- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.521
Günaydın ,
"Şeker Portakalı" sayfa 122..
"Şeker Portakalı" sayfa 122..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışırsan olmaz mı bu ara yağ yakmaya çalışıyorum ben biraz kaçırmışım ipin ucunuSporcu hatun ah o kaslar ahh:)) bi gün benim de olacak :))
Çok çok güzel geçsin inşallah canımBi de ben kendime güvensem:)))
Güzel rüyalar gördüm.İnşallah hayırdır
Merhaba hanimlar,
Araf bitti.
yeni kitabim:
Müptezeller / Emrah Serbes
sayfa - 38
kalinkaselin hersey icin tesekkür ederim,emegine saglik, hakkini helal et
Sabah, büyük kizim kahvaltiya yardim ederken keskin bir bicakla bir seyler kesiyordu. " Ver bakayim onu, simdi elini keseceksin " diyerek artistik bir hareketle bicagi elinden aldim. "Bak söyle keseceksin" derken , basparmagimin deri kismini 2 cm uzunlugunda kesiverdim. Kani cok zor durdu. Sakarlik yapan kizimin kime cektigi iyice tescillendi
Geçmiş olsun araf la ilgili yorum alabilir miyimMerhaba hanimlar,
Araf bitti.
yeni kitabim:
sayfa - 38
Sabah, büyük kizim kahvaltiya yardim ederken keskin bir bicakla bir seyler kesiyordu. " Ver bakayim onu, simdi elini keseceksin " diyerek artistik bir hareketle bicagi elinden aldim. "Bak söyle keseceksin" derken , basparmagimin deri kismini 2 cm uzunlugunda kesiverdim. Kani cok zor durdu. Sakarlik yapan kizimin kime cektigi iyice tescillendi
Tesekkür ederim.Geçmiş olsun araf la ilgili yorum alabilir miyim
BEN TEŞEKKÜR EDERİM.çok güzel bi paylaşım olmuş teşekkürler
Merhaba hanimlar,
Araf bitti.
yeni kitabim:
sayfa - 38
sakar biri olarak şu ana kadar kesik maceram olmadı ama bacaklarım hep mor dolaşırım bir morluğum geçmeden bir yenisini eklemekte üstüme yoktur :))) bıçakla daha çok tırnaklarımı buduyorum ben :)) çok çok geçmiş olsun acil şifalar.Tesekkür ederim.
Kitabin ismi ,uhrevi bir konu ile ilgiliymis gibi geldi bana ama alakasi yoktu. Kitapta ,Amerika`ya farkli nedenlerle gelen göcmenlerin yasadigi uyum(suzluk) , ve birbirleriyle olan iliskiler ele aliniyor. Göcmenler ,yasadiklari ülkeye uyum saglamaya calisirken, zaman zaman kendi kültürleriyle, gecmisleriyle carpisiyorlar ve sonuc gercekten Araf oluyor.
Yani kendini ; ne yasadigin ülkeye , ne de dogdugun ülkeye ait hissediyorsun.
Ben de bir göcmen oldugum icin bu duygulari anlayarak okudum kitabi . Biz de burada Ausländer , yani yabanci ; kendi ülkemizde ise Almanci olarak adlandiriliyoruz. Burada yetisen genclerimiz Almanlardan belki de daha iyi notlarla mezun olduklari halde , isyerlerinde Praktikum ( satjerlik) icin bile bazen zor yer buluyor. Cünkü neden; isimleri Ayse, Ahmet , Mehmet . Hele bir de kizlarimiz basörtülü ise. O zaman isler daha da zorlasiyor. Halbuki burasi Avrupa! Bu tür sorunlarin yasanmamasi, insanlarin din , dil , irk ve dinlerine göre ayristirilmamasi gerek degil mi? Ama oluyor iste!
Tabi kitapta böyle ayristirmalar yoktu, daha cok karakterlerin kendi icsel catismalari ele alinmisti . Severek okudum diyemeyecegim, biraz zoraki bitirdim. Ben kendi konumumdan dolayi sonuna kadar okumak istedim ama bana pek bir sey kattigini söyleyemeyecegim.
Kusura bakma biraz uzun oldu ve kisisel yasam da katildi icine ama insaAllah faydalanacagin bir yorum olmustur.
Sevgiler
Merhaba Hayatın anlamı,Tesekkür ederim.
Kitabin ismi ,uhrevi bir konu ile ilgiliymis gibi geldi bana ama alakasi yoktu. Kitapta ,Amerika`ya farkli nedenlerle gelen göcmenlerin yasadigi uyum(suzluk) , ve birbirleriyle olan iliskiler ele aliniyor. Göcmenler ,yasadiklari ülkeye uyum saglamaya calisirken, zaman zaman kendi kültürleriyle, gecmisleriyle carpisiyorlar ve sonuc gercekten Araf oluyor.
Ben de bir göcmen oldugum icin bu duygulari anlayarak okudum kitabi . Biz de burada Ausländer , yani yabanci ; kendi ülkemizde ise Almanci olarak adlandiriliyoruz. Burada yetisen genclerimiz Almanlardan belki de daha iyi notlarla mezun olduklari halde , isyerlerinde Praktikum ( satjerlik) icin bile bazen zor yer buluyor. Cünkü neden; isimleri Ayse, Ahmet , Mehmet . Hele bir de kizlarimiz basörtülü ise. O zaman isler daha da zorlasiyor. Halbuki burasi Avrupa! Bu tür sorunlarin yasanmamasi, insanlarin din , dil , irk ve dinlerine göre ayristirilmamasi gerek degil mi? Ama oluyor iste!
Tabi kitapta böyle ayristirmalar yoktu, daha cok karakterlerin kendi icsel catismalari ele alinmisti . Severek okudum diyemeyecegim, biraz zoraki bitirdim. Ben kendi konumumdan dolayi sonuna kadar okumak istedim ama bana pek bir sey kattigini söyleyemeyecegim.
Kusura bakma biraz uzun oldu ve kisisel yasam da katildi icine ama insaAllah faydalanacagin bir yorum olmustur.
Sevgiler
Yok canim.ne kusuru teşekkür ederim :)Tesekkür ederim.
Sevgiler
Kesinlikle sana katılıyorum. Bildirim sayfası yine ayrı kalsın aylık liste kalksın. kalinkaselin yeterince çilemizi çekti :)iyi akşamlar baykuşlar
kalinkaselin canım çok haklısın onca iş arasında listeye vakit ayırmak çok zor
aylık liste olmaması bu külfeti kaldıracak
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ama bildirim sayfasında yine SADECE BİLDİRİM yapalım arkadaşlar kişisel takip etmek zor olur diğer türlü
ÖNERİ VE TAVSİYELERİMİZİ buradan yapalım yine