Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam baykuşlar. nasılsınız.
seni sormali ??

Kesinlikle en sevdiğim, bende derin izler bırakan kitaplardan biridir. Her satırına katılıyorum yorumunun.
O zaman okumadıysan Yeraltı Demiryolu' nu da seversin gibime geldi.
güzellik algımızı açık tenli insanların konu olduğu reklamlar belirleyince bir yere kadar anlaşılır ama yine de ayrımcılığın eser miktardaki hali bu.

iyim teşekkürler

Herkese Merhaba...
Yavuz Bahadıroğlu - Osmanlı Sarayları, Saray Hayatı ve Harem
sayfa...210
Kalinka seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum.
Kitap benim değil, ödünç aldım. Bitsin diye dört gözle bakıyorum. Fırsat bulup okuyup bitiremiyorum da... ama belki biliyorsun ki başladığım kitabı bitirmeden bırakamamak gibi amansız bir hastalığım var. Hiç hoşlanmadım. Fakat okuyorum.
Diğer söylediğin yazarlardan on sene kadar önce Sinan Akyüz'ün bir iki kitabını okumuştum. (bir daha kendisinin kitaplarını okuyacağımı sanmıyorum.) + Diğer iki yazarın hiçbir kitabını okumadım. Okumaya da niyetim yok.

El netice ; haklısın.

Buna bende katılıyorum. Şöyle ki ben anneme benziyorum baya açık tenliyim süt diye nitelendirilenden ablamda saçlar kaşlar simsiyah teni buğday. Çocukluğumuzdan beri sürekli ablamın yanında beni güzel bulduklarını söylerlerdi niye çünkü sarışınım. Ablamda o kadar özgüven kırılması olmuştu ki kız evde bana baskı uygulardı ben senden güzelim diye. Tramvatik bir ergenlik geçirttiler bize sağolsunlar.

:))

oysa ne ayip birsey iki kardesten birine guzel demek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…