• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gerçekten öyle Neva dan çekeceğimiz var ama bu sabah yani bir minik umut ışığı gördüm inşallah devamı gelir.

Benim de yatmak mesele Eren uyuyor(surviyor yoksa tabi) ama Neva beni uyutuyor kendi uyumuyor geçen gün sahura kadar uyumadı dedim oh yarın sabah uyuruz. Uyuyamadık tabi sabah 8 de kalktı nerden buluyo bu enerjiyi bilmiyorum

Neyle besliyorsan kızı enerjisi bitmiyor demek ki :KK53:
Maşallah akıllı kız, seni üzmeyi de bırakırsa tam süper olacak. O da biraz daha büyüdükçe olacak inşallah :KK15:

Merhaba
Bircan YILDIRIM - Hayat Cesurlara Torpil Geçer
sayfa...114
Kızlar ben de bugün size bir müjde vermek isterdim ama yok, olmuyor. Bu tedavimde malesef olumsuz sonuçlandı.
Pandora inşallah hayırlı ve en kısa zamanda sağlıklı evladın olur. Bize bu mutlu haberi vermeni diliyorum. :KK37:

Bugün gün ortasindan selamlayacagim sizi,

kitaplarim ilerlemiyor:oops:

T trustno_1 tebrik ederim ,Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

-Pandora- -Pandora- bu tür tedavilerde biraz sabirli olmak gerek diye düsünüyorum. Diger baykuslarin da yazdigi gibi bazi seyler zamani gelmeden gerceklesmiyor. Benim kizkardesim birkac sene tedavi gördü bebek icin. Epey bir zaman yumurta cogaltmak ve catlatmak icin igneler vurdu ama olmadi. Sonra Rab´bim nasip etti ve kendiliginden hamile kaldi.
Anne olmak her kadinin hayali bence ,insaAllah sen de en kisa zamanda hayaline kavusursun. Umutla ve sabirla dua et. Tedavilerini aksatma. Ben de senin icin dua edecegim. Sevgiler:KK200:

Arzın kapısı Kudüs Mescid-i Aksa
Talha Uğurluel

21. Ağustos 1969 Avusturalyalı bir Yahudi Mescid-i Aksa yıl kundaklar.
Dönemin başbakanı 'o gece hiç uyuyamadım sabah İslam dünyası bu haber ile sarsılacak ve doğu Kudüs tekrar müslümanlar ın yönetimine verilecek diye korktum' diye anlatır.

"Ertesi sabah gördüm ki İslam dünyasında hiç bir devletin hiç bir gazetesi bu olaya yer vermemiş!!!_

Ne kadar üzücü değil mi kızlar..

N NickimTam13Harf Allah yardımcın olsun inşaAllah :)
@_Cassandra büyüdükçe lafları da büyüyor bu çocukların :))
Uyku sorunu bizde de var.
Odaları ayırmadık henüz.
Uyumazlar.
Biri uyursa diğeri onu uyandırır.
Her öğle uykusu ve her gece uykusu bir tabiri caizse vukuat olur.

Herkese günaydın ,

Bu ara kitap okuyamıyorum,düşündüm düşündüm neden böyle oldu diye bir kaç faktör var dikkatimi dağıtan."Mendil Altında"kitabına farklı beklentiler ile başlamıştım,içinde kısa kısa öyküler var,ben Aziz Nesin vari birşeyler beklemiştim açıkçası karşıma daha naif daha geleneksel öyküler çıktı,bu ara sanırım bu tarz kitaplar okumasam iyi olacak,yarım bırakıyorum.
Havalar ısındı,evde durmak istemediğimden bahsetmiyorum bile,fırsat bulduğumuz her an motor tepesindeyiz dolayısıyla zamanım kalmıyor.
Akşamları evde oldukça (malum memleket meseleleri) TV haber programlarını takip ediyorum,gündüz işyerinde ise fırsatım oldukça sosyal medyadan takip ediyorum,canlı yayınları izliyorum.
Fenerbahçe başkan seçimi var,onu düşünüyorum :)Sadık bir Fenerbahçeli olarak bu konuda hassasiyetim var :)
Üzerine telefonumun camı kırıldı,paramparça ettim,2 gündür onunla uğraşıyorum.
Mutsuz değil ama huysuzum,bu ara beni idare edersiniz sevinirim.
Yeni kitabıma akşam bakacağım,kısa birşeyler seçeceğim.
-Pandora- -Pandora- hayırlısıyla sağlıkla gelsin canım moralini bozma lütfen..

bildirim de yapayım
Algernon’a Çiçekler 30 mayıs günü bitti. En beğendiğim kitaplar listesinde ilk on’a girdi kitap.

Düşük IQ’lu Charlie’nin katıldığı bir deney; deney öncesi sonrası yaşamı, ailesi, arkadaşları, konu edilmiş. İlk 15 sayfada yazım hataları var, kitap yanlış basılmış diye düşündüm fakat bilinçli yapılmış bu da çok hoşuma gitti sonradan. Duygu geçişleri ise harika. Bir çok arkadaşımız okudu diye biliyorum bu kitabı okumayanlara tavsiye ederim.
Yeni kitabım Sunay Akın Geyikli Park. 40’lı sayfalardayım. Altını çizerek okumayı sevmiyorum, kitaba zarar veriyorum hissi oluyor fakat bu kitapta öyle güzel bilgiler var ki ne yapsam bilemedim :)
Çok konuştum, gideyim artık hepinize sevgiler mutlu haftasonları :KK200:

Back