- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #25.261
Şarkını Söylediğin Zaman, sayfa 71, okuduğum ilk İnci Aral romanı olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler hoşbuldum :)Herkese iyi haftalar arkadaşlar ,
Haftaya içim kıpır kıpır başladım,Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon Sevincimi sizinle paylaştıktan sonra bildirimimi yapayım Stefan Zweig "Bir Çöküşün Öyküsü" ne başladım,sayfa 42 sanıyorum bugün bitiririm.Yaz aylarında novella okumaya karar verdim,çünkü okuma hızım çok yavaşladı,uzun kitapların devamını getiremiyorum.
Cicoretti hoşgeldin.
hoşgeldinGünaydın herkese
Evet ben de gelmişim. Af çıkmış, erken tahliye olduk.
Germinal okuyorum bu aralar. 230 lu sayfalardayım. Harika gidiyor.
Hoşgeldin özlemiştik seniHerkese merhaba,
Yasağım kalkmış :)) 9 hazirana kadardı erken bitmiş. İyi halden indirim aldım sanırım.
Geçmişi okuyayım dedim ama sayfa sürekli takılıyordu okuyamadım çoğunu, umuyorum herkes iyidir. Beni merak eden arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.
İris Murdoch' ın Ağ kitabına başladım. Yıllardır adını görür listeme koyar bir türlü edinemezdim şu an çok severek okuyorum. Bitince yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Herkese sevgiler.
Günaydın herkese
Ben de okumayan azınlıktanım maalesef. Seneye mutlaka okuyacağım ama.Günaydın hanımlar,
Sahurdan sonra İnce Memed'i elimden bırakamadım ve az önce bitirdim. Çok beğendim, çoğu kişi okumuştur eminim ben baya geç kalmışım bu enfes kitaba.
İyi okumalar herkese :)
Bunu söylemem için erken olur herhalde
Daha 74. sayfadayim.
Ama böyle gidecekse devamında da
hiç okuma derim bana biraz vakit kaybı gibi geldi sıkıldım açıkçası. Hep aynı döngü.
Devam edeceğim bakalım seninle de paylaşırım.
Herkese merhaba,
Yasağım kalkmış :)) 9 hazirana kadardı erken bitmiş. İyi halden indirim aldım sanırım.
Geçmişi okuyayım dedim ama sayfa sürekli takılıyordu okuyamadım çoğunu, umuyorum herkes iyidir. Beni merak eden arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.
İris Murdoch' ın Ağ kitabına başladım. Yıllardır adını görür listeme koyar bir türlü edinemezdim şu an çok severek okuyorum. Bitince yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Herkese sevgiler.
Günaydın herkese
Cicoretti elenaferrante hoşgeldiniz kızlar. Şükür kavuşturana :)
M Mavisu27 hayırlı olsun canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah çoğaldıkça çoğalıyoruz. darısı diğer isteyenlere
Hepinize teşkkür ederim buradaki paylaşımları insan özlüyor.Hoşgeldin özlemiştik seni
Ben de yıllardır Ağ ı okuma listemde tutup okuyamayanlardanım. Yorumlarını beklerim.
Mavisu, hamilesin! Keyifli bir hamilelik dönemi kolay bir doğum ile bebeğine sağlıkla kavuşmanı dilerim.İyi geceler baykuşlar.
Sineklerin Tanrısı
Sayfa 33.
Hayırlısı ile askerliğini yapıp dönmesi nasip olsun inşallah.Hayırlı sabahlar. Dün askerimizin yemin töreni vardı. Tüm gün yollarda geçti. Bugün de kitap okumaya vaktim olmayacak sanırım. Gündüz evi toparlamam lazım. Akşama doğru askerimizi görmeye gideriz. Hafta sonu böyle geçer sanırım.
Evet, niye?Ben burayı niye bu kadar boşladım ki
O halde o "birçoğunuzun" doğum günü kutlu olsun şimdiden, nice güzel yaşlar dilerim.Yeni aydan herkese merhaba kızlar,
Bu ayın özelliği bir çoğumuzun doğum günü bu ayda olması :)
Ye kitabıma şöyle bir giriş yaptım.
Sultanı Öldürmek syf.15
inşallah inşallahHerkese iyi haftalar arkadaşlar ,
Haftaya içim kıpır kıpır başladım,Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon Sevincimi sizinle paylaştıktan sonra bildirimimi yapayım Stefan Zweig "Bir Çöküşün Öyküsü" ne başladım,sayfa 42 sanıyorum bugün bitiririm.Yaz aylarında novella okumaya karar verdim,çünkü okuma hızım çok yavaşladı,uzun kitapların devamını getiremiyorum.
Cicoretti hoşgeldin.
Herkese merhaba,
Herkese sevgiler.
Ben de okumayan azınlıktanım maalesef. Seneye mutlaka okuyacağım ama.