• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın arkadaşlar,
Dün fazla ilerleyemedim Yeraltı Demiryolu syf 99 şu ana kadar çok güzel gittiğini söyleyebilirim.

Ay umarım güzel şekilde geliyordur canım. :confused: Kendimi geçtim Eco'm için üzülürüm, huzur içinde yatsın. :dua:
aa tabiki kötü değil ikinizi bağdaştırmışım şöyle ' ha Eco mu onu Giz okur ' gibi :))))

Cicoretti Cicoretti korkma güzel bişey hayatının ortasına bomba gibi düşüyor :KK70: :KK70: :KK70: ay hadi inşallah hep beraber büyüyen bi aile olduk ne güzel :)
inşallah canım . Bu arada Savaş ve Barış bitmemişmiydi senin :skandal:

Ece Temelkuran'ı da çok merak ediyorum ama biraz önyargım var yine :))
Giz bişey dicem Umberto Eco diyince aklıma sen geliyosun :KK45:

Bence denemeye değer. :)

Bildirim de yapayın. Ece Temelkuran'ın iki kitabını okudum peş peşe. Kayda Geçsin ve Bütün Kadınların Kafası Karışıktır. Yeni kitabım, Franz Kafka- Dava.

kızlar kızlar İşbankası yayınlarını karıştırırken daha önce duymadıgım bir seri gördüm İskoçya Sokagı 44 numara saınırm 8 kitapılık bir seriymiş okuyanınız var mı?

Herkese günaydın ,

Geçmiş sayfaları bayağıdır takip edemedim,umarım iyisinizdir.Benim yüzüm davul gibi dolaşıyorum yirmi yaş dişi yüzünden ama bu halime de şükür son dönemlerde diş yüzünde başıma gelmeyen kalmadı :)

"Bulantı"bitti sonunda,okurken zorlandığım ama bir o kadar da keyif aldığım,sevgili eşimin bana hediyesi olan kitaptı.
Kitap bittikten sonra aklıma Westworld dizi geldi,orada da Dolores bazen duygu değişimleri yaşıyordu,yaşadığı değişimin farkındaydı ama ifade edemiyordu.Aslında mekanikti ama duyguları vardı,var olmaya çalışıyordu.
Çoğunuz zaten kitabı okumuşsunuzdur,okumayanlara sakin sakin okumalarını tavsiye ederim.

Yeni kitabım T trustno_1 nun hediyesi (ne zamandır uğramıyorsun umarım iyisindir) Celil Oker "Çıplak Ceset"
Farklı bir tür okumak istedim.
İyi okumalar.

Herkese günaydın ,

Geçmiş sayfaları bayağıdır takip edemedim,umarım iyisinizdir.Benim yüzüm davul gibi dolaşıyorum yirmi yaş dişi yüzünden ama bu halime de şükür son dönemlerde diş yüzünde başıma gelmeyen kalmadı :)

"Bulantı"bitti sonunda,okurken zorlandığım ama bir o kadar da keyif aldığım,sevgili eşimin bana hediyesi olan kitaptı.
Kitap bittikten sonra aklıma Westworld dizi geldi,orada da Dolores bazen duygu değişimleri yaşıyordu,yaşadığı değişimin farkındaydı ama ifade edemiyordu.Aslında mekanikti ama duyguları vardı,var olmaya çalışıyordu.
Çoğunuz zaten kitabı okumuşsunuzdur,okumayanlara sakin sakin okumalarını tavsiye ederim.

Yeni kitabım T trustno_1 nun hediyesi (ne zamandır uğramıyorsun umarım iyisindir) Celil Oker "Çıplak Ceset"
Farklı bir tür okumak istedim.
İyi okumalar.
çok geçmiş olsun canım bir an evvel kurtulmanı dilerim.
Merhabalar kizlar
Klasiklerden aşk ve gurur bitti çok severek okudum
Nazan bekiroglunun la kitabına biraz giriş yaptım ama okuyunca çok sıkılıyorum
Daha önce de elime alıp bırakmıştım 4 sene oluyor
3 kitabını çok severek okumuştum bunda neden öyle oluyor anlamıyorum :KK43:
Benim okudugum ilk Nazan Bekiroğlu kitabıydı ve hiç sevemedim o yüzden elimdeki Nar Ağacı' nı erteleyip duruyorum :))

Cicoretti Cicoretti ara vermiştim veriş o veriş :KK70: :KK70:
aman koparma bağlantıyı :))

Ben baktım ilgimi çekti. Başlayalım mı beraber?
Harika olur :KK71:sıralamasını 1000k da yazdım ben ilk 2 kitabını almayı düşünüyorum.
Buraya da yazayım sıralamayı
1. iskoçya sokağı 44 numara
2. Kahve Öyküleri
3. İskoçya' da Aşk
4.Bertie'ni Dünyası
5.Çöreklerin Dayanılmaz Hafifliği
6.Yedi Yaşında Olmanın Önemi
7.Bertie Blues Çalıyor
8. İskoçya Sokağında Günışığı

çok geçmiş olsun canım bir an evvel kurtulmanı dilerim.
Benim okudugum ilk Nazan Bekiroğlu kitabıydı ve hiç sevemedim o yüzden elimdeki Nar Ağacı' nı erteleyip duruyorum :))

aman koparma bağlantıyı :))

Harika olur :KK71:sıralamasını 1000k da yazdım ben ilk 2 kitabını almayı düşünüyorum.
Buraya da yazayım sıralamayı
1. iskoçya sokağı 44 numara
2. Kahve Öyküleri
3. İskoçya' da Aşk
4.Bertie'ni Dünyası
5.Çöreklerin Dayanılmaz Hafifliği
6.Yedi Yaşında Olmanın Önemi
7.Bertie Blues Çalıyor
8. İskoçya Sokağında Günışığı

O zaman ne zaman başlıyoruz

tabiki kötü değil ikinizi bağdaştırmışım şöyle ' ha Eco mu onu Giz okur ' gibi :))))

Biliyorum canım, şakasına takılıyorum, yüreği güzel kalemi keyifle okunan kitapseverim. :KK200:

Dediğin seriyi not ettim, daha ayrıntılı inceleyeceğim, seri okumaları seviyorum, şu sıralar başlayamasam da ilerde düşünürüm mutlaka. Teşekkür ettim. :KK50:

O zaman ne zaman başlıyoruz
Nisan' da okuyalım o halde ilk kitabı okuduktan sonra okuma sıklıgımıza karar veririz ama ben çok arayı açmıyorum genelde serilerde hele bir de sevdiysem ardarda bile okurum. Napoli Serisinde hiç ara vermemiştim :))

Biliyorum canım, şakasına takılıyorum, yüreği güzel kalemi keyifle okunan kitapseverim. :KK200:

Dediğin seriyi not ettim, daha ayrıntılı inceleyeceğim, seri okumaları seviyorum, şu sıralar başlayamasam da ilerde düşünürüm mutlaka. Teşekkür ettim. :KK50:
Canım mahcup ediyorsun beni çok teşekkür ediyorum . Seriye Nisan da başlayacagız insallah daha detaylı bir yorum yaparım umuyorum.
Uzun zamandır okuyamadığımdan bahsetmiştim
Dün başladım R.J Palacio Mucizesi ne
Şimdi baktım da bebegımle 80 sayfa okumuşum başlangıç için bence iyi :)
İlk başta çocuk kitabı gibi geldi şimdi feci sardı evde temızlık var bitsin de kitabıma gecıyım diye bekliyorum
Çok güzel bir başlangıç bu senin adına çok sevindim ruhun ve zihnin çok rahatlayacaktır sanıyorum.

Herkese Merhaba... :)
Laura Florand - Umut Dolu Dilekler
sayfa...260
Okudum kuralları boyle bir aktivitenin icinde yer almak cok eglenceli ve kitap olunca sözkonusu cok zevkli. Nasil oluyor peki her ay başı çekiliş falan mi yapıyorsunuz
Herkes istediği kitabı okuyor. Arada buraya bildirim yapıyoruz (şu kitabı okuyorum. Şu sayfadayım filan. dilerseniz okuduğunuz kitaptan alıntı yapıyorsunuz. Okudugunuz kitap hakkında yorum yapıyorsunuz isterseniz.)

Bir de bitirdiğimiz kitapları bildirim sayfamıza yazıyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lerin-bulusma-noktasi-bildirim-topigi.978057/

Bu kadar ;)

Keyifli ve bol okumalı günler dilerim. :KK39:

Back