- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.241
Miniğim de annesi de dua edecek senin için iyi geçsin hocayla görüşmen diyeTam da kitabım bitmişti ve yarın yola çıkıyorum, hemen yanıma alayım da yollar çabuk bitsin. Bir de bir de miniğim teyzesine bol şans dilesin de hocası ona kızmasın, aferin desin.
Çok teşekkür ederimÇok çok tebrik ederim seni. Sağlıkla gelsin, yüzünü hep güldürsün
Minnoslar çoğalıyor
Hayırla ,sağlıkla inşallah
Senin takvimini yerim benİpek Ongun - Taşlar Yerine Otururken bitti. Çerezlik ve ergen dönemi kitapları bu kadar yeter artık, normale döneyim :) ve bu sebeple Mine Söğüt - Kırmızı Zaman kitabına bu akşam başlarım sanırım. @__giz__ ciğim müsait olunca seni de beklerim
Aralık ayı itibarıyla hayatımız baya bir değişecek, o zamana kadar senelik hedefimi tutturmalıyım. Bu sebeple çok okumam lazım çookkkk
Tebrik ederim hayirlarla bitirirsin insallahİpek Ongun - Taşlar Yerine Otururken bitti. Çerezlik ve ergen dönemi kitapları bu kadar yeter artık, normale döneyim :) ve bu sebeple Mine Söğüt - Kırmızı Zaman kitabına bu akşam başlarım sanırım. @__giz__ ciğim müsait olunca seni de beklerim
Aralık ayı itibarıyla hayatımız baya bir değişecek, o zamana kadar senelik hedefimi tutturmalıyım. Bu sebeple çok okumam lazım çookkkk
İnşallah, teşekkür ederim :)Tebrik ederim hayirlarla bitirirsin insallah
Senin takvimini yerim ben
Melinda’ma kardeş geliyoooo
Nasi yaniiTeşekkür ediyorum canım benimSırada sen varsın
Hayırlı olsun,Allah kucağınıza almayı be mutlu bir ömürde ,sağlıkla büyütmeyi,her yaşını ayrı ayrı tadını çıkararak ,gönlünüzce yaşamayı nasip etsin.İpek Ongun - Taşlar Yerine Otururken bitti. Çerezlik ve ergen dönemi kitapları bu kadar yeter artık, normale döneyim :) ve bu sebeple Mine Söğüt - Kırmızı Zaman kitabına bu akşam başlarım sanırım. @__giz__ ciğim müsait olunca seni de beklerim
Hayırlı olsun,Allah kucağınıza almayı be mutlu bir ömürde ,sağlıkla büyütmeyi,her yaşını ayrı ayrı tadını çıkararak ,gönlünüzce yaşamayı nasip etsin.
çook geçmiş olsun canımSağolasın canım.
Öncesinde güneş çarpmasına bağlı olarak düşmeyen yüksek ateş,
Sonrasında beceriksiz annesinin ateşini düşürmeye çalışmasına bağlı olarak usutmesiyle gelişen boğaz enfeksiyonu..
Kanında enfeksiyon oranı yüksek çıkmıştı.
Şükür şimdi daha iyi.
Ailemize yeni üyeler katılıyor hani yaa :) junior cico da olsa güzel olur haniNasi yanii
xyzt-5544 ya valla aklımdan geçiyordu acaba bişeyler var mı diye :) çok mutlu oldum senin adına. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tebrik ederim, sağlıcakla gelsin, darısı da bana olsun inşallahAmin inşallah çok teşekkür ederim
Biz de çok mutlu olduk, Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah. Sağlıkla doğmuş olan kuzulara da mutlu huzurlu güzel ömürler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?