• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba Kızlar,
Hayırlı Kandiller Dilerim. Bu günün feyzini alanlardan olmamız duasıyla...:KK37:

Hiç aklımda yokken tatlı insan DonukPudra DonukPudra nın buraya yazdığı yorumdan sonra ben de "Yaşasın Orgazm" isimli kitabı okumaya karar verdim. :cool:

Marshall Miller, Dorian Solot - Yaşasın Orgazm / sayfa 12 :KK66:

Sahi @bibliophile nerede? :KK64:

Merhaba Kızlar,
Hayırlı Kandiller Dilerim. Bu günün feyzini alanlardan olmamız duasıyla...:KK37:

Hiç aklımda yokken tatlı insan DonukPudra DonukPudra nın buraya yazdığı yorumdan sonra ben de "Yaşasın Orgazm" isimli kitabı okumaya karar verdim. :cool:

Filozof__Prenses Filozof__Prenses Amin.Hayırlı kandiller ve cumalar dilerim:)

İpek Ongun - Ya Sen Olmasaydın bitti. Tabi ki çok kolay okunan ve hiç birşey katmayan bir kitaptı. Ergenlik yıllarımdaki aldığım keyfi almamış olsam da o yılları hatırlamama ve zevk almama sebep oldu diyebilirim. Şimdi de serinin 10. Kitabı olan Taşlar Yerine Otururken’e başlayacağım. Haftasonu bitiririm sanırım.
Tekrardan herkese iyi kandiller :dua:

Merhaba Kızlar,

Hazırlık yapıyormuş

Merhabalar,

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, sf. 138

Bugün aynı zamanda hep duyduğum ama okumaya fırsat bulamadığım çocuk kitabı
Bir Şeftali Bin Şeftali - Samed Behrengi 'yi okudum. Bir oturuşta biten çok güzel bir kitaptı..

Çocuk kitapları sevenler var mı baykuşlar? Varsa tavsiyelerinizi alırım :KK200:

Yaşım kaç olursa olsun bayılıyorum çocuk kitaplarına.:KK200:

Çok sevmiştim okuduğumda şaka maka 10 yıl olmuş:)
Daha başlardayım ama güzel gidiyor :) 1000k da en yüksek puanlı kitaplardan biri olunca okumak istedim. Bu arada 1000k vikitapa göre çok çok iyi oldu, listeme epey kitap ekledim.

Merhabalar,

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, sf. 138

Bugün aynı zamanda hep duyduğum ama okumaya fırsat bulamadığım çocuk kitabı
Bir Şeftali Bin Şeftali - Samed Behrengi 'yi okudum. Bir oturuşta biten çok güzel bir kitaptı..

Çocuk kitapları sevenler var mı baykuşlar? Varsa tavsiyelerinizi alırım :KK200:

Yaşım kaç olursa olsun bayılıyorum çocuk kitaplarına.:KK200:
Bizde okulda bugün dedik arkadaşla çocuk kitapları okuyalim diye aslında her ay bir tane güzel olur

Back