- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.963
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.221
Bizde okulda bugün dedik arkadaşla çocuk kitapları okuyalim diye aslında her ay bir tane güzel olur
Ben bi öğrencime önermek amaçlı endişe ağacı kitabını aldım onu okumayı düşünüyorumEvet, burda da yapabiliriz
Ben bi öğrencime önermek amaçlı endişe ağacı kitabını aldım onu okumayı düşünüyorum
Sey kitap hakkında çok bilgim yok istersen bi araştır ondan sonra temin et . Ben stres odaklı kitap peşindeyken bulmuştumTamam ben de temin edebilirsem başlarım hemen birlikte okuruz :)
Sağolasın canım.Geçmiş olsun. Ciddi bişey değildir umarım?
Teşekkürler canımçok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun.Sağolasın canım.
Öncesinde güneş çarpmasına bağlı olarak düşmeyen yüksek ateş,
Sonrasında beceriksiz annesinin ateşini düşürmeye çalışmasına bağlı olarak usutmesiyle gelişen boğaz enfeksiyonu..
Kanında enfeksiyon oranı yüksek çıkmıştı.
Şükür şimdi daha iyi.
Ben de hala kurşun asker i ve kasagi yi küçük kara balik i okurum ara sira bi de gülten dayioglu tavsiye ederim cocuk kitabi seviyorsan fadis vs cok guzel kitaplari var ogrenciler okurken arada ellerinden alip okuyorum halaMerhabalar,
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, sf. 138
Bugün aynı zamanda hep duyduğum ama okumaya fırsat bulamadığım çocuk kitabı
Bir Şeftali Bin Şeftali - Samed Behrengi 'yi okudum. Bir oturuşta biten çok güzel bir kitaptı..
Çocuk kitapları sevenler var mı baykuşlar? Varsa tavsiyelerinizi alırım
Yaşım kaç olursa olsun bayılıyorum çocuk kitaplarına.
Sey kitap hakkında çok bilgim yok istersen bi araştır ondan sonra temin et . Ben stres odaklı kitap peşindeyken bulmuştum
İpek Ongun - Taşlar Yerine Otururken bitti. Çerezlik ve ergen dönemi kitapları bu kadar yeter artık, normale döneyim :) ve bu sebeple Mine Söğüt - Kırmızı Zaman kitabına bu akşam başlarım sanırım.__giz__ ciğim müsait olunca seni de beklerim
Aralık ayı itibarıyla hayatımız baya bir değişecek, o zamana kadar senelik hedefimi tutturmalıyım. Bu sebeple çok okumam lazım çookkkk
İpek Ongun - Taşlar Yerine Otururken bitti. Çerezlik ve ergen dönemi kitapları bu kadar yeter artık, normale döneyim :) ve bu sebeple Mine Söğüt - Kırmızı Zaman kitabına bu akşam başlarım sanırım.__giz__ ciğim müsait olunca seni de beklerim
Aralık ayı itibarıyla hayatımız baya bir değişecek, o zamana kadar senelik hedefimi tutturmalıyım. Bu sebeple çok okumam lazım çookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?