- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.601
Geçen yıl okumuştum.güzel bir kitaptır.yazarın diğer kitaplarını da almıştım bu kitabını okuyunca.Ve perde indi bitti. Simdi Jodi Picoult ' un Kiz Kardesim Icin kitabini okuyorum. Gayet guzel hoslanabilecegim bir kitaba benziyor. Bakalim kitabi bitirinceye kadar ayni fikirde kalacak miyim:))
3 tane Esra duman var .Hangisi sensin?@Astoriakgokce DonukPudra 1000kitap'a ben de üyeyim. Birbirimizi takip etsek çok güzel olur gerçekten. Kullanıcı adım Esra Duman.
Reel okumak ne demekOkuduğum satranç
Halen elimde reel olarak okuduğum yeşil deniz kabuğu syf150
Okuyacaklarım
Agapi
Kürk mantolu madonna
Bu haftaki hedeflerim
3 tane Esra duman var .Hangisi sensin?
@ ile yazılan yerdeki ismin nedir
@ Medos3 tane Esra duman var .Hangisi sensin?
Yani e kitap değil de basılmış kitap olsa gerek.Reel okumak ne demek
1000k cözemedim pek bende ekleyin lütfen3 tane Esra duman var .Hangisi sensin?
Angela'nin Külleri beni çok etkilemişti.Merhaba,kızlar konusu savaş,çocukluk yaşantıları olan okuyup beğendiğiniz ,tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?
Uçurtma avcısı geldi aklımaMerhaba,kızlar konusu savaş,çocukluk yaşantıları olan okuyup beğendiğiniz ,tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?
Yani gerçekten baskısı olan kağıttan okuduğum bir kitapReel okumak ne demek
Teşekkür ederim.onu okudum.Ben de beğendim.Angela'nin Külleri beni çok etkilemişti.
Evet,onu da okudum.Uçurtma avcısı geldi aklıma
Merhaba,yazarı kim okuduğunuz kitabın merak ettim.İyi geceler, peygamberimiz hayatı sf.620:)
Ayşe Kulin, Sevdalinka.Merhaba,kızlar konusu savaş,çocukluk yaşantıları olan okuyup beğendiğiniz ,tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?