• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu arada Fahrenheit 451 bitti.
Daha önce okumuştum ama çeviriden dolayı bir şey anlamamıştım.
Şimdi çeviri çok daha iyi olmuş. En azından ne okuduğumu biliyorum.
ithakinin son baskısını mı okudun acaba? 5 yıl önce dar basjı okumuştum ben de tekrar okumak istiyoru im

Kızlar ben de bugün size bir müjde vermek isterdim ama yok, olmuyor. Bu tedavimde malesef olumsuz sonuçlandı.

İnşallah en kısa zamanda senden de olumlu haberler gelecek. Rabbim yardımcınız olsun, güzel haberleri bizimle de paylaşmayı nasip etsin inşallah :dua:

oğlum 6 yaşında 1. Sınıfa gidiyor onunla bir nebze daha iyiyiz söz dinliyor biraz daha kızım 5 yaşına yeni girdi ama tam bir asi hayırı asla anlamıyor kavga ediyorlar şimdi aklıma gelmiyor ama hiç uslu durmuyorlar hep bir atraksiyon var evde geçen hafta bir hafta rapor almıştım resmen evde canımı çıkardılar bu hafta işe geldim de dinlendim:KK70:
Allah yardımcınız olsun sizinde yaş arası çok az. Bu durumda çalışıyor olmanız bir nimet galiba :) zor ya büyüdükçe belki bakımları kolaylaşıyor ama annelik zorlaşıyor başka dertleri oluyor. En büyük yeğenim 20 yaşında ablama sorsam onun "derdi" başka yine aynı şekilde en büyük ablam 42 yaşında anneme göre onun bile "derdi" var. Hayırlı sahurlar herkese. Kitap dolu günler.

Kızlar ben de bugün size bir müjde vermek isterdim ama yok, olmuyor. Bu tedavimde malesef olumsuz sonuçlandı.
Rabbim ol desin yeter ki. Gönlünüzü ferah tut. Çok zor biliyorum. Zira ben kızımı kaybettikten sonra tüm komşumlarım iki üç ay ara ile peş peşe doğum yaptı. Hiç anne olamiycam derken bugün anneligin zorluklarindan bahs ediyorum. Sabır en zor imtiha. Rabbim mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sizinde evinizi ciyak çiyak ağlayan bebek seesleri ile şenlendirsin inşallah.

Vakti gelmeyince gül açmaz derdi büyüklerimiz. Onun da bir vakti saati vardır illa ki. Yeter ki umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim en kısa zaman da hayırlısıyla bir evlat nasip eder inşallah.

Nick nasılsın? 4 yaş ve 2 aylık demiştin çocukların için değil mi. Benim de 2 buçuk ve 9 aylik iki oğlum. Adem Güneş ve bir kac diğer yazarın kitaplarını okudum. Eminim katkısı oldu bana. Ama gel gelelim dediğin gibi her yazıları her doğruyu uygulamaya gelince tikaniyorum. Sonunda yine bağırmak yada kizmakta çözümü görüyorum. Ki mantıken biliyorum sadece anlık tesir ediyor kızmam.

Seninkiler de küçükmüş Allah bağışlasın
Ama bu çocuğuna sınır koyma kitabı zaten 3 yaş üstü çocuklara uygulanıyor. Bence 4 yaş üstüne uygulanmalı o ayrı. Ama benim sıpa biraz da özel bi çocuk olduğu için kök söktürüyor bana. Bebeği o yuzden daha dikkatli büyütüyorum

Selam kızlar
Ben-1 çocuklar-0
Dün akşama kadar televizyon izleyememeleri hem çocukların ne kadar ciddi olduğumu anlamalarını sağlamış hem de kayınvalidem artık çocukların her gün okula gitmesini istiyor:rapci:. Akşam Nevaya dedim yarın sabah alarm kurucam 10 dakika içinde hazırlanacaksın hazırlanmszsan saçını taramam olduğun gibi okula gidersin.tabi böyle kısadan anlatmadım sebepleriyle birlikte 20 dakika olsun dedi 15 dakikaya bağladık. Ve sabah sorunsuz evden çıktık. Aylardır ilk kez işe geç kalmadım. Bir de 5 dakika odana git deyince kendini yırtıyor ağlıyordu zorla götürüp 5dakika boyunca yanında bekleyip kapıyı tutmak zorunda kalıyordum. Dün ilk kez Neva odana gidiyorsun dedim oda zaten benim odamda eğlenceli şeyler var sıkılmamki diyerek odasına gitti:KK70::KK70:buna da şükür.

Selam kızlar
Ben-1 çocuklar-0
Dün akşama kadar televizyon izleyememeleri hem çocukların ne kadar ciddi olduğumu anlamalarını sağlamış hem de kayınvalidem artık çocukların her gün okula gitmesini istiyor:rapci:. Akşam Nevaya dedim yarın sabah alarm kurucam 10 dakika içinde hazırlanacaksın hazırlanmszsan saçını taramam olduğun gibi okula gidersin.tabi böyle kısadan anlatmadım sebepleriyle birlikte 20 dakika olsun dedi 15 dakikaya bağladık. Ve sabah sorunsuz evden çıktık. Aylardır ilk kez işe geç kalmadım. Bir de 5 dakika odana git deyince kendini yırtıyor ağlıyordu zorla götürüp 5dakika boyunca yanında bekleyip kapıyı tutmak zorunda kalıyordum. Dün ilk kez Neva odana gidiyorsun dedim oda zaten benim odamda eğlenceli şeyler var sıkılmamki diyerek odasına gitti:KK70::KK70:buna da şükür.

Sert anne :KK70:
Sen kararlı durdukça çocuklar da anlar mutlaka, eskisi kadar zorlamaz seni. AMa Neva da tam cin çocuk ya, gözler ışıl ışıl insan kızamaz da ona işin zor valla :-)

Selam kızlar
Ben-1 çocuklar-0
Tebrik ederim :KK9:
Her gün bende yarım saat çocuk yatırma ile uğraşıyorum bıraksam sabaha kadar oturacaklar
Bir oğlan bir kız çok zor biz kız kardeşimle ne güzel anlaşırdık diyorum göz açıp kapayıncaya kadar nasıl birbirlerine giriyorlar anlamıyorum

Sert anne :KK70:
Sen kararlı durdukça çocuklar da anlar mutlaka, eskisi kadar zorlamaz seni. AMa Neva da tam cin çocuk ya, gözler ışıl ışıl insan kızamaz da ona işin zor valla :-)
Gerçekten öyle Neva dan çekeceğimiz var ama bu sabah yani bir minik umut ışığı gördüm inşallah devamı gelir.

Tebrik ederim :KK9:
Her gün bende yarım saat çocuk yatırma ile uğraşıyorum bıraksam sabaha kadar oturacaklar
Bir oğlan bir kız çok zor biz kız kardeşimle ne güzel anlaşırdık diyorum göz açıp kapayıncaya kadar nasıl birbirlerine giriyorlar anlamıyorum
Benim de yatmak mesele Eren uyuyor(surviyor yoksa tabi) ama Neva beni uyutuyor kendi uyumuyor geçen gün sahura kadar uyumadı dedim oh yarın sabah uyuruz. Uyuyamadık tabi sabah 8 de kalktı nerden buluyo bu enerjiyi bilmiyorum

Back