• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

muhtemelen o kadar devam edemem de :KK53: bu kitaplar Hainli Döngüsünün kitapları şimdilik hedefim onları tamamlamak
hehehe ben de sanmıyorum devam edeceğimi, Hainli Döngüsü' nü duymamıştım o ne ola :)):KK53:

Benim de ilk ve son ursula kitabım zirvede bıraktım:)
peki sebebini öğrenebilir miyim hanımefendi?
48 kitabi mi elindeeee
:confused::confused: yok 1000k da baktım da 48 kitabı görünüyor bende sadece 2 tanecik var.

Pal Sokağı Çocukları bitti.
Sineklerin Tanrısı' nın masum versiyonu gibi geldi bana. Çok bayılarak okumadım, çocukların oyunları çok detaylı anlatılmıştı aslında bu; yazarın hayal gücünü güzel aktarabilmesini gösteriyor ama ben oralarda birazcık sıkıldım.
Yeni kitabım _Cassandra_ _Cassandra_ ile ortak okumamız olan Karanlığın Sol Eli.

Miraç kandiliniz mübarek olsun :KK200:
@bibliophile nerelerdesin yoksa evlendin mi ???? Elimde bir siparişim var bir kaç güne bitirmem lazım o yüzden ara verdim. Satış yapmıyorum ama sürekli satın almak istiyorlar bu sefer tamam dedim :KK70: :KK70:
ama çok düzgün yapıyosun sen :) iyi yapmıssın kabul etmekle canım ellerine sağlık.

Back