• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Polisiye Türk yazarlardan Osman Aysu dilini anlatimini cok severim. Bu türü sevenlere ozellikle birkac kitabini tavsiye edebilirim. Dun gece Osman Aysu - Gece Baskını' nı bitirdim. Yine sıkılmadan okudum ben. Bugün Özgür Bacaksız- Mutsuz Çocuklar Ülkesi' ne başladım. Simdilik iyi gibi bakalım. Okuyan var mı kitabı

Bir ikizler burcu olarak xyzt-5544 xyzt-5544 sana katılıyorum. bazen bir yazarın kitabını o kadar çok seviyorum ki alıp hepsini okuyayım diyorum sonra da sıkılıyorum çok başka bir türe geçiyorum. tek düze olmayı asla sevmiyorum. bir de sürekli kitap almak istiyorum hepsi benim olmalı :KK68:

Kitap konusunda daldan dala zıplamaktan karmakarışık bir kütüphanem var :KK45: suçlu ben değilim suçlu ikizler burcu olmak değil mi :bicak::deli:
Isteyen istedigi kitabı okuyabilir?
Tabi ki istediğiniz kitabı okuyabilirsiniz. İlla hepimiz aynı kitabı okuyacağız diye bir kuralımız yok:)

Polisiye Türk yazarlardan Osman Aysu dilini anlatimini cok severim. Bu türü sevenlere ozellikle birkac kitabini tavsiye edebilirim. Dun gece Osman Aysu - Gece Baskını' nı bitirdim. Yine sıkılmadan okudum ben. Bugün Özgür Bacaksız- Mutsuz Çocuklar Ülkesi' ne başladım. Simdilik iyi gibi bakalım. Okuyan var mı kitabı
Osman Aysu Lenin'in mangasını okudum ve soğudum kendisinden

Back