- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.447
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.701
-Pandora-
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim :)-Pandora- hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
belki gebe kaldigimizda ( kalirsak) hissederiz. Baskasinin falinda bile cikmisim cocuk istemiyor ama hamile kalinca cok isteyecek diye haaahaahİnşallah bulantıların geçer.Bebiş de uslu olursa ooohhh:)
Amin
Ben fiziksel veya ruhsal olarak o hazır hissetme haline gireceğimi hiç sanmıyorum:))))
Ayyy bir tasla iki kus dicem ama anneye cok zor ya.Cicoretti geçen bir konu okudum burada. Bebek istemiyormuş sonra nasıl olduysa olmuş hemde ikiz hiç çocuk istemezken iki tane birden. Bilemedim yani.
@elenaferrante bende sadeleştireyim dedim 17 tane ayırabildim sadece :)
Bildirim de yapayım. Muz Sesleri syf.25
Ufak bir giriş yaptım. _Cassandra_ başladın mı :)
her kadin kendini hazir hissetmiyor demek ki yanliz degilmisim. :) Allah hayirlisi neyse onu versin insallah.Bebek muhabbeti ilgimi çekti bir an :)
33 yaşındayım,hiç hazır hissetmiyorum kendimi,bu konu da eşim istekli olmasa sanırım ömür boyu yapmak istemem.
Zaten sağlıklı geçmiyor gebeliğimde,kan pıhtılaşması vs çıktı onlarla uğraşıyoruz.
Allah isteyen herkese nasip etsin
Cicoretti geçen bir konu okudum burada. Bebek istemiyormuş sonra nasıl olduysa olmuş hemde ikiz hiç çocuk istemezken iki tane birden. Bilemedim yani.
@elenaferrante bende sadeleştireyim dedim 17 tane ayırabildim sadece :)
Bildirim de yapayım. Muz Sesleri syf.25
Ufak bir giriş yaptım. _Cassandra_ başladın mı :)
Pandora hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah güzel sağlıklı haberlerini paylaşırsın.Merhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum. O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...
belki gebe kaldigimizda ( kalirsak) hissederiz. Baskasinin falinda bile cikmisim cocuk istemiyor ama hamile kalinca cok isteyecek diye haaahaah
Ayyy bir tasla iki kus dicem ama anneye cok zor ya.
her kadin kendini hazir hissetmiyor demek ki yanliz degilmisim. :) Allah hayirlisi neyse onu versin insallah.
Bu ara hiç birşey beğenmiyormus gibi oldum ama o yazarın iki kitabı vardı bende bir tanesi Osmanlı nin büyüme sirlariydi onu okudum ve direk diğerini okumadan iki kitabı da yolda mini kütüphane var isteyen alabiliyor oraya koydum adamın mantığı kafa yapısı bence felaketti okuduğun kitap.nasil.bilmiyorum ama bende dört tane mimli yazar var bir yavuz bahadirogly, Sinan Akyüz , sİnan yagmur , Uğur koşarHerkese Merhaba...
Yavuz Bahadıroğlu - Osmanlı Sarayları, Saray Hayatı ve Harem
sayfa...134
Çok sevindim, zamanı geldi artık deseneMerhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum. O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...
Teşekkür ederim :)Herkese Merhaba...
Yavuz Bahadıroğlu - Osmanlı Sarayları, Saray Hayatı ve Harem
sayfa...146
Pandora hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah güzel sağlıklı haberlerini paylaşırsın.
Teşekkür ederim melinda :) bak sen ne güzel sonuna geldin artık inşallah ben de o günleri görürümÇok sevindim, zamanı geldi artık desene
İnşallah hayırlısıyla olacaktır canım, bol bol pozitif düşünüyoruz
Çok çok sevmiştim kitabi benim de Nazan Bekiroğlu ndan okuduğum ilk kitaptiMerhabalar,
Yeni kitabım Nar Ağacı - Nazan Bekiroğlu, sf.13
İlk defa Nazan Bekiroğlu okuyuşum. Kitabı çok duymuştum...
Çok hoş, çok naif bir kitap. Beğenerek okumuştum. Umarım sen de seversinMerhabalar,
Yeni kitabım Nar Ağacı - Nazan Bekiroğlu, sf.13
İlk defa Nazan Bekiroğlu okuyuşum. Kitabı çok duymuştum...
Benim ikiz kızların hamileliği sürpriz bir hamilelikti. Ben daha ilk şoku atlatamadan , doktor ikiz deyince epey bir süre kendime gelememiştim.belki gebe kaldigimizda ( kalirsak) hissederiz. Baskasinin falinda bile cikmisim cocuk istemiyor ama hamile kalinca cok isteyecek diye haaahaah
Ayyy bir tasla iki kus dicem ama anneye cok zor ya.
her kadin kendini hazir hissetmiyor demek ki yanliz degilmisim. :) Allah hayirlisi neyse onu versin insallah.
Geçmiş olsunBebek muhabbeti ilgimi çekti bir an :)
33 yaşındayım,hiç hazır hissetmiyorum kendimi,bu konu da eşim istekli olmasa sanırım ömür boyu yapmak istemem.
Zaten sağlıklı geçmiyor gebeliğimde,kan pıhtılaşması vs çıktı onlarla uğraşıyoruz.
Allah isteyen herkese nasip etsin