- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.641
ben de merak ettim nick oluşturdum ama isim görünüyorHanımlar 1000kitap uygulamasıyla ilgili bir şey soracağım. Orada gerçek adınızla kayıt olduğunuzda adınız diğer kullanıcılar tarafından görünüyor mu yoksa sadece nickiniz mi görünüyor? Benim profilimde direk kendi adım yazıyor da. Herkes görebiliyor mu diye soracaktım.
Evet,ikisini de okudum.ucurtama avcisi bin muhtesem gunes okudun mu
Ödüllü bir kitap,siyer alanın da ödül almış.si beğendiniz mi?Salih Suruç,netten aldım.
Giz bişey dicem Umberto Eco diyince aklıma sen geliyosun
Merhaba,kızlar konusu savaş,çocukluk yaşantıları olan okuyup beğendiğiniz ,tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?
Okudum güzel bir kitap.internetten araştırdım,birkaç kitap buldum.Cizgili pijamali cocuk kitabini okuyabilirsiniz. Hem savas, hem de cocuk arkadaslik konularini isliyor. Kitap okuma listemde var. Kitabi henuz okumadim ama kitabin sonunu bile biliyorum maalesef
Evet görünüyor.Hanımlar 1000kitap uygulamasıyla ilgili bir şey soracağım. Orada gerçek adınızla kayıt olduğunuzda adınız diğer kullanıcılar tarafından görünüyor mu yoksa sadece nickiniz mi görünüyor? Benim profilimde direk kendi adım yazıyor da. Herkes görebiliyor mu diye soracaktım.
Sen beni nerden bildin deorkide1453 Clarkkent evet yazdığınız isimler görünüyor.
Severek okuyorum, iyi akşamlar:)Ödüllü bir kitap,siyer alanın da ödül almış.si beğendiniz mi?
Bayan edebiyatçıYani e kitap olsa da okuyoruz ya işte, ne bileyim tuhaf geldi reel okumak söylemi
Keyifli okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?