- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.541
Başınız sağolsun. Allah ailelerine sabır versinMerhaba,epeydir okuyamıyorum.Yakın bir arkadaşımın oğlu intihar etti.Sene başında da bir yakınım intihar etmişti.İkisi de gencecikti.Sanırım depresyondayım.Sürekli aklımdalar.Arkadaşımın hali gözümden gitmiyor.Okuyamıyorum.Hafif ,eğlenceli,sürükleyici bir şeylerle başlasam iyi olacak.Odaklanamıyorum.
Kusura bakma canım, kitabı bitiremedim. Güya senin için yorumlayacaktım .Sanırım sen benden önce bitirirsin. Keyifli okumalar.Ela Gözlü Pars Celile syf. 70
Evet,onlar için dua dışında birşey gelmiyor elimden.Başınız sağolsun. Allah ailelerine sabır versin
Başınız sağ olsunMerhaba,epeydir okuyamıyorum.Yakın bir arkadaşımın oğlu intihar etti.Sene başında da bir yakınım intihar etmişti.İkisi de gencecikti.Sanırım depresyondayım.Sürekli aklımdalar.Arkadaşımın hali gözümden gitmiyor.Okuyamıyorum.Hafif ,eğlenceli,sürükleyici bir şeylerle başlasam iyi olacak.Odaklanamıyorum.
Teşekkür ederim.Başınız sağ olsun
Geçen yıl bir arkadaşım Türkiye'den buraya dönerken kaza yapmış ve eşi ve 4 çocuğuyla vefat etmişti. Ben de günlerce kendime gelememiştim . Ailesiyle tanışma imkanım oldu. Annesi çok perişandı. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Sözün bittiği yerde bana size de sabır dilemekten başka kelime kalmıyor.Evet,onlar için dua dışında birşey gelmiyor elimden.
Amin,teşekkür ederim.illederengarenk başınız saolsun. Rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah.
Gerçekten öyle.İkisininde ailesi çok kötü durumda ama Metin durmaya çalışıyorlar.Ancak acıları öyle yoğun ki.Ben iyi anne olamadım diye kendini suçladı arkadaşım.Teselli de boş kalıyor.Arkadaşınızve ailesine de Allah rahmet eylesin.Geçen yıl bir arkadaşım Türkiye'den buraya dönerken kaza yapmış ve eşi ve 4 çocuğuyla vefat etmişti. Ben de günlerce kendime gelememiştim . Ailesiyle tanışma imkanım oldu. Annesi çok perişandı. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Sözün bittiği yerde bana size de sabır dilemekten başka kelime kalmıyor.
Başınız saolsun. Ölüm zaten çok acı, birde insanın kendi elinden olan ölüm daha acı.Gerçekten öyle.İkisininde ailesi çok kötü durumda ama Metin durmaya çalışıyorlar.Ancak acıları öyle yoğun ki.Ben iyi anne olamadım diye kendini suçladı arkadaşım.Teselli de boş kalıyor.Arkadaşınızve ailesine de Allah rahmet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?