- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #23.561
Çözüm bulursan haber et![]()
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çözüm bulursan haber et![]()
Guzel bilgilendirici paylaşımlar var. Fakat daha önce okuduğum ebeveyn kitaplarıyla eşdeğer . yani aynı tarz örnekler ve yaklaşımlar var.Çocuğunuza sınır koyma nasıl gidiyor
Ben beğendim . keşke her kadın ve erkek okuyabilse özellikle de evlenmeden önce ..Yaşasın Orgazm kitabını beğendiniz mi, nasıl?
Hayırlı omurleri olsun bebeğinizin..Eskiden nekadar çok okurdum şimdi açasım gelmıyor
En son suç ve cezayı almıştım hamileydim ozaman bebegım 4 aylık oldu 100 sayfa anca okumuşumdur
Nasıl tekrar başlanır?
Teşekkür ederim nasıl uzun uzun yazmışsınızHayırlı omurleri olsun bebeğinizin..
Benzer durumları yaşadım .şuan 2.5 yaşında neredeyse ve 1 senedir aktif okuyorum eskisi gibi Çok şükür .. İlk aylar adapte ve sürekli depresif -uyku modu oluyor.
Ben resmen 1 sene depresyondan cikamadim. Alerji şüphesi vardı az uyuyordu oğlum . ben zombi gibiydim. Gündüzleri ayağımda uyurdu indiremezdim o ara ya koltukta yaslanıp uyur ya da mal gibi tv ve telefona bakardım . kitap elimde 5 sayfa sonra kapanırdı .. Ne zamanki büyüdü biraz daha ben alıştım tempoya .sonra burdaki canım arkadaşlarım @_meLinDa_ bu sayfaya gelmemi söyledi .(doğum öncesinde başka kitap sayfasına yazıyordum ) ve @_asmunikal_ da gazladı. Kocaman aile olduk. Okuyanları gördükçe aska geldim. Eskiden ayda 6-7 kitap okurdum.. Ne kadar özlemiş olduğumu anladım kitapsız ben ,ben değildim. Her arada okumaya başladım. Ev işlerini aksattım ama ruhum doydu. Kasmadım hiçbirşey için kendimi.. Sen mutlu ol gerisi önemli değil inan. Ev hanımı isen oglen uyuduğunda uykun varsa uyu. Yoksa 15 dk okumaya ayırarak başla. Gece ayağımda uyuduğu dönemler kitap okuma lambası ile de okudum ben. Her anı değerlendirdim.
Şimdi eski tempoma kavuştum . sağlık ve aksi bir durum yoksa her ay en az 4 kitap okuyabiliyorum .
Çok uzattım kusura bakmayın.
Zamanla oturacak herşey.
Geçmiş olsunMerhaba,
“Bulantı” sayfa 240.
4. Gömülü yirmi yaş dişimi de çektirmeye gidiyorum,sanırım bu hafta da bitmeyecek kitabım.
Herkese iyi haftasonları.
oncelikle gecmis olsunMerhaba,
“Bulantı” sayfa 240.
4. Gömülü yirmi yaş dişimi de çektirmeye gidiyorum,sanırım bu hafta da bitmeyecek kitabım.
Herkese iyi haftasonları.
İstenilince zaman ayrılıyor cico. biliyorsun benimde ufak bebeğim var ve 2.5 ay gece gündüz ağladı ,eskiden 5 okursam şimdi 2 okuyorum. sadece kitap ta okumuyorum örgü de yapıyorum. böylece kendimi de iyi hissediyorum. Sadece çocuğa odaklandığım zaman kendim olmaktan çıkıyorum kendi hayatım olmuyor. Tabi ki çocuğum önceliğim ama hayatımın tamamı değil :) Bu arada 12 Haziran iyiymiş :)Gunaydinlar
Temizlikle bogusanlara kolayliklar dilerim.
Kadinlar syf 120 pek okuyamadim halbuki hemen bitecek bir kitap. Umarim h.sonu okuma sansim olur da bitiririm.
boyle kesguliyetleriniz varsa vakit ayiramamak bazi seylere bence cok dogal Allah kolaylik versin tabi dediginiz gibi etkili zaman yonetim vs okunabilir.
Beninki de 5 aylık. uyuduğunda ya da rahat durduğunda 2 sayfa da olsa okuyorum. kendimce bir düzen oluşturdum zamanla daha iyi oluyor. kendine vakit ayırdıkça o depresyon halinden de kurtuluyorsunEskiden nekadar çok okurdum şimdi açasım gelmıyor
En son suç ve cezayı almıştım hamileydim ozaman bebegım 4 aylık oldu 100 sayfa anca okumuşumdur
Nasıl tekrar başlanır?
Zaman bulunca ya ev işi yapıyorum ya Kkdeyım içimden gelmıyor yani ama az bir süre tanıdım kendime yine baslıcam inşallahBeninki de 5 aylık. uyuduğunda ya da rahat durduğunda 2 sayfa da olsa okuyorum. kendimce bir düzen oluşturdum zamanla daha iyi oluyor. kendine vakit ayırdıkça o depresyon halinden de kurtuluyorsun
ay aynı benZaman bulunca ya ev işi yapıyorum ya Kkdeyım içimden gelmıyor yani ama az bir süre tanıdım kendime yine baslıcam inşallah
Çocuk olunca hiç toparlanmıyormus ev birde ayaklandıkları hali düşünemıyorum :)ay aynı benen son yeter temizlik yapmıyorum kitap okuyacağım dedim eşime. sen bak çocuğa o zaman temizlerim evi dedim. inşallah kısa sürede toparlarsın
ekliyorumkgokce
su an okudugum kitabi beğendim Körluk
tavsiye ederim
cok zorlaniyordum cocukla kitap okumaya simdi biraz okumaya basladim
ben niye Duzelemedim...Hayırlı omurleri olsun bebeğinizin..
Benzer durumları yaşadım .şuan 2.5 yaşında neredeyse ve 1 senedir aktif okuyorum eskisi gibi Çok şükür .. İlk aylar adapte ve sürekli depresif -uyku modu oluyor.
Ben resmen 1 sene depresyondan cikamadim. Alerji şüphesi vardı az uyuyordu oğlum . ben zombi gibiydim. Gündüzleri ayağımda uyurdu indiremezdim o ara ya koltukta yaslanıp uyur ya da mal gibi tv ve telefona bakardım . kitap elimde 5 sayfa sonra kapanırdı .. Ne zamanki büyüdü biraz daha ben alıştım tempoya .sonra burdaki canım arkadaşlarım @_meLinDa_ bu sayfaya gelmemi söyledi .(doğum öncesinde başka kitap sayfasına yazıyordum ) ve @_asmunikal_ da gazladı. Kocaman aile olduk. Okuyanları gördükçe aska geldim. Eskiden ayda 6-7 kitap okurdum.. Ne kadar özlemiş olduğumu anladım kitapsız ben ,ben değildim. Her arada okumaya başladım. Ev işlerini aksattım ama ruhum doydu. Kasmadım hiçbirşey için kendimi.. Sen mutlu ol gerisi önemli değil inan. Ev hanımı isen oglen uyuduğunda uykun varsa uyu. Yoksa 15 dk okumaya ayırarak başla. Gece ayağımda uyuduğu dönemler kitap okuma lambası ile de okudum ben. Her anı değerlendirdim.
Şimdi eski tempoma kavuştum . sağlık ve aksi bir durum yoksa her ay en az 4 kitap okuyabiliyorum .
Çok uzattım kusura bakmayın.
Zamanla oturacak herşey.