• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi geceler hanımlar
Hayat telaşesinde buraları hep savsakladım.
Kitap okuyorum ama çok yavaş ayda iki üç kitap ancak bitiyor.
Veee küçük bir müjde bugün iki test yaptım ve ikisinde de çift çizgiyi gördüm.
Yarın kan testine gideceğim.

Bir bildirimde benden gelsin
Fahrenheit 451
Syf 143

Öpüyorum sizi tekrar aktif olabilmem dileğiyle. :KK200:

Gözün aydın canım :KK200:
Allah sağlıklı bir hamilelik sürdürüp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:
Ne güzel topiğimizde bir sürü bebek olmaya başladı, beraber büyüteceğiz onları :emir_bebek:

Bende de var, okudum. İş uygulamaya gelince sınıfta kaldım. Teoride kafada ampul yaktırıyor kitap, ama pratikte beceri istiyor ben beceremedim. Bütün kitabı okumaya da gerek yok ana fikri örneklerle de alabilir merak eden.
Çok haklısın uygulaması gerçekten zor ama bir yerden de başlamak gerek. Ben de tam uygulayamıyorum ama azimliyim eşimde kararlı en büyük sıkıntımız anneanne ve babaanne bizden çok onlarla vakit geçiriyorlar :KK43:. Bu sabah ikisi de okula gitmedi mesela ne yapsam olmuyor bende televizyonun kablosunu söktüm dedim tamam okula gitmiyorsanız televizyonda izleyemezsiniz. Muhtemelen kayınvalidemin canını çıkaracaklar ama yapacak bir şey de yok. Ben denemeye devam edeceğim yoksa böyle devam edersek özellikle kızımdan çok çekeceğim:KK43:

İyi geceler hanımlar

Fahrenheit 451
Syf 143

Gözün aydın :KK200:

Selamün aleyküm
Bir mekteptir oruç - İhsan Şenocak kitabını bitirdim az önce.
İlk defa bir kitabı tek seferde değil de günlük bir kaç sayfa okuyarak tamamladım.
Ramazanin ilk günü başladım bugün bitti.
İnşallah okuduklarımız sadece altı çizili cümleler olarak kitap sayfaları arasında kalmaz.

İyi geceler hanımlar

Fahrenheit 451
Syf 143

Maşallah Rahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Selam kızlar
Azıcık dertleşelim mi? Ben bu aralar hiç okuyamıyorum. Vakitsizlşk filan değil. Basbayağı vaktim var. Ama ben niye tuhafım.
Saniyesini boşa harcamayan papatya gitti yerine tuhaf birşey geldi.
Diyetime dikkat etmiyorum. Kilo almaya başladım. Sporumu aksatıyorum. Namazımı sırf kılmış olmak için kılıyorum. Eskiden hergün okuduğum sureleri okumuyorum. Kitap okumuyorum. Niye böyle oldum ben ya.
İşleri de aksatıyorum.
Bütün akıma elimde telefon saçma sapan alışveriş sitelerinde vakit öldürüyorum. Offffffff. Bu duruma da canım sıkılıyor yav.

Neyse bi bildirim yapayım. Oğullar ve rencide ruhlar sayfa 112
İnşallah Ramazan ile beraber silkinip kendini ve ruhunu yenilersin. Bende bu yüzden Ramazan'ı büyük bir ümitle bekledim. İkinci oğlum doğalı çok bunaldım. İnşallah bir adım atarız gerisi gelir.

Bende de var, okudum. İş uygulamaya gelince sınıfta kaldım. Teoride kafada ampul yaktırıyor kitap, ama pratikte beceri istiyor ben beceremedim. Bütün kitabı okumaya da gerek yok ana fikri örneklerle de alabilir merak eden.
Nick nasılsın? 4 yaş ve 2 aylık demiştin çocukların için değil mi. Benim de 2 buçuk ve 9 aylik iki oğlum. Adem Güneş ve bir kac diğer yazarın kitaplarını okudum. Eminim katkısı oldu bana. Ama gel gelelim dediğin gibi her yazıları her doğruyu uygulamaya gelince tikaniyorum. Sonunda yine bağırmak yada kizmakta çözümü görüyorum. Ki mantıken biliyorum sadece anlık tesir ediyor kızmam.

Yazarı Robert J. Mackenzie

Erkenden okumaya başlamak iyi olabilir benimkinler iyice şımardı, çoooook işim var çok.
Kitapyurdunda baktım bir ve iki var 400 sayfalık yanlış hatırlamıyorsam. Doğru kitabı bulmuşum dur insallah. Bir daha ki siparişimde alırım inşallah. Bir kız bir oğlan sizin galiba diğer yorumda yanlış okumadıysam. Yaş arası ne kadar? Benimkiler küçük ve yaş arası da az. Ben bu yüzden zorlanıyorum. Sizde anladigim kadarıyla çalışıyorsunuz bu yüzden araya büyükler de girince iyice denge şaşıyor sanırım.

Ramazan süresince sanırım yeni bir kitaba başlamayacağım. Günlük olarak yine Feyzul Furkan bir sure de olsa okumaya çalışıyorum. İki üç satır da olsa Risale-i Nur okumaya çalışıyorum. İki sayfa da Kur'an i Kerim okumayı ihmal etmeyim diyorum hala ikinci oğlumun hamilelik döneminden kalan hatimim var. Birde inşallah Talha Uğurluel Kudüs kitabına devam ederim. Tüm bu okumaları da sabah namazından sonra yapmaya çalışıyorum. gün içinde inanın yemek yapmak bile çok zor. Şansım olursa öğle uykusuna ikisini de aynı zamanda yatirabilirsem okumaya çalışıyorum.

Çok tebrik ederim sağlıkla gelsin minik.:emir_bebek:

Çok tebrik ederim, grubun bebekleri artıyor :anneadayı:

Herkese günaydın.
Ayaşlı ile Kiracıları syf 75. Bende bu aralar okumak istemeyenlerdenim maalesef.

Çok sevindim, tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Tebrik ederim. :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. :)

Gözün aydın canım :KK200:
Allah sağlıklı bir hamilelik sürdürüp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:
Ne güzel topiğimizde bir sürü bebek olmaya başladı, beraber büyüteceğiz onları :emir_bebek:

T trustno_1 tebrik ederim hayırlı olsun inşallah.
Bidirim de yapayım. Yaban Koyununun İzinde Syf. 150

Maşallah Rahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Hepinizden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Işığın yolu bitti bugün
Hem roman kıvamında hem de bağlanma ile ilgili teknik bilgiler vermekte.. oldukça kapsamlı bi kitap
Severek okudum ama biras nasıl desem yapmacık gibi.. gerçek hayatta yok öyle şeyler, film kıvamında
Mesela eşinle kavga ettin, göz teması kurup seni dinlemeye hazırın, geçmişindeki şu şu olaydan dolayı böyle tepki verdin, seni anlıyorum vs diyosun
Samimi gelmedi bana diyaloglar
Kitaptaki ayşenur karakteri de kapristen ölecek

Sıradaki kitabımın Unutma beni apartmanı olmasına karar verdim
Bitmek bilmeyen emzirme seanslarından dolayı bu kız bana bir sürü kitap bitirtecek :KK45:

Kitapyurdunda baktım bir ve iki var 400 sayfalık yanlış hatırlamıyorsam. Doğru kitabı bulmuşum dur insallah. Bir daha ki siparişimde alırım inşallah. Bir kız bir oğlan sizin galiba diğer yorumda yanlış okumadıysam. Yaş arası ne kadar? Benimkiler küçük ve yaş arası da az. Ben bu yüzden zorlanıyorum. Sizde anladigim kadarıyla çalışıyorsunuz bu yüzden araya büyükler de girince iyice denge şaşıyor sanırım.
oğlum 6 yaşında 1. Sınıfa gidiyor onunla bir nebze daha iyiyiz söz dinliyor biraz daha kızım 5 yaşına yeni girdi ama tam bir asi hayırı asla anlamıyor kavga ediyorlar şimdi aklıma gelmiyor ama hiç uslu durmuyorlar hep bir atraksiyon var evde geçen hafta bir hafta rapor almıştım resmen evde canımı çıkardılar bu hafta işe geldim de dinlendim:KK70:

İyi geceler hanımlar

Fahrenheit 451
Syf 143

Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşaallah :nazar:

İnşallah Ramazan ile beraber silkinip kendini ve ruhunu yenilersin. Bende bu yüzden Ramazan'ı büyük bir ümitle bekledim. İkinci oğlum doğalı çok bunaldım. İnşallah bir adım atarız gerisi gelir.
İnşallah. Ben de öyle umuyorum. Çok teşekkürler

@trustno_1 hayırlı olsun inşallah

Er Ryan'ı Kurtarmak filmi beni mahvetmiş bir film...

Kitap nasıl ilerliyor? :KK43: Ben filmi izledikten sonra kitaba cesaret edemem asla... Savaşın çirkin yüzünün realistçe verildiği bir filmdi. Hatırlamak bile mahvetti şu an :KK43:

Keşke savaşlar olmasa...
filmi izlediğinde bu kitaptan uyarlandığını söylemiştim ama yanlış hatırladığımı farkettim , bu kitabın filminin adı aynı:oops:
evet keşke savaş sözcüğünü bile bilmeseydik...

Back