -kırma tohumlar ile oluşturulan besin zinciri, enerji depolama yöntemleri ...
Yeni gen üzerinden laboratuar ortamında oluşturulan Yeni İnsanlar.
Tayland'da yaşam harmanı çok sarsıcı ve çarpıcıydı.

Başınız sağ olsun

Evet,onlar için dua dışında birşey gelmiyor elimden.
Geçen yıl bir arkadaşım Türkiye'den buraya dönerken kaza yapmış ve eşi ve 4 çocuğuyla vefat etmişti. Ben de günlerce kendime gelememiştim . Ailesiyle tanışma imkanım oldu. Annesi çok perişandı. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Sözün bittiği yerde bana size de sabır dilemekten başka kelime kalmıyor.

Gerçekten öyle.İkisininde ailesi çok kötü durumda ama Metin durmaya çalışıyorlar.Ancak acıları öyle yoğun ki.Ben iyi anne olamadım diye kendini suçladı arkadaşım.Teselli de boş kalıyor.Arkadaşınızve ailesine de Allah rahmet eylesin.

Başınız saolsun. Ölüm zaten çok acı, birde insanın kendi elinden olan ölüm daha acı.

Oğullar ve rencide ruhların sonuna yaklaştım, bugün biter. 5 yaşındaki ana karakterin afacanlığını, aklını ve betimlemelerini bir yandan şaşırarak, bir yandan gülerek okudum.Böylelikle Alper Canıgüz'le tanışmış oldum.Sıradaki kitabımı henüz seçmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…