Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tam da kitabım bitmişti ve yarın yola çıkıyorum, hemen yanıma alayım da yollar çabuk bitsin. Bir de bir de miniğim teyzesine bol şans dilesin de hocası ona kızmasın, aferin desin.
Miniğim de annesi de dua edecek senin için iyi geçsin hocayla görüşmen diye hem sen çok çalıştın, karşılığı olacaktır mutlaka, hoca da o güzel yüzünü görünce kızmaz sana

Çok çok tebrik ederim seni. Sağlıkla gelsin, yüzünü hep güldürsün
Çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah

Minnoslar çoğalıyor
Hayırla ,sağlıkla inşallah

İnşallaahhh

Senin takvimini yerim ben
Melinda’ma kardeş geliyoooo

Tebrik ederim hayirlarla bitirirsin insallah

Hayırlı olsun,Allah kucağınıza almayı be mutlu bir ömürde ,sağlıkla büyütmeyi,her yaşını ayrı ayrı tadını çıkararak ,gönlünüzce yaşamayı nasip etsin.

çook geçmiş olsun canım

xyzt-5544 ya valla aklımdan geçiyordu acaba bişeyler var mı diye :) çok mutlu oldum senin adına. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah çok teşekkür ederim
Biz de çok mutlu olduk, Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah. Sağlıkla doğmuş olan kuzulara da mutlu huzurlu güzel ömürler nasip etsin

Amin inşallah çok teşekkür ederim
Biz de çok mutlu olduk, Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah. Sağlıkla doğmuş olan kuzulara da mutlu huzurlu güzel ömürler nasip etsin
Tebrik ederim, sağlıcakla gelsin, darısı da bana olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…