- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.221
Gerçekten öyle Neva dan çekeceğimiz var ama bu sabah yani bir minik umut ışığı gördüm inşallah devamı gelir.
Benim de yatmak mesele Eren uyuyor(surviyor yoksa tabi) ama Neva beni uyutuyor kendi uyumuyor geçen gün sahura kadar uyumadı dedim oh yarın sabah uyuruz. Uyuyamadık tabi sabah 8 de kalktı nerden buluyo bu enerjiyi bilmiyorum
Pandora inşallah hayırlı ve en kısa zamanda sağlıklı evladın olur. Bize bu mutlu haberi vermeni diliyorum.Kızlar ben de bugün size bir müjde vermek isterdim ama yok, olmuyor. Bu tedavimde malesef olumsuz sonuçlandı.
ne zamandır gelmiyorsun hakikaten, gözüm arıyor seni.Merhaba uzun süredir girmiyorum en son ne bildirimi yapmıştım onu da hatırlamıyorum. Son okuduğum kitap Peruk Gibi Hüzünlü. Yeni kitap seçip başlamadım. Ne okusam bugün bakacağım bir kitaplığıma.
Bayadır uzun aralıklarla uğrayıp bildirim yapıp çıkıyordum sanki. Artık arayı uzatmam umarım =)ne zamandır gelmiyorsun hakikaten, gözüm arıyor seni.
Bilgim yok. Kızların banıyla beraber açılır sanıyordum.Merhaba kızlar,
Malum olay yüzünden banlanmalar yaşanmıştı. Cicoretti 9 hazirana kadar banlanmışNeden bu kadar uzun oldu ki _asmunikal_ bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?