• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ve perde indi bitti. Simdi Jodi Picoult ' un Kiz Kardesim Icin kitabini okuyorum. Gayet guzel hoslanabilecegim bir kitaba benziyor. Bakalim kitabi bitirinceye kadar ayni fikirde kalacak miyim:))
Geçen yıl okumuştum.güzel bir kitaptır.yazarın diğer kitaplarını da almıştım bu kitabını okuyunca.

Merhaba,kızlar konusu savaş,çocukluk yaşantıları olan okuyup beğendiğiniz ,tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?

Reel okumak ne demek o_O
Yani gerçekten baskısı olan kağıttan okuduğum bir kitap ;) ve ekstra programdan pdf eklediğim kitaplardan da AP ayrı bir kitap yoksa hepsinde okumamız reel ;) bir başkası bu şekilde ifade etmişti diye yazmış oldum neredeyse ilkkkez iki farklı kitap okuyorum aynı anda;)

Merhaba,kızlar konusu savaş,çocukluk yaşantıları olan okuyup beğendiğiniz ,tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?
Ayşe Kulin, Sevdalinka.
Yenilerde Nazan Bekiroglu' nun Nar Ağacı'ni bitirdim. O da aşkla örülmüş olsa da Balkan ve 1. Dünya Savasi'ndan bol esintilerin yer aldığı bir kitap diyebilirim.

Back