- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #23.581
Merhaba,
Tutsak Günes - Sayfa 289
herkese iyi haftasonlari diliyorum
Tutsak Günes - Sayfa 289
herkese iyi haftasonlari diliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen Allah sağlık versin canlarına yavruların. Bizimki elime kitap alıyorum gidip kendi kitaplarını getiriyor bunu oku illaki diye. Uyuyunca da ancak sil süpür yıka ütüle vallahi cok zorlanıyorum. Keşke büro masa başı işim olaydı diyorum3 bucuk yasina yakin oglum. yeni yeni okuyorum o oyun oynuyor bir şeylere dalıyor ancak o zaman
bunalima bemde girdim surekli ben ilgileniyordum kendime vakit yoktu
sabredin sikmayan kitaplarla baslayin sonrası gelir
Merhaba.Bu kitabın türü nedir? Cok duydum ama fırsat olmadi bir turlu sıra ona gelmedi. Okuduktan sonra yorumlarini merak ediyorum
Bende hesap acım 1000k da kesinlikle vikitap tan daha guzelmiişKızlar 1000 Kitap hesabı olan var mı? Ben vikitaptan daha çok beğendim daha kullanışlı geldi. Vikitapa üye olmuş ama sevememiştim daha da girmedim ama burası hoşuma gitti.
Birçoğumuzun üyeliği var . oraya aktar yapıyoruz kitaplarımızı.Kızlar 1000 Kitap hesabı olan var mı? Ben vikitaptan daha çok beğendim daha kullanışlı geldi. Vikitapa üye olmuş ama sevememiştim daha da girmedim ama burası hoşuma gitti.
Teşekkür ederim nasıl uzun uzun yazmışsınız
Evet sanırım bende depresyondayım çok mutsuzum sürekli bu halden çıkmaya çalışıyorum ı ıh yok olmuyor
Zamana ihtiyacım var galiba
Yüreklendirdiniz tekrar düzenli okumaya başlayınca haber vericem teşekkür ederim
bacım kitap oku indirdim harika pdf kitaplar var. Cocuk uyutan dek cepten okur oldum dün keşfettim ve 60 sayfalık steweng z. Satranç kitabını okudum. Orijinali de 60 sayfamıdır bilemiyorum. Ayrıca Sarah jio nun erdeme bir ok kitabı ekli ve bedava sizlerde böyle seri hızlı play store den program ı ekleyip okuyabilirsiniz 1000k programından da guzel hem kütüphanenin olusturuyorsun hem pdf okuyabiliyorum BAYILDIM KIZLAR .. EKONOMİK VE VERİMLİZaman bulunca ya ev işi yapıyorum ya Kkdeyım içimden gelmıyor yani ama az bir süre tanıdım kendime yine baslıcam inşallah
Benim nicm aynı. . Beni de ekleyin Ve hatta aylık okuma hedefi koyun bende tam gaz okuyayımBirçoğumuzun üyeliği var . oraya aktar yapıyoruz kitaplarımızı.
Bana da vikitaptan daha güzel geldi. Uygulaması olması harika zaten. Nick'in aynı mi buradaki ile
Birçoğumuzun üyeliği var . oraya aktar yapıyoruz kitaplarımızı.
Bana da vikitaptan daha güzel geldi. Uygulaması olması harika zaten. Nick'in aynı mi buradaki ile