• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese merhaba,
Yasağım kalkmış :)) 9 hazirana kadardı erken bitmiş. İyi halden indirim aldım sanırım.
Geçmişi okuyayım dedim ama sayfa sürekli takılıyordu okuyamadım çoğunu, umuyorum herkes iyidir. Beni merak eden arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.
İris Murdoch' ın Ağ kitabına başladım. Yıllardır adını görür listeme koyar bir türlü edinemezdim şu an çok severek okuyorum. Bitince yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Herkese sevgiler.

Herkese iyi haftalar arkadaşlar ,

Haftaya içim kıpır kıpır başladım,Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon :sampiyon:Sevincimi sizinle paylaştıktan sonra bildirimimi yapayım Stefan Zweig "Bir Çöküşün Öyküsü" ne başladım,sayfa 42 sanıyorum bugün bitiririm.Yaz aylarında novella okumaya karar verdim,çünkü okuma hızım çok yavaşladı,uzun kitapların devamını getiremiyorum.
Cicoretti Cicoretti hoşgeldin.

Haftaya içim kıpır kıpır başladım,Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon :sampiyon:Sevincimi sizinle paylaştıktan sonra bildirimimi yapayım Stefan Zweig "Bir Çöküşün Öyküsü" ne başladım,sayfa 42 sanıyorum bugün bitiririm.Yaz aylarında novella okumaya karar verdim,çünkü okuma hızım çok yavaşladı,uzun kitapların devamını getiremiyorum.
teşekkürler hoşbuldum :)

Günaydın herkese
Evet ben de gelmişim. Af çıkmış, erken tahliye olduk.

Germinal okuyorum bu aralar. 230 lu sayfalardayım. Harika gidiyor.
hoşgeldin ;)

Herkese merhaba,
Yasağım kalkmış :)) 9 hazirana kadardı erken bitmiş. İyi halden indirim aldım sanırım.
Geçmişi okuyayım dedim ama sayfa sürekli takılıyordu okuyamadım çoğunu, umuyorum herkes iyidir. Beni merak eden arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.
İris Murdoch' ın Ağ kitabına başladım. Yıllardır adını görür listeme koyar bir türlü edinemezdim şu an çok severek okuyorum. Bitince yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Herkese sevgiler.
Hoşgeldin özlemiştik seni:21:

Ben de yıllardır Ağ ı okuma listemde tutup okuyamayanlardanım. Yorumlarını beklerim.

Günaydın hanımlar,

Sahurdan sonra İnce Memed'i elimden bırakamadım ve az önce bitirdim. Çok beğendim, çoğu kişi okumuştur eminim ben baya geç kalmışım bu enfes kitaba.

İyi okumalar herkese :)
Ben de okumayan azınlıktanım maalesef. Seneye mutlaka okuyacağım ama.

Selam Kızlar

İyi haftalar

Bu aralar okuyamıyorum vaktim olsa da kendimi veremiyorum bir türlü neden böyle oldum bilmiyorum.
Evde de gereksiz ne varsa yapıyorum gereklilere bakmıyorum.

İşim çok yoğun iş yüküm arttı toparlamam zor oluyor bu da sanırım diğer her şeyimi olumsuz etkiliyor.
Umarım düzeltirim kendimi

Bu arada Cicoretti Cicoretti @elenaferrante hoşgeldiniz kızlar :))

Bunu söylemem için erken olur herhalde
Daha 74. sayfadayim.
Ama böyle gidecekse devamında da
hiç okuma derim bana biraz vakit kaybı gibi geldi sıkıldım açıkçası. Hep aynı döngü.
Devam edeceğim bakalım seninle de paylaşırım.

Minik kitap kurtları sayılarımız gitgide artıyordu :emir_bebek:
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah :dua:

Herkese merhaba,
Herkese sevgiler.

Günaydın herkese
Evet ben de gelmişim. Af çıkmış, erken tahliye olduk.

Germinal okuyorum bu aralar. 230 lu sayfalardayım. Harika gidiyor.

Hoşgeldiniz Kızlar :KK50:

Ben de yarım yamalak okuma durumlarına devam ediyorum. Bi dövsem kendimi de kendime gelsem keşke :KK51:

Cicoretti Cicoretti elenaferrante elenaferrante hoşgeldiniz kızlar. Şükür kavuşturana :)
M Mavisu27 hayırlı olsun canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah çoğaldıkça çoğalıyoruz. darısı diğer isteyenlere

Hoşgeldin özlemiştik seni:21:

Ben de yıllardır Ağ ı okuma listemde tutup okuyamayanlardanım. Yorumlarını beklerim.
Hepinize teşkkür ederim buradaki paylaşımları insan özlüyor.
Ağ bitti bu arada. Çok severek okudum. Kitabın kahramanını da çok sevdim, yer yer sesli gülerek okudum diyebilirim. Kahramanımız kendi kendine gelin güvey olangillerden fazlasıyla içine dönük, bence olayları ve kişileri kendi kafasındaki senartyo ve rollere oturtuyor ama her defasında şaşırıp kalıyor ve hikaye her defasında yön değiştiriyor sürekli hesapta olmayan birşeyler çıkıyor. Bu yüzden dinamik bir kitap, bazı yerlerde detaylardan sıkılanlar olabilir ama ben her sayfasını keyifle okudum. Aynı zamanda derinliği olan da bir kitap esasında. Hayatı algılayışımızı sorgulamamıza sebep olabilir diye düşünüyorum. Ayrıntı yayınlarının bastığı kitaplara başlarken ufak bir tedirginlik duyarım sanki dili ağır gelecekmiş gibi bu kitaba da öyle başlamıştım ama karakterinin çetrefilli iç dünyasına rağmen dili hiç de yorucu gelmedi.
Tavsiye ederim. Umarım okuyanlar beğenir.

Merhaba
Bircan YILDIRIM - Hayat Cesurlara Torpil Geçer
sayfa...134
İyi geceler baykuşlar.
Sineklerin Tanrısı
Sayfa 33.
Mavisu, hamilesin! :anneadayı: Keyifli bir hamilelik dönemi kolay bir doğum ile bebeğine sağlıkla kavuşmanı dilerim. :anne:
Hayırlı sabahlar. Dün askerimizin yemin töreni vardı. Tüm gün yollarda geçti. Bugün de kitap okumaya vaktim olmayacak sanırım. Gündüz evi toparlamam lazım. Akşama doğru askerimizi görmeye gideriz. Hafta sonu böyle geçer sanırım.
Hayırlısı ile askerliğini yapıp dönmesi nasip olsun inşallah. :KK37:
Ben burayı niye bu kadar boşladım ki:KK43:
Evet, niye? :KK64:
Yeni aydan herkese merhaba kızlar,
Bu ayın özelliği bir çoğumuzun doğum günü bu ayda olması :)
Ye kitabıma şöyle bir giriş yaptım.
Sultanı Öldürmek syf.15
O halde o "birçoğunuzun" doğum günü kutlu olsun şimdiden, nice güzel yaşlar dilerim. :KK36:

inşallah inşallah :KK6:

Herkese merhaba,
Herkese sevgiler.

Hoşgeldin Cicoretti Cicoretti ! Yokluğun çok belliydi ve bekledim gelmeni، sevindim dönmene :KK200:

Back