• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kız mı? :KK57::silah:
ben hep erkek diye düşündüm de...

Kızını sağlıkla kucağına almanı dilerim xyzt-5544 xyzt-5544 :KK60:

Evet canım kızım olacakmış :KK200:
Çevremde çoğunluk oğlun olur senin diyordu ama fake attı bizim minik :-) 2 doktorun ikisi de kız dedi. Değişmez inşallah bundan sonra. Kız kıyafetleri almaya başladık. Oğluma dantelli tulum giydirmek istemem :KK70:

Kaka (r.a) diye bir sahabe varmış ve ben yeni duydum, kendimi çok cahil hissettim. Bizim kaka kelimesi de zamanında yahudiler Kaka' yı sevmedigi icin cocuklarının yaptıgı gaiataya kaka demesinden geliyormuş. Bileniniz var mı böyle birşeyi?
evet ben okumuştum bi yerde kara Fatma anladıysam arap olayım gibi deyimler de Yahudiler tarafından çıkarılmış

Çevremde çoğunluk oğlun olur senin diyordu ama fake attı bizim minik :-) 2 doktorun ikisi de kız dedi. Değişmez inşallah bundan sonra. Kız kıyafetleri almaya başladık. Oğluma dantelli tulum giydirmek istemem :KK70:

Bir prenses daha geliyor demek :KK200: Sağlıkla gelsin

Herkese selamlar ,

Öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum.
Bayağıdır giriş yapamadım,önceki sayfaları da okuyamadım,umarım herkes iyidir.
"Genç Wether'in Acıları" bitti.Yine elime kısa bir şey almak istedim,Yaşar Kemal "Hüyükteki Nar Ağacı"na başladım.

Tebrik ederim.

Selamlar :KK200:
Biraz düzene girdik gibi sanki (maşallah maşallah) o sebeple okuyabiliyorum artık emzirirken
En azından daha fazla uyuyabildiğim için enerjim oluyo kitaba
Korkma iyi bir annesin bitti, kolay okunan zaten bildiğim desteklediğim şeyleri yazan bir kitap

Sıradaki kitabımın Antabus olmasına karar verdim

Merhaba kitapsever canlar...

yeni kitabım:
Harlen COBEN - Zaman Tükeniyor
...ufak bir giriş yaptım...
Hayırlı olsun canım. Ulu Bilge (!) kardeşim der ki :
Erkek diyorlarsa kız olma ihtimali var ama kız diyorlarsa kesin Kız'dır o! :D

Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah. :KK37:

Eskiden topikte bi üye vardı çok aktifti
Hamile kaldı bi daha gelmedi
Aklıma o geldi..
evlenenler de çocuk sahibi olanlar da daha farklı şeyler yaşayanlar da oldu topiğimizde ama gitmek aklımıza gelmedi
Tamam şartlar eskisi gibi okumayı elvermiyo belki ama burası olmadan ben eksik kalırdım

Eskiden topikte bi üye vardı çok aktifti
Hamile kaldı bi daha gelmedi
Aklıma o geldi..
evlenenler de çocuk sahibi olanlar da daha farklı şeyler yaşayanlar da oldu topiğimizde ama gitmek aklımıza gelmedi
Tamam şartlar eskisi gibi okumayı elvermiyo belki ama burası olmadan ben eksik kalırdım
Kesinlikle sana katılıyorum. Bu topiğe katıldığımda o kadar şeyler yaşadım ki hamilelik dönemim işimi kaybetmem ve çocuk. Yine de bırakmadım burayı. Benim için bir mola kendime zaman ayırma noktası gibi oldu

Back