- Konu Sahibi _asmunikal_
- #23.521
Yani belirlenen bir kutap kitap ya da cekilisle ortak bir kitap belirlenmiyor degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm neden seçimlerini beğendiğimi şimdi daha iyi anlıyorum :)Gerçekten.
Bir ikizler burcu olarak xyzt-5544 sana katılıyorum. bazen bir yazarın kitabını o kadar çok seviyorum ki alıp hepsini okuyayım diyorum sonra da sıkılıyorum çok başka bir türe geçiyorum. tek düze olmayı asla sevmiyorum. bir de sürekli kitap almak istiyorum hepsi benim olmalı
Tabi ki istediğiniz kitabı okuyabilirsiniz. İlla hepimiz aynı kitabı okuyacağız diye bir kuralımız yok:)Isteyen istedigi kitabı okuyabilir?
Osman Aysu Lenin'in mangasını okudum ve soğudum kendisindenPolisiye Türk yazarlardan Osman Aysu dilini anlatimini cok severim. Bu türü sevenlere ozellikle birkac kitabini tavsiye edebilirim. Dun gece Osman Aysu - Gece Baskını' nı bitirdim. Yine sıkılmadan okudum ben. Bugün Özgür Bacaksız- Mutsuz Çocuklar Ülkesi' ne başladım. Simdilik iyi gibi bakalım. Okuyan var mı kitabı
Bir Aşk Masalı ' nı şiddetle tavsiye ederim. Hem aşk hikayesi hem de polisiye benim çok hosuma gitmişti.Osman Aysu Lenin'in mangasını okudum ve soğudum kendisinden
Bu kitabın türü nedir? Cok duydum ama fırsat olmadi bir turlu sıra ona gelmedi. Okuduktan sonra yorumlarini merak ediyorumSelamlar.
Kafka, Dönüşüm 70. sayfa.
Bir kitap sitesinde absurd kurgu katagorisinde tanitimi yapiliyordu. Kitabi okumadim ama sosyolojik açıdan incelemesini okumustum.Bu kitabın türü nedir? Cok duydum ama fırsat olmadi bir turlu sıra ona gelmedi. Okuduktan sonra yorumlarini merak ediyorum
hımm neden seçimlerini beğendiğimi şimdi daha iyi anlıyorum :)
Ben geçen yaz okudum.Bu kitabını beğendiğim için,yazarın “İsa’ya göre incil’kitabını da aldım ama onu henüz okumadım.Harika bir secim olmus bence:) iki ay once okudum hala etkisindeyim kitabın( körlük)