• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Eskiden topikte bi üye vardı çok aktifti
Hamile kaldı bi daha gelmedi
Aklıma o geldi..
evlenenler de çocuk sahibi olanlar da daha farklı şeyler yaşayanlar da oldu topiğimizde ama gitmek aklımıza gelmedi
Tamam şartlar eskisi gibi okumayı elvermiyo belki ama burası olmadan ben eksik kalırdım

Kesinlikle sana katılıyorum. Bu topiğe katıldığımda o kadar şeyler yaşadım ki hamilelik dönemim işimi kaybetmem ve çocuk. Yine de bırakmadım burayı. Benim için bir mola kendime zaman ayırma noktası gibi oldu
Hepimizin aldıgı keyif farklı elbet, aynı frekansta da olunamıyor belki . Burada kendimi rahat hissediyorum, sonradan geldigim halde, hatta sonradan gelip de iletilerini keyifle okudugum da bir sürü arkadasımız eklendi aramıza. Dün de söyledigim gibi burası huzurlu bir topik bence, kıymetini bilmek gerek :))

Selamlar
Okumuyorum. Okumadığım için pek gelemiyorum, yüzüm yok. Ben de son dönemlerde çok ciddi olmasa da buhran yaşadım. Biraz soğudum buralardan. Şahsi değil ama genel bir depresif moddaydım ondan.

Şimdiler de okumadığım için ara ara selam vermeye geliyorum.

Burayı seviyorum. Özellikle sevdiğim kişiler var.
Ben de bir düşük bir de erken doğum sonrası bebeğimi kaybettim. Ama gene de geldim buralara.

Peki bibliyofi hiç veda yazısı gibi bişey yazmış mıydı? Ya da tartışma olmuş muydu?

İyi dileklerni sunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :KK200:
Kendi adıma bir süre gelip daha sonra kendince bir sebep uyduran veya uydurmayıp da gelmeyi sebepsiz kesenlerin gitmesine seviniyorum bile.
Belli ki burası onlara bişey katmıyor, e gelip de boşuna kalabalık da yapmasınlar zaten.
Okumasam bildirim yapmasam bile bakıyorum sürekli neler konuşulmuş diye. Bir şekilde yeniden güzelce okusam çok güzel olacak.

elenaferrante elenaferrante @sabine evlendi sanırım. Beni takipçilerden de çıkarmış o yüzden mesaj da atıp sormadım açıkçası

Sen söyleyince baktım bende beni de çıkarmış
Kendi bilir ben fark etmemişim bile

Ben seviyorum burayı doğumdan sonra uzunca bir ara verdim ama yine geldim buranın sayesinde çok şey öğreniyorum yeni yeni kitaplar ile tanışıyorum kütüphanem genişliyor.
Yeğenlerime kitap tavsiyelerinde bulunuyorum paylaşıyorum falan çok eğlenceli ve huzurlu :)))

Gozlerim şaşı oldu Goze Goz... Diyen Kiz syf 308. Kurgu degilmiscesine seviyorum bu karakteri ben. Hic bitmese.

Selamlar
Okumuyorum. Okumadığım için pek gelemiyorum, yüzüm yok. Ben de son dönemlerde çok ciddi olmasa da buhran yaşadım. Biraz soğudum buralardan. Şahsi değil ama genel bir depresif moddaydım ondan.

Şimdiler de okumadığım için ara ara selam vermeye geliyorum.

Burayı seviyorum. Özellikle sevdiğim kişiler var.
Ben de bir düşük bir de erken doğum sonrası bebeğimi kaybettim. Ama gene de geldim buralara.

Peki bibliyofi hiç veda yazısı gibi bişey yazmış mıydı? Ya da tartışma olmuş muydu?
okumasan da gel ya :)) tartisma falan hicbirsey olmadi en azindan bizim topikte, veda da etmedi saniyorum. hayatin_anlami hayatin_anlami belki biliyodur biraz daha iyi anlasiyolar gibiydi.

Öncelikle herkese merhabalar,
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Arasıra uğrayıp mesajları okuyordum ama yazmaya pek fırsatım olmuyordu. Okumaya da biraz ara verdim , biraz keyfim yoktu.
Cicoretti Cicoretti , ben @bibliophile ile burada tanıştım. Gayet sempatik ve samimiydi bana göre. Ben de sizler gibi topiğe gelmeme sebebini bilmiyorum. Merak ettiğim için özelden mesaj attım, bana da cevap vermedi. Bazı kitapseverleri arkadaş listesinden neden çıkardığını ben de anlayamadım. Burada okuyunca kendime de bakayım dedim, şimdilik arkadaş görünüyoruz. Herkesle iyi geçinen tatlı biriydi. Ne sebeble olursa olsun, ayrılmasına üzüldüm. Topiğe devam etmemek kendi kararı. Umarım evlilik hayatında aradığını bulmuştur.

Ela Gözlü Pars Celile kitabını yarıladım sayılır. Okulun ve yuvanın son haftaları. O nedenle bu sıralar çok yoğunum. Eğlenceler düzenleniyor, katılmak ve birşeyler hazırlamak icap ediyor. Tatlı telaşlar bunlar ama biraz yoruluyorum.
Hepinize sevgiler, selamlar:KK36::KK36::KK36:

Günaydın herkese
Bu sayfanın bana çok şey kattığını, sorumluluk hissi uyandırdığını bir kez daha dile getirmek istiyorum. Belki çok fazla muhabbet sohbet etmiyorum ama keyif alıyorum burada olmaktan. Kitap okuma alışkanlığım burası sayesinde daha da kuvvetlendi. İyi ki varsınız tekrardan.

İnce Memed 1 syf 130. Kitaba başlamadan önce gözüm korkuyordu açıkcası ama baya akıcı gidiyor şimdilik.

Merhaba,

Kültür ve Dil kitabına devam ediyorum, bayramda bol bol okuyacağım demiştim ama yapamadım, okudum ama az az sayfalarla ilerleyerek. Şimdi de elimde, okumaya devam ediyorum. Kitapla değil de kendimle sorunum var aslında, modum çok çabuk değişiyor, alakasız işlerle uğraşmaya devam ediyorum, bu da bir geçiş dönemi benim için biliyorum, en kısa zamanda tekrardan istediğim gibi okumalara dönebilirim umarım.

Bir de geçmişi okudum, burayı ben de çok seviyorum, konuya çok ara verdim bazen uzun soluklu oldu bazen de kısa kaçamaklar ama tamamen asla bir gidiş yaşamadım. Gidişlerim her daim gelişlerimin habercisi oldu, umarım daha çok sohbetler edilir ve güzel anılar paylaşılır. Seviyorum sizi, iyi ki dediklerimden olup keşkelerimi azalttınız, hep olun mutlu olun. :KK200:

Merhabalar,
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Bayramda çekirdek ailemle gezginler gibi dolaştık, çok yoğun ve bol gezmeli bir tatil oldu. Dün itibariyle de tuvalet eğitimi vermeye başladım oğluma. Temizlik yapmaktan çok okuyamıyorum ki zaten kitap kuantum fiziği sevmeme rağmen benim için ağır. İş çıkışı akşamları kavramaya çalışmak zorladı.
Zamanın kısa tarihi devam.

Selamlar
geçmişi okudum; ben yaklaşık olarak 2 yıldır buradayım, çok fazla sohbete katılmasam da burası sayesinde düzenli kitap okuyorum. öğrenme çabamı canlı tutmaya yarıyor burası (bu nasıl bir cümle :KK48: ) ne demek istediğimi anladınız bence.
birbirimizin hayatına dokunuyoruz buradaki paylaşımlarla. bir sabah geliyorum ve biri tam da ihtiyacım olan şeyleri yazmış burada; güzel bir gün dilemiş, okuduğu kitabında etkilendiği yerlerden bahsetmiş bu çok önemli bence.
bende tıpkı başkanımız melinda gibi eksik kalırdım burası olmasa.

Germinal bitti ve benim bir favori kitabım daha oldu. 1800’lü yıllarda Fransa’ da madenlerde dede baba torun şeklinde kuşak kuşak çalışan işçilerin yaşadığı fakirlik, sefalet, ezilmişlik bir diğer taraftan da hiç değişmeyen kentsoylu acımasızlığı, zalimliği anlatılıyor kitapta. bir kez daha nefret ettim işçinin emeğiyle kendi cebini kursağını dolduran kapitalizm canavarından.

yeni kitabıma karar vermedim yarın bildirim yaparım. kocaman sevgiler :KK200:

Günaydın herkese
Beni Ödülle Cezalandırma sayfa 175
Şu ana kadar kitaptan beklediğimi bulamadım diyebilirim. Alabildiğine çok deney örnekleri vermiş. İkinci kısıma geldim daha verimli olur umarım.
Son 50 sayfa da var

Goze Goz Dise Dis Diyen Kiz bitti cok merakla okudum 1000k da yorumladim ama buraya da yazayim kitap kesinlikle cok surukleyiciydi bence. Dikkatimi xeken nojta yazar agziniza bir parmak bal calip sizi arkasindan surukluyor surekli ilginizi canli tutmak icin konudan konuya gecerken her konuyu canalici noktasinda birakiyor. Millenium serisini okuyanlara tavsiye ediyorum. Ama ... 3. Kitabin yeri cok ayri, o kiymetlim.
Sonraainda Yusuf Atilgan' dan Canistan' i okudum. Cok sade ama gercek bir anadolu anlatimi var.
Yeni kitabimda kararsizim J.S. Foer den Buradayim ' i okuyacaktim ama arka kapak ve okuyankarin yorumlari hevesimi kirdi.
Hepinize guzel aksamlar.

Back