• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İnşallah bulantıların geçer.Bebiş de uslu olursa ooohhh:)

Amin

Ben fiziksel veya ruhsal olarak o hazır hissetme haline gireceğimi hiç sanmıyorum:))))
belki gebe kaldigimizda ( kalirsak) hissederiz. Baskasinin falinda bile cikmisim cocuk istemiyor ama hamile kalinca cok isteyecek diye haaahaah

Cicoretti Cicoretti geçen bir konu okudum burada. Bebek istemiyormuş sonra nasıl olduysa olmuş hemde ikiz :KK70: :KK70: hiç çocuk istemezken iki tane birden. Bilemedim yani.
@elenaferrante bende sadeleştireyim dedim 17 tane ayırabildim sadece :)
Bildirim de yapayım. Muz Sesleri syf.25
Ufak bir giriş yaptım. _Cassandra_ _Cassandra_ başladın mı :)
Ayyy bir tasla iki kus dicem ama anneye cok zor ya.
Bebek muhabbeti ilgimi çekti bir an :)
33 yaşındayım,hiç hazır hissetmiyorum kendimi,bu konu da eşim istekli olmasa sanırım ömür boyu yapmak istemem.
Zaten sağlıklı geçmiyor gebeliğimde,kan pıhtılaşması vs çıktı onlarla uğraşıyoruz.
Allah isteyen herkese nasip etsin :KK200:
her kadin kendini hazir hissetmiyor demek ki yanliz degilmisim. :) Allah hayirlisi neyse onu versin insallah.

Cicoretti Cicoretti geçen bir konu okudum burada. Bebek istemiyormuş sonra nasıl olduysa olmuş hemde ikiz :KK70: :KK70: hiç çocuk istemezken iki tane birden. Bilemedim yani.
@elenaferrante bende sadeleştireyim dedim 17 tane ayırabildim sadece :)
Bildirim de yapayım. Muz Sesleri syf.25
Ufak bir giriş yaptım. _Cassandra_ _Cassandra_ başladın mı :)

Bende başladım canım. Merak uyandırıcı ama dönemim olayları bilsem sanki daha iyi anlatmışım gibi. Belki ilerledikçe daha iyi anlarım. Sayfa 57

Herkese Merhaba...En Büyük TÜRKİYE
Yavuz Bahadıroğlu - Osmanlı Sarayları, Saray Hayatı ve Harem
sayfa...146
Merhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum.:KK55: O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...
Pandora hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah güzel sağlıklı haberlerini paylaşırsın. ;)

belki gebe kaldigimizda ( kalirsak) hissederiz. Baskasinin falinda bile cikmisim cocuk istemiyor ama hamile kalinca cok isteyecek diye haaahaah

her kadin kendini hazir hissetmiyor demek ki yanliz degilmisim. :) Allah hayirlisi neyse onu versin insallah.

Ben bi aydınlanma gelir anne olunca diye umut ediyorum:D:D

Herkese Merhaba...En Büyük TÜRKİYE
Yavuz Bahadıroğlu - Osmanlı Sarayları, Saray Hayatı ve Harem
sayfa...134
Bu ara hiç birşey beğenmiyormus gibi oldum ama o yazarın iki kitabı vardı bende bir tanesi Osmanlı nin büyüme sirlariydi onu okudum ve direk diğerini okumadan iki kitabı da yolda mini kütüphane var isteyen alabiliyor oraya koydum adamın mantığı kafa yapısı bence felaketti okuduğun kitap.nasil.bilmiyorum ama bende dört tane mimli yazar var bir yavuz bahadirogly, Sinan Akyüz , sİnan yagmur , Uğur koşar

Merhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum.:KK55: O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...
Çok sevindim, zamanı geldi artık desene :KK37:
İnşallah hayırlısıyla olacaktır canım, bol bol pozitif düşünüyoruz :KK200:

selamlar herkese
günlerdir okumuyordum, bugün İhsan Oktay Anar’ın Puslu Kıtalar Atlası kitabına başladım sayfa 60 dayım.
bu arada kızlar ben de 1000 kitaptayım artık kullanıcı adım buradakiyle aynı bazı arkadaşları takibe aldım hatta :)
mutlu hafta sonları diliyorum herkese :KK200:

Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Bebek konusu benim de dikkatimi çekti. Hazır hissetmesek de (ben de kendimi hazır hissetmiyorum hala çünkü bir bebeğin sorumluluğunu alma konusunda) o miniği ultrasonda görmek, hareketlerini izlemek, ilk kıpırtılarını hissetmek o kadar güzel bir şey ki :KK68:

Kral Lear bitti.

Bir masal vardır ya hani padişah bir gün üç kızını karşısına alıp kendisini ne kadar sevdiklerini sorar. Küçük kızı da tuz kadar sevdiğini söyleyince onu ülkeden kovar vs vs. Kral Lear'da da Kral yaşlanınca ülkesini üç kızı arasında paylaştırmaya karar veriyor ve kızlarına kendisini ne kadar sevdiklerini soruyor. Büyük ve ortanca kız süslü cümlelerle babalarına olan sevgilerini anlatırken küçük kız bu konuda hiçbir şey söylemeyeceğini, abartılı cümleler kurmakta iyi olmadığını söylüyor. Hatta sevgisini evlenirse kocasıyla paylaştıracağnı söylüyor. O ana kadar en sevdiği kızı bu cevaplardan sonra en nefret ettiği kişi haline geliyor kralın.

Bir sürü beğendiğim alıntı oldu kitapta muhtemelen ilerleyen zamanda hatırlamak isteyip tekrar okurum.

Yeni kitabımı henüz seçmedim.

Benim ikiz kızların hamileliği sürpriz bir hamilelikti. Ben daha ilk şoku atlatamadan , doktor ikiz deyince epey bir süre kendime gelememiştim.:KK70:
Çocuk sahibi olmaya hiç hazır değildim . Allah nasip edip , yavrularımı kucağıma alıncaya kadar da hazır olmadım:KK12:

Sen çok bilinçli bir kadınsın , eminim annelik sana çok yakışacak:KK200:
Bazı şeyler zamanı gelmeden yaşanmıyor. En doğru zaman geldiğinde, bebeğini tüm kalbinle hazır hissederek kucağına almanı dilerim. Sevgiler :KK200:

Bebek muhabbeti ilgimi çekti bir an :)
33 yaşındayım,hiç hazır hissetmiyorum kendimi,bu konu da eşim istekli olmasa sanırım ömür boyu yapmak istemem.
Zaten sağlıklı geçmiyor gebeliğimde,kan pıhtılaşması vs çıktı onlarla uğraşıyoruz.
Allah isteyen herkese nasip etsin :KK200:
Geçmiş olsun

Back