• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Pelin buzluk deli bal ve vladimir tumanov haritada kaybolmak bitti. Siddhartha 43. sayfadayim ama bu hafta cok yogun olacagim icin okuyabilecegimi sanmiyorum. Haftaya ya da daha sonraki hafta kaldigim yerden devam edecegim.
Haritada Kaybolmak'ı bende okuyacağım.Kardeşimden aldım :D :D :D

Hayırlı sabahlar, erken uyandım kendimce bugün o yüzden çok mutluyum.

Marslı hakkında biraz yorum alabilir miyim? Sevdiniz mi? Bende okumak istiyorum, onu bu aralar çok duyuyorum.
Kitap Marsta öldüğü zannedilip ekip arkadaşları tarafından Marsta bırakılan bir astronotun hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor. Ellerindeki imkanlar ile bir sonraki ekibin marsa gelişine kadar hayatta kalmaya çalışıyor. Hayata tutunmasına, umuduna hayran kaldım. Kurgusu, anlatımı çok iyi kitabın, ana karakterimiz özellikle sempatik, esprili. Sevmemek mümkün değil. Teknik terimler konusunda biraz zorlandım özellikle başlarda sık sık bu neydi, şu neyin kısaltmasıydı diye geriye dönüyordum.
Kitabı da filmini de çok sevdim ben filmde olay örgüsünde eksiklikler ve eklemeler de vardı ama yine de güzeldi.

Yeni kitabım Deli Kurt.

Haritada Kaybolmak'ı bende okuyacağım.Kardeşimden aldım :KK70: :KK70: :KK70:
Benim de 6 yasina girecek bir oglum var. Okumayi cat pat ogrendi. Gecen sene ona kutuphane olusturmaya baslamistim. Genelde yasina uygun kitaplarla baslamistim. Bu sene biraz abarttim. Yasinin ustundekileri de almaya basladim. Sonra okur diye:deli: Ilgisini cekenleri, yasina uygun olanlari birlikte okuyoruz. Henuz ilgisini cekmeyecek olanlari da ben kendim okuyorum, bu kitap gibi. Kutuphaneyi onun icin mi kendim icin mi olusturdum belli degil:olamaz:

Benim de 6 yasina girecek bir oglum var. Okumayi cat pat ogrendi. Gecen sene ona kutuphane olusturmaya baslamistim. Genelde yasina uygun kitaplarla baslamistim. Bu sene biraz abarttim. Yasinin ustundekileri de almaya basladim. Sonra okur diye:deli: Ilgisini cekenleri, yasina uygun olanlari birlikte okuyoruz. Henuz ilgisini cekmeyecek olanlari da ben kendim okuyorum, bu kitap gibi. Kutuphaneyi onun icin mi kendim icin mi olusturdum belli degil:olamaz:
bu kitabı okulda öğretmeni vermiş. Kardeşim 6. sınıfta. olsun en azından önceden siz okuyorsunuz ki çocuk için doğru kitap mı anlayabiliyorsunuz :)

Merhaba, işçi ve emekçi bayramı kutlu olsun.

Peygamberimiz s.a.v kitabım bitti.

Sıradaki kitabım (hanımların dikkatine).
Hayırlı uğurlu olsun :) :) Savaş Ve Barış'ı okurken bende böyle olmuştum

Herkese merhaba
Öncelikle geçmiş kandilinizin mübarek olsun
Şehir dışındaydım. Bildirim yapamadım o yüzden. El Vedud bitti. Sıradaki kitabımı da henüz seçmedim.
minerva1988 minerva1988 açıkcası kadına karşı bir önyargım vardı benim de. Ve o önyargımı kırıp alıp okudum kitabını. Bu tarz kitapları seviyorum. Evet içinde hoşuma giden bana faydalı gelen, beni bilgilendiren kısımlarda vardı ve bir o kadar da gereksiz bulduğum bölümlerde oldu. Ha başka kitabını okur muyum sanmıyorum.

Günaydınlar
Leyla'nın evi bitti çok beğenerek her fırsatta okudum hatta dün kuaförde boyayı beklerken bile okudum.
Yeni kitabım Ece Temelkuran- Muz sesleri bugün başlarım inşallah
Yorumunu bekliyorum mutlaka :) Kitaplığımda var ama bir türlü elim gitmiyor okumaya. Belki senden sonra okurum :)

Günaydnlar
Malesef iyileşemedik ben de ağır aksak okuyorum. Küçük kızım bronşit olmuş:KK43: Ben bile iyileşemedim onlar minik bedenlerle nasıl iyileşsinler.
2001:Bir Uzay Destanı 70. sayfadayım.
çok geçmiş olsun :( :( çocuklar hasta olmasın yaaa

Back