Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ve perde indi bitti. Simdi Jodi Picoult ' un Kiz Kardesim Icin kitabini okuyorum. Gayet guzel hoslanabilecegim bir kitaba benziyor. Bakalim kitabi bitirinceye kadar ayni fikirde kalacak miyim:))
Geçen yıl okumuştum.güzel bir kitaptır.yazarın diğer kitaplarını da almıştım bu kitabını okuyunca.

Merhaba,kızlar konusu savaş,çocukluk yaşantıları olan okuyup beğendiğiniz ,tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?

Reel okumak ne demek
Yani gerçekten baskısı olan kağıttan okuduğum bir kitap ve ekstra programdan pdf eklediğim kitaplardan da AP ayrı bir kitap yoksa hepsinde okumamız reel bir başkası bu şekilde ifade etmişti diye yazmış oldum neredeyse ilkkkez iki farklı kitap okuyorum aynı anda

Merhaba,kızlar konusu savaş,çocukluk yaşantıları olan okuyup beğendiğiniz ,tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?
Ayşe Kulin, Sevdalinka.
Yenilerde Nazan Bekiroglu' nun Nar Ağacı'ni bitirdim. O da aşkla örülmüş olsa da Balkan ve 1. Dünya Savasi'ndan bol esintilerin yer aldığı bir kitap diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…