Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
çok çok geçmiş olsun

Merhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun anneciğine. Önemli bişeyi yoktur inşallah?

çok çok geçmiş olsun

cok gecmis olsun

Geçmiş olsun canim

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun anneciğine. Önemli bişeyi yoktur inşallah?
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Rektosel varmis. Kimseye soylememis, sonradan iyice artinca mecburen ameliyat oldu. Rahim, yumurtalik alindi, bagirsaga da abdominal aski yaptilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…