- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.561
Baştaki sayıyı artırarak sadece bitirilen kitabın ismini yazarız.Bu çok güzel bir fikir. Takibini yapmak kolaylaşır. Ama sene sonuna doğru destan gibi mesajlar oldukça nasıl olacak?
Bu kadın bana çok ilginç geliyor . Kitaptan sonra alırım yorumunuGünaydın
Üç Usta bitti.
Yeni kitabım Tuğçe IŞINSU - El Vedud.
Mantikli . Yıl sonunda da komle yazmak isteyen yazar :)Baştaki sayıyı artırarak sadece bitirilen kitabın ismini yazarız.
Gördüm gördüm :) hepsi birbirinden güzelİyi geceler baykuşlar.
SevgiliDonukPudra cigimin hediyesi Kötü Karma'yi okuyorum.
Canım arkadaşım bize kooocaa bir paket yollamış; içinde kitap, dergi, oyuncak, emek, hatıra ve bol miktarda sevgi olan
Keyifle okuyun,oynayin, beni anınİyi geceler baykuşlar.
SevgiliDonukPudra cigimin hediyesi Kötü Karma'yi okuyorum.
Canım arkadaşım bize kooocaa bir paket yollamış; içinde kitap, dergi, oyuncak, emek, hatıra ve bol miktarda sevgi olan
Merhaba,yeğenimin düğününe geldik .çarşambaya kadar okuyamayacağım.
Hayırlı pazarlar.
Kızlarla hastayız biz kitap falan yalan oldu yani giremedim de buraya. Biraz iyi gibiyiz 2001:Bir Uzay Destanı na başlıyorum inşallah ufaktan.
Hayırlı pazarlar.
Kızlarla hastayız biz kitap falan yalan oldu yani giremedim de buraya. Biraz iyi gibiyiz 2001:Bir Uzay Destanı na başlıyorum inşallah ufaktan.
Çok geçmiş olsun benimde yatılı misafirim vardı 2 gündür bugün kaldığım yerden devam edicem okumayaHayırlı pazarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?