- 14 Ağustos 2006
- 2.652
- 491
- 688
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #25.481
Bayanlar selam:)..
8 yas cocuklar ıcın onerebılecegınız kitap isimleri vs onerebılır mısınız
8 yas cocuklar ıcın onerebılecegınız kitap isimleri vs onerebılır mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız mı?Mükemmel olmuş keşke böyle yeteneklerim olsa da kızıma örebilsem ben de ama nerdee
evet ben okumuştum bi yerde kara Fatma anladıysam arap olayım gibi deyimler de Yahudiler tarafından çıkarılmışKaka (r.a) diye bir sahabe varmış ve ben yeni duydum, kendimi çok cahil hissettim. Bizim kaka kelimesi de zamanında yahudiler Kaka' yı sevmedigi icin cocuklarının yaptıgı gaiataya kaka demesinden geliyormuş. Bileniniz var mı böyle birşeyi?
Evet canım kızım olacakmış
Çevremde çoğunluk oğlun olur senin diyordu ama fake attı bizim minik 2 doktorun ikisi de kız dedi. Değişmez inşallah bundan sonra. Kız kıyafetleri almaya başladık. Oğluma dantelli tulum giydirmek istemem
Tebrik ederim.Evet canım kızım olacakmış
Çevremde çoğunluk oğlun olur senin diyordu ama fake attı bizim minik 2 doktorun ikisi de kız dedi. Değişmez inşallah bundan sonra. Kız kıyafetleri almaya başladık. Oğluma dantelli tulum giydirmek istemem
ben de merak ettim geçenlerde özel mesaj yazdım cevap gelmedi hala@bibliophile nerelerde
elenaferrante sabine evlendi sanırım. Beni takipçilerden de çıkarmış o yüzden mesaj da atıp sormadım açıkçası
Hayırlı olsun canım. Ulu Bilge (!) kardeşim der ki :Evet canım kızım olacakmış
samimiyetsiz bir hareket!elenaferrante sabine evlendi sanırım. Beni takipçilerden de çıkarmış o yüzden mesaj da atıp sormadım açıkçası
Kesinlikle sana katılıyorum. Bu topiğe katıldığımda o kadar şeyler yaşadım ki hamilelik dönemim işimi kaybetmem ve çocuk. Yine de bırakmadım burayı. Benim için bir mola kendime zaman ayırma noktası gibi olduEskiden topikte bi üye vardı çok aktifti
Hamile kaldı bi daha gelmedi
Aklıma o geldi..
evlenenler de çocuk sahibi olanlar da daha farklı şeyler yaşayanlar da oldu topiğimizde ama gitmek aklımıza gelmedi
Tamam şartlar eskisi gibi okumayı elvermiyo belki ama burası olmadan ben eksik kalırdım