- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #25.501
Kendi tercihi deyip üzerinde durmadım bilesamimiyetsiz bir hareket!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi tercihi deyip üzerinde durmadım bilesamimiyetsiz bir hareket!
Eskiden topikte bi üye vardı çok aktifti
Hamile kaldı bi daha gelmedi
Aklıma o geldi..
evlenenler de çocuk sahibi olanlar da daha farklı şeyler yaşayanlar da oldu topiğimizde ama gitmek aklımıza gelmedi
Tamam şartlar eskisi gibi okumayı elvermiyo belki ama burası olmadan ben eksik kalırdım
Hepimizin aldıgı keyif farklı elbet, aynı frekansta da olunamıyor belki . Burada kendimi rahat hissediyorum, sonradan geldigim halde, hatta sonradan gelip de iletilerini keyifle okudugum da bir sürü arkadasımız eklendi aramıza. Dün de söyledigim gibi burası huzurlu bir topik bence, kıymetini bilmek gerek :))Kesinlikle sana katılıyorum. Bu topiğe katıldığımda o kadar şeyler yaşadım ki hamilelik dönemim işimi kaybetmem ve çocuk. Yine de bırakmadım burayı. Benim için bir mola kendime zaman ayırma noktası gibi oldu
elenaferrante @sabine evlendi sanırım. Beni takipçilerden de çıkarmış o yüzden mesaj da atıp sormadım açıkçası
okumasan da gel ya :)) tartisma falan hicbirsey olmadi en azindan bizim topikte, veda da etmedi saniyorum. hayatin_anlami belki biliyodur biraz daha iyi anlasiyolar gibiydi.Selamlar
Okumuyorum. Okumadığım için pek gelemiyorum, yüzüm yok. Ben de son dönemlerde çok ciddi olmasa da buhran yaşadım. Biraz soğudum buralardan. Şahsi değil ama genel bir depresif moddaydım ondan.
Şimdiler de okumadığım için ara ara selam vermeye geliyorum.
Burayı seviyorum. Özellikle sevdiğim kişiler var.
Ben de bir düşük bir de erken doğum sonrası bebeğimi kaybettim. Ama gene de geldim buralara.
Peki bibliyofi hiç veda yazısı gibi bişey yazmış mıydı? Ya da tartışma olmuş muydu?
Son 50 sayfa da varGünaydın herkese
Beni Ödülle Cezalandırma sayfa 175
Şu ana kadar kitaptan beklediğimi bulamadım diyebilirim. Alabildiğine çok deney örnekleri vermiş. İkinci kısıma geldim daha verimli olur umarım.